Brf Harvestads Höjd i Linköping

En idyll för familjen

Välkommen till idylliska Harvestad i sydöstra Linköping! här har du naturen runt knuten med både ekskogar och golfbana. den framväxande trädgårdsstaden innebär en harmonisk miljö där hela familjen trivs.

Området Harvestad har under de senaste åren vuxit fram i anslutning till de populära stadsdelarna Ullstämma och Hjulsbro i sydöstra Linköping. Här finns ekskog och hagar runt knuten och du kan njuta av härliga promenader. Harvestad har den så kallade trädgårdsstaden som förebild där stadens och landets fördelar förenas.

Bebyggelsen är blandad med enfamiljshus, radhus, parhus och flerfamiljshus som ger en harmonisk miljö. I området finns små torg och gatorna har en parkliknande karaktär. Bilarna får ett begränsat utrymme på de smala gatorna och husens carportar ligger samlade vid sidan av. Resultatet blir en lugn och trygg plats med utrymme för barnens lek. Etapp 3 har bostadsrätter på 100 välplanerade kvm där familjen får upp till 4 rum och kök.

 

Status

Genomförd

Preliminär inflyttning

Våren 2018

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Radhus 100 kvm Ladda ner katalog

Prislista

Vårt område i Harvestad

Brf Harvestads Höjd är vårt tredje kvarter i området. Denna gång planerar vi att uppföra 32 bostadsrätter på 100 kvm i två plan. Kvarteret kännetecknas av gemenskap och lugn. På gården anläggs en lekyta med sandlåda, gungdjur och sittplatser.

 

De yteffektiva par- och radhusen ligger på en vacker höjd där alla hus får två uteplatser – en stenbelagd på framsidan och ett trädäck på baksidan. Interiört har du möjlighet att få den planlösning som passar dig och din familj bäst. Två alternativ på såväl övre som nedre plan – du väljer!

Ett bra läge för hela familjen

Till centrala Linköping har du cirka 6 km och för dig som pendlar med bil eller buss tar det 15 minuter. Självklart finns det även fina cykelvägar in till stan. I området finns Östenssons Livs, med generösa öppettider, butiksbageri och servicetjänster. Cirka 2 km bort ligger Ekholmens centrum, som har det mesta i form av butiker, apotek och service.
Harvestadsskolan, en helt ny F–6-skola, öppnade under hösten 2015.

 

Här har även Förskolan Nybrovägen 1 öppnat sin verksamhet. I närliggande Hjulsbro finns aktiviteter för alla åldrar – ridning, fotboll och innebandy. För den golfintresserade ligger Landeryds golfklubb på promenadavstånd. Varma sommardagar kan du svalka dig vid
Hjulsbrobadet vid Stångån som ligger en kort cykeltur bort.

Ett allrum för fredagsmys

Här får du trivsel och boglädje

För oss hänger allt ihop, allt är en helhet. Av oss köper du inte bara en bostad, du köper ett område där du och din familj kommer att trivas och känna boglädje. Våra par- och radhus i Brf Harvestads Höjd kommer att få träfasad i två kulörer och pulpettak i papp. På framsidan möts du av både en groventré och en välkomnande huvudentré, tydligt markerad med en accentfärg och hussiffra. Uteplatsen på framsidan är plattbelagd och några av tomterna har även en parkeringsyta, plantering eller liten gräsyta.

 

På baksidan får du en lättskött tomt med trädäck och gräsmatta i varierande storlek. Här finns även ett förråd och tomten omges av häckar. Vid infarten till området parkerar du bilen i en gemensam carportlänga. Det gör att du och din familj kan bo i ett lugnt, tryggt kvarter utan genomfartstrafik. Våra bostäder passar med andra ord dig som värdesätter bekvämlighet och trygghet.

En ytsmart bostad

På 100 synnerligen välplanerade kvadratmetrar får hela familjen gott om plats. Tack vare höga fönster med mycket
ljusinsläpp får ditt nya hem rymd och ljus. På bottenvåningen ligger en praktisk groventré med tvättmaskin, torktumlare och förvaringsutrymme. Här finns också ett badrum med dusch. Du väljer om du vill ha en öppen planlösning eller separat kök och allrum. Oavsett finns dubbla utgångar till din uteplats med trädäck.

 

En trappa upp kan du välja mellan två olika utföranden – tre sovrum, alternativt två sovrum och allrum. Till det ena
sovrummet hör en rymlig klädkammare medan de andra har skjutgarderober. På övervåningen finns också ett badrum med dusch.

Ljusinsläppet ger sovrummet karaktär