Brf Tallhöjden i Haninge

BÄSTA LÄGET MITT I VEGA

I Haninge fortsätter den populära stadsdelen Vega att utvecklas. Redan 2012 uppfördes de första bostadshusen och sedan dess har hundratals familjer flyttat in och nya grannar står på tur. Denna gång är det dags för de centrala delarna av Vega, som ska rymma totalt cirka 700 bostäder. Här byggs också en helt ny pendeltågsstation, som planeras  tas i bruk under 2019. Kring den nya stationen kommer också ett centrum med torg, butiker och restauranger att ligga.  Förskola, en F–9-skola, samt ett aktivitetshus där unga och gamla kan mötas finns också i planerna för centrala Vega.

Intresset för våra bostadsrätter i Vega har varit stort och nu startar vi vår sjunde etapp, Brf Tallhöjden. Detta är vårt  första kvarter i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. På en sluttning, med baksidor som vetter mot naturmark, uppför vi 16 parhus på 105 kvm. Dessa trivsamma bostadsrätter är skapade av Södergruppen arkitekter i Stockholm och mycket effektivt planerade.

Stor succé för Brf Tallhöjden!

Endast ett fåtal bostäder kvar i detta attraktiva läge. Kontakta vår mäklare för mer information.

Status

Produktion

Preliminär inflyttning

Februari 2020

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Parhus i två plan 105 kvm Ladda ner katalog Ladda ner ritningar Illustrationsplan Översikt Vega
Kontakta oss intresseanmälan

Ta en rundtur i bostaden

Stäng

Prislista

Vackra, nyckelfärdiga hus

Brf Tallhöjden består av totalt 16 parhus på 105 kvm. Husen har liggande träpanel i en varm beige eller röd kulör som smälter fint in i den omgivande miljön. Komplementbyggnader som carport, förråd och skärmar mellan uteplatser målas i en behaglig grågrön nyans som binder samman kvarteret. Området ligger i en sluttning, vilket gör att bostäderna ibland är placerade med viss höjdförskjutning.
På framsidan finns en plattbelagd yta med en låg häck ut mot gatan. Du får en välkomnande entré med tak samt över- och sidoljus vid dörren. Till varje bostad hör en egen carport eller asfalterad parkeringsplats. På baksidan möts du av en härlig uteplats med trädäck och odlingslådor som vetter mot en bergssluttning. Några hus får även en mindre gräsyta på baksidan och passar exempelvis den lilla familjen som värdesätter lekytor för barnen. Samtliga bostäder får ett kallförråd.

Välkommen hem till Vega

Trivsel i två plan

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck.
Hela bottenvåningen har behaglig golvvärme. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd. På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor, eller extra sovrum. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder. Som alltid hos Kärnhem får du hög kvalitet på inredning och material, med bland annat kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Skapa ett personligt hem

Vi har tagit hjälp av inredningsarkitekt Kerstin Ronnemark, som har arbetat fram våra fem noggrant utformade designlinjer som inspiration till dig. Du kan antingen välja en komplett designlinje, med förutbestämda färger och material. Eller gör du dina designval lite mer personliga, genom att välja från de utvalda tillval som vi erbjuder. Din bostad är i grunden utrustad med designlinje Classic, enligt rumsbeskrivningen du finner i din broschyr.

 

För att du ska få en bra bild av våra designval bjuder vi in till designkväll för dig och dina blivande grannar. Här kan du inte bara mingla och titta på olika materialprov, utan också får höra inredningsarkitekt Kerstin Ronnemarks tankar kring inredning och designval. Dina val gör du sedan smidigt på vår designwebb. Här kan du i lugn och ro prova dig fram och diskutera med familj och vänner tills du känner dig nöjd med dina val. Du kan hela tiden se hur inredningen förändras genom de val du gör.

Våra designval

Läs mer här