Brf Roslagsporten i Täby

En helt ny stadsdel

På västra sidan av Roslags-Näsby station kommer en ny stadsdel att växa fram med hållbarhet i fokus. Här planeras för cirka 1400 bostäder av varierande arkitektur och karaktär. Stadsdelen kommer att erbjuda en trivsam stadsmiljö med torg, stadspark, uteserveringar och handel. Spännande arkitektur, grönskande tak, parker och öppna platser där folk kan träffas och umgås – det kommer möta besökaren när västra Roslags-Näsby står klart. Här har bebyggelsen smarta lösningar som minimerar klimat- och miljöpåverkan och det ska vara lika enkelt som självklart att leva på ett hållbart sätt i Roslags-Näsby.

I Västra Roslags Näsby planerar vi för ca 60 ljusa och välplanerade lägenheter, vissa med spännande burspråk. Balkongerna blickar ut mot söder och mot gården. Fasaderna har hämtat inspiration från amerikanska och engelska townhouses och är uppdelade i olika volymer med varierande material såsom trä, betong, tegel och cortenplåt. Kvarteret kommer ha ett grönt fokus med en inbjudande innergård med plats för umgänge, biotoptak, gröna solcellstak och klätterväggsplanteringar.

Status

Planering

Säljstart

2019/2020

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Lägenheter 1-4 rok
Kontakta oss intresseanmälan

Prislista

En spännande och varierande stadsdel

Cirka 1400 bostäder ska byggas som flerbostadshus, radhus och studentbostäder. Vid stationen planeras för en femtonvåningar hög studentskrapa. Penthouses och townhouses är några andra inslag i den innovativa stadsmiljön. Många av husen kommer ha gemensamma takterrasser – kanske flyttar gymmet och löparbana upp på taket.

 

 

Flera av byggnaderna utmed gångstråk och intill torg har reserverat sina bottenvåningar för olika typer av verksamheter. Utvecklingen av Roslags-Näsby öppnar för en förskola, handel och kontor i området. Dessutom planeras för trygghetsbostäder.

Bo på bästa läge

För att uppnå kommunens hållbarhetsmål strävar man efter att begränsa biltrafiken och uppmuntra cyklande. Närheten till Roslagsbanan gör detta till ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen och med en ny bro över spåren sammankopplas det nya området med den befintliga bebyggelsen i Roslags-Näsby.

NYFIKEN OCH VILL VETA MER?

Kontakta vår kundansvarig för mer information!
Stina Gyllensten

Jag är din kundansvariga på OBOS Kärnhem. Jag svarar gärna på frågor om projektet och kring designvalen. Det är också mig du kontaktar kring frågor om lokaluthyrning.

0470-79 98 72 stina.gyllensten@oboskarnhem.se

Gör en intresseanmälan
Vi ger dig förhandsinformation inför säljstarten och du binder dig inte till något!

Läs vår integritetspolicy