Ullna Park Villor i Täby

Stilrena villor

I området Ullna Strand i Täby har Kärnhem uppfört 9 tvåplansvillor på 142 kvm.

 

Färgsättningen är harmonisk och husen har en välkomnande entré, med tak och överljus. På framsidan finns en plattbelagd yta med plats för en liten trädgårdsgrupp. Alla villorna har asfalterad uppfart, carport med betonggolv och förråd.  Trädgården ramas in av en låg häck, vilket ger en ordnad och sammanhållande känsla. På baksidan finns en skyddad uteplats med trädäck, Gräsmattan är utrullad och på alla tomter planterades ett träd.

Inflyttat

2014

Status

Genomförd

Ägandeform

Äganderätt

Typ av bostad

Tvåplansvillor 142 kvm Ladda ner katalog

Prislista

Smart planlösning

Villorna är på 142 genomtänkta kvadrat och har en kvadratisk form, vilket ger en flexibel planlösning med möjlighet att få upp till fem sovrum. Den centralt belägna öppna, raka trappan ger karaktär åt bostaden och en känsla av rymd. Som alternativ går det att bygga igen trappan och på så sätt få ett extra förråd. Bottenvåningen är ljus och luftig med flera, höga fönster och hela 2,6 meter i takhöjd. Dessutom placeras ett extra fönster ovanför diskbänken.

 

Kök och vardagsrum har ett öppet samband och här finns kontakten med uteplatsen. Beroende på husmodell fås ett förlängt vardagsrum eller ett separat matrum. På bottenvåningen finns också ett sovrum, helkaklad toalett med dusch och en separat tvättstuga. Övervåningen finns i två olika utföranden, ett öppet allrum eller ett extra sovrum. Här finns även ett helkaklat badrum.

Moderna stadsvillor i Täby