Affärsutvecklare till Stockholm

Vill du vara med i OBOS satsning i Stockholm, Göteborg och Malmö? Nu söker vi en Affärsutvecklare till OBOS Nya Hem AB/OBOS Kärnhem med placering i Stockholm.

OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare. Vi är en medlemsägd organisation som grundades i Norge 1929. Våra drygt 470 000 medlemmar finns främst i Norge men under 2020 kommer man även kunna bli medlem i Sverige. Vår vision är OBOS bygger framtidens samhälle och uppfyller bostadsdrömmar!

Om fem år skall vi starta 1000 bostäder i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi söker därför dig med vilja, erfarenhet och kompetens för att arbeta i bostadsprojektets alla faser med fokus på affärsutveckling.

Affärsutvecklaren skall ha relevant utbildning för och dokumenterad erfarenhet av fastighets- och/eller bolagstransaktioner, analyser i tidigt skede, affärsplaner och investeringskalkyler. Erfarenhet av att jobba i eller sätta upp joint venture upplägg eller motsvarande är meriterande.

Det är vidare meriterade med erfarenhet av bostadsrättsekonomi, fastighetsjuridik, skatt och moms samt dokumenterad erfarenhet av utveckling av investeringskalkyler, hantering av brf/lån/bolag framtagande av ekonomisk plan och koncernintern försäljning av bolag/ek för./fastighet för utveckling av bostäder med upplåtelseformen brf.

Affärsutvecklaren skall kunna arbeta självständigt men det är också av största vikt att man kan samarbeta i det team som finns. Tjänsten är lokaliserad till Stockholm men AU är en central funktion och resor kan förekomma. Körkort är ett krav.  

Stort engagemang, förståelse och stort intresse för samhällsbyggande både politikiskt som ekonomiskt är en självklarhet.

Intervjuer sker löpande.

Kontaktperson; Lina Brantemark, Affärsutvecklingschef OBOS Kärnhem/OBOS Nya Hem, 073-024 75 11

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Sofia Ljungdahl VD OBOS Nya Hem, telefon 073-976 28 42 eller sofia.ljungdahl@obos.se

Urvalet av ansökningar sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Ansök här