Brf Rosendals trädgård i Uppsala

Uppsala växer i Rosendal

Kärnhems område i Rosendal har ett mycket bra läge i anslutning till stadsdelens nya Torg och Torgny Segersteds Allé. Här finns förutsättningar för ett spännande kvarter som utåt vänder sig mot ett intensivt stadsliv och inom sig innehåller en västervänd, grön och generös gård. På bottenvåningen planeras för kommersiella lokaler i kvarterens båda östliga hörn. Butiker, restauranger och caféer i bottenvåningen bidrar positivt till en levande gatu- och stadsmiljö.

 

Vi vill tillföra något speciellt och oväntat när man går in på kvarterets gård. Här överraskas besökaren av gårdens värme, dess sammanlagda grönska och de generösa böljande och gröna balkongerna.

Status

Planering

Säljstart

2020

Ägandeform

Bostadsrätter

Typ av bostad

Lägenheter
Kontakta oss intresseanmälan

Prislista

Moderna townhouses

Med inspiration från amerikanska och engelska ”townhouses” indelas kvarteret i fem tydliga hus med individuella arkitektoniska uttryck och spännande entréer till bostadshusen.Trapphusen är dagsljusbelysta och välkomnande samt genomgående mellan gata och gård.

 

Husens fem tak ligger på olika nivåer och fyller olika funktioner. Det högst belägna taket fungerar som biotoptak. De övriga är belagda med sedum och två av taken har solpaneler för att bidra med fastighetsel. För varje huskropp finns en för trapphuset gemensam takterrass. På terrasserna, som nås direkt från trapphusen, kan man odla, umgås och njuta av utsikten.

Välkommen hem till Rosendal

Gör en intresseanmälan
Vi ger dig förhandsinformation inför säljstarten och du binder dig inte till något!

Läs vår integritetspolicy