Pedagogen Park i Mölndal

Pedagogen Park - en ny stadsdel i Mölndal

En helt ny stadsdel utvecklas i Mölndal, en stadsdel som kommer karakteriseras av närhet till natur- och grönområden, närhet till service och handel samt närhet till goda kommunikationer.

Det 300 hektar stora Änggårdsbergens naturreservat ligger i direkt anslutning till Pedagogen Park och erbjuder unika möjligheter för friluftsliv, motion och rekreation. I närheten finns det också gott om löparspår, promenad- och cykelstråk, fotbollsplaner och Göteborgs bästa golfbana. Havet är dessutom endast 10 min bort med bil. Med drygt fem minuters avstånd till nya Mölndal Galleria, köpcentrumet 421 och handelsområdet Sisjön är utbudet av handel och service bland det bästa i Göteborg. Kommunikationerna är goda med bil, kollektivtrafik och cykel. Centrala Göteborg nås på endast 10 minuter med bil.

 

Här planerar vi nu för lägenheter i varierande storlekar, lämna en intresseanmälan så får du löpande information om vårt nya kvarter. Läs mer om Pedagogen Park här!

Status

Planering

Säljstart

2020

Ägandeform

Bostadsrätter

Typ av bostad

Lägenheter
Kontakta oss intresseanmälan

Nyfiken?

Kontakta oss om du vill veta mer!
Therese Jacobsson

Jag är din kundansvariga på OBOS Kärnhem. Jag svarar gärna på frågor om projektet och kring designvalen. Det är också mig du har kontakt med när du gör dina designval.

0470-79 98 76 therese.jacobsson@oboskarnhem.se

Gör en intresseanmälan
Vi ger dig förhandsinformation inför säljstarten och du binder dig inte till något!

Läs vår integritetspolicy

När du köper bostad i brf lunden i Växjö!

ERBJUDANDET GÄLLER T O M 31 MARS 2019

Kontakta mäklare David Palmberg på 0470-739095 eller david@a-maklare.se för mer information.