Brf Siktet i Eskilstuna

Ståtliga hus i naturnära miljö

Odlaren, den gröna stadsdelen öster om Eskilstuna centrum, har länge varit populärt bland stadens barnfamiljer. Nu växer Odlaren med ett nytt bostadsområde – Trumtorp. Det nya området kommer att ligga på den gamla skjutbanan och här planeras det för ungefär 500 nya bostäder. Trumtorp blir ett modernt och bekvämt kvarter med närhet till både Eskilstunas stadskärna och den kuperade naturen. Under det närmaste året planeras det för vägar, cykelbanor och gångtunnlar som kommer att göra Trumtorp till ett säkert och tillgängligt område. Med cykel tar du dig till stan på 10 minuter. Väljer du att åka buss ligger närmsta hållplats bekvämt placerad precis utanför knuten.

 

Runt Odlaren hittar du det mesta du behöver för att få vardagen att rulla på lätt och smidigt. I området finns redan nu ett antal förskolor och skolor, fler planeras inom de närmaste åren. Vårdcentral, bibliotek, livsmedelsbutiker, och pizzeria finns på nära avstånd och dessutom hittar du det stora Mälarsjukhuset med apotek bara några få kilometer bort. I gröna omgivningar uppför vi Brf Siktet – ett charmigt radhuskvarter bestående av totalt 21 bostäder. Många trädgårdar vetter mot naturmark, vilket ger en lugn och insynsskyddad boendemiljö. Här kan du och din familj bo och trivas länge – välkommen att hitta hem, du också!

Brf Siktet slutsålt - nu släpper vi nästa etapp!

Våra populära bostäder i Brf Siktet är slutsålda och vi planerar nu för säljstart för nästa etapp, Brf Patronen. Lämna en intresseanmälan så hör vi av oss med mer information inom kort!

Status

Genomförd

Preliminär inflyttning

Hösten 2019

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Radhus i två plan om 112 kvm

Prislista

Plats för ett aktivt liv

Som boende i Brf Siktet har du nära till naturen. Den stora Odlarskogen ligger bara ett stenkast bort. Här finns belysta motionsspår perfekt för en promenad, joggingtur eller löprunda. I Odlarskogen hittar du också en nyanlagd mountainbikebana. Runt Trumtorp och Odlaren finns också många trevliga utflyktsmål, som mysiga Djurgårdsparken med Friluftsmuseet Sörmlandsgården. Under sommarhalvåret hålls här många aktiviteter och uppträdanden. I Djurgårdsparken finns också ett modernt utegym och under de varmare delarna av året erbjuds flera träningsklasser och aktiviteter. Bara en kort promenad från Brf Siktet ligger Eskilstunas Golfklubb med sin populära golfbana. I närheten av vårt kvarter finns också Skogsängens idrottsplats. I området planeras det också för en helt ny idrottsanläggning. För vintersportaren finns en ishall med uterink två kilometer bort.

PRISBELÖNTA RADHUS MED CHARM

Brf Siktet består av 21 bostäder på 112 kvm, fördelade på 7 vackra radhus. De ståtliga träfasaderna, i åtta olika kulörer, harmonierar fint med varandra och reser sig över området. Färgsättningen, med kontrasterande entrédörrar, ger varje bostad en personlig karaktär. Husen är ritade av LBE Arkitekter. De har rönt stor uppmärksamhet där de tidigare byggts och fick 2008 Växjö kommuns byggnadspris.

På framsidan finns en plattbelagd yta, inramad med låga häckar. Varje bostad har också en egen trädgård på baksidan, med en härlig uteplats med trätrall. Skärmväggar mellan bostäderna ger en ombonad och privat känsla. Gavellägenheterna får något större gräsytor och passar exempelvis den lilla familjen som värdesätter lekytor för barnen. Det finns också flera tomter för den som önskar minimal skötsel.Till varje bostad hör en egen parkeringsplats och ett kallförråd.

 

112 smarta kvadrat

Våra radhus har en planlösning som är utformad med trevliga samvaroytor på nedre plan. Du välkomnas av en rymlig entré med öppen siktlinje ut mot baksidan. Köket är välplanerat med en separat matplats med utblick mot entrésidan. Från vardagsrummet når du den skyddade uteplatsen med trädäck. På nedre plan finns även ett badrum med dusch.

Övervåningen finns i två alternativa utföranden för att du ska kunna få ett hem som passar just dig och din familj. Välj mellan tre sovrum eller två sovrum plus allrum. När du kommer upp för trappan möts du av en möblerbar hall som exempelvis kan användas som arbetsyta eller som en mysig läshörna. På övervåningen är badrummet utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Som alltid hos Kärnhem får du hög kvalitet på inredning och material, med bland annat kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Skapa ditt personliga hem

Med våra designlinjer skapar du din personliga inredningsstil

Läs mer här