Nu flyttar vi till obos.se! Under juni kommer våra bostadsprojekt flyttas till obos.se och under den här tiden kan det saknas sidor eller förekomma felaktiga länkningar här på oboskarnhem.se. Se kommande projekt och bostäder till salu på obos.se.

Brf Koltrasten

Köpanmälan

Rangordna de bostäder du är intresserad av i fallande ordning med den mest intressanta först. Vill du använda din förtur som OBOS-medlem anger du detta nedan.

Jag är medlem i OBOS och vill utnyttja min förtursrätt *

KÖPANMÄLAN FÖR BRF KOLTRASTEN

Köpanmälan öppnar på den här sidan onsdagen den 9 JUNI kl 09:00 och stänger 24 timmar senare. Uppdatera din webbläsare vid kl 09:00 för att se formuläret. För dig som är medlem har du 24 timmar på dig, för icke-medlemmar gäller först till kvarn efter medlemmar. Uppdatera din webbläsare vid kl 09:00 för att se formuläret.

Det säkraste sättet att få chansen att köpa en bostad är genom att bli OBOS-medlem. Vid säljstart har medlemmar nämligen 24 timmar på sig att använda sin förtursrätt. Du kan bli medlem ända tills dessa 24 timmar är över - men kom ihåg att det är den som varit medlem längst som får bästa platsen i kön. Uppdatera din webbläsare vid kl 09:00 för att se formuläret.

Efter 24 timmar stängs köpanmälan och en turordningslista tas fram baserat på medlemmars kötid och tidpunkt för övriga intressenters köpanmälan. Efter att turordningslistan är sammanställd kommer vi kontakta er enligt turordningen och erbjuda er möjlighet att teckna avtal för en bostad. 

Läs mer här: Säljstart - så fungerar det.

 

Få förtur till köp

Bli medlem i OBOS

Bli medlem i OBOS innan du skickar in din köpanmälan så ökar chanserna att du får köpa just den bostad du vill ha i projektet. 

Läs mer och bli medlem på obos.se/medlem