Brf Vikaholms Trädgårdar i Växjö

Välkommen till ett grönskande område

Söder om Teleborg i Växjö fortsätter den populära stadsdelen Vikaholm att utvecklas. Flera kvarter är färdigbyggda och hundratals familjer har successivt flyttat in. I omgivningarna finns vacker natur som inbjuder till friluftsliv. Södra Bergundasjön, med en ny båtbrygga, ligger ett stenkast bort. Vikaholm byggs samman med Teleborg men får samtidigt en egen modern profil och byggs för en hållbar framtid med plats för mycket träd, grönska och odling. En skön miljö för både små och stora att växa upp och bo i.

Vikaholms förskola har redan öppnat och det finns också en ny lekplats i området. Här finns även f–2-skolan Torparskolan, förskola och fritids. På 10 minuters cykelavstånd ligger Linnéuniversitetet, in till centrum cirka 25 minuter. Väljer du istället bussen går den frekvent in till centrum. I närheten finns ett par handelscentrum, med butiker och service. Ett familjevänligt läge som underlättar vardagen, helt enkelt.

 

Vårt kommande kvarter, Brf Vikaholms Trädgårdar, kommer att ligga utmed Vikaholmsallén och Ellen Pohls väg. Här kommer vi att uppföra 26 par- och radhus på 105 välplanerade kvadratmeter. Det som kännetecknar vårt kvarter är den mysiga innergården, där det finns växthus och odlingsmöjligheter. Välkommen, du också!

 

Status

Genomförd

Preliminär inflyttning

April 2018

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Par- och radhus 105 kvm

Pris från

1 845 000 Ladda ner katalog

Ta en rundtur i bostaden

Stäng

Prislista

Vackra hus i grön miljö

Våra par- och radhus består av 26 bostadsrätter på 105 kvm. Fasaderna har liggande träpanel i en ljusgrå alternativt mörkare varmgrå kulör. Dörren och den stående panelen runt entrén målas i en fint kontrasterande ockra.

 

På framsidan finns en plattbelagd yta med plats för en liten trädgårdsgrupp. Du får också en välkomnande entré med tak och över- och sidoljus vid dörren. Häck planteras mellan husen och ut mot gatan. På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. Parhusen har en egen carport, medan radhusen får parkeringsplats i kvarteret. Till varje bostad hör ett kallförråd.

En välkomnande gård

Vi lägger extra omsorg om utemiljön i området och strävar efter att skapa lugna och trygga kvarter. I Brf Vikaholms Trädgårdar anlägger vi en fantastisk innergård, som uppmuntrar till odling och social samvaro. Här finns ett gemensamt växthus, odlingslotter och en pergola. Våra bostäder passar med andra ord dig som värdesätter skönhet, bekvämlighet och trygghet. Brf Vikaholms Trädgårdar blir ett välkomnande kvarter som hela familjen kan trivas i.