Skrea Park Villor i Falkenberg

Skrea Park har havet runt knuten

Skrea strand är två kilometer sand och sanddynor, strax söder om centrala Falkenberg. Hit har badgäster och turister vallfärdat sedan början av förra seklet och de karaktäristiska badhytterna från 1930-talet finns fortfarande kvar. Att kunna bo med de salta vågorna på gångavstånd är en dröm för många.

 

Skrea Park blir ett helt nytt bostadsområde, med närhet till det mesta. 400 meter bort ligger ett ridhus och närmaste grannar är betande hästar. Inom ett par kilometer finns skola, förskola, fotbollsplan och idrottshall liksom service och handel. Skrea strand är på promenadavstånd och in till centrala Falkenberg är det ungefär fem kilometer.

 

Vi lägger stor vikt vid hela området och anlägger ett grönområde inom kvarteret med plats för lek och umgänge. Bilarna har ett begränsat utrymme på de smala gatorna och resultatet blir ett lugnt och tryggt kvarter. I denna idyll uppför vi enplansvillor på 110 och 124 kvm.

Status

Genomförd

Preliminär inflyttning

Vinter/vår/sommar 2017

Ägandeform

Äganderätt

Typ av bostad

Enplansvillor 110 & 124 kvm

Pris från

2 895 000 Ladda ner katalog

Prislista

Ett välkomnande kvarter

Våra villor har en harmonisk färgsättning och husen har en välkomnande entré. På framsidan finns en plattbelagd yta och alla villorna har asfalterad uppfart, carport med betonggolv och förråd. Trädgården ramas in av en låg häck, vilket ger en ordnad och sammanhållande känsla. Trädgården är grovplanerad och förberedd med matjord i hög på tomten. På baksidan har du en uteplats med trätrall, färdig för trevliga grillkvällar med grannarna. Våra hus passar med andra ord dig som värdesätter en vacker och genomtänkt helhet.

 

Skrea Park blir ett välkomnande kvarter att vara stolt över!

Villa Johanna 124 kvm

Med vårt enplanshus Johanna på 124 kvm får du ett ljust och luftigt boende med en takhöjd på ca 2,60. Johanna är ett flexibelt hus vilket gör att du har stora möjligheter att anpassa planlösningen efter eget behov. Du kan välja om du vill ha köket separat eller med en öppnare lösning mot vardagsrummet. Vid det öppna planlösningsalternativet kan du som tillval ha öppet till taknock.

 

Beroende på hur din familjesituation ser ut kan du välja mellan fler eller färre sovrum, vilket gör att Johanna passar lika bra för det lilla hushållet som för familjer med flera barn. Sovrummen ligger placerade tillsammans i en del av huset, med närhet till badrum och klädvård. Här kan man både få avskildhet och mer öppenhet om man önskar. Carporten är sammanbyggd med huset och därifrån finns en skyddad ingång till tvättstugan.

Villa Amanda 110 kvm

Litet hus med stor trivsel. På endast 110 kvm får du en rymlig och ljus bostad där den höga takhöjden på 2,60 och ljusinsläpp med höga fönster och snedställda fönstersmygar är viktiga delar för helhetsintrycket. I husets hjärta finns ett rymligt kök och vardagsrum och mellan dessa har väggen inte fullhöjd, vilket förstärker intrycket av ljus och luftighet.

 

De tre sovrummen ligger i anslutning till wc/dusch eller badrum. Ett av sovrummen har eget dressingroom och ett annat utgång till en av de två uteplatserna. Huset har dessutom egen asfalterad uppfart, carport och förråd.