Brf Lugnets allé i Växjö

Brf Lugnets allé

På höjden, mellan Östra Lugnet och Hovshaga, ligger Lugnets Park. En grön oas med lummiga träd, klippta gräsmattor, härlig natur och ängsmark. Här kan de mindre barnen leka på lekplatsen och för de större finns både en bollplan och härlig natur att utforska. I denna idyll, perfekt för barnfamiljen, planerar vi för vår andra och sista etapp i området – Brf Lugnets Allé.

 

Brf Lugnets Allé ligger söder om våra tidigare kvarter med villor och parhus, som är färdiginflyttade hösten 2016. I Brf Lugnets Allé erbjuder vi nu ytterligare parhus med totalt 18 bostadsrätter i två plan. Husen är omgivna av park- och naturmark med stigar och motionsslingor runt knuten.

 

Eftersom Brf Lugnets Allé ligger mellan två etablerade stadsdelar finns redan barnomsorg, skolor, service och handel på bekvämt avstånd. Evedals badplats ligger på några minuters cykelavstånd och till centrala Växjö är det drygt 5 km. Bussförbindelserna är bra och många väljer även cykelvägen via det gamla smalspåret för att ta sig ner till stan. Sommartid är det populärt att ta cykeln över till Hissö eller Kronobergs slottsruin för en mysig fika eller lunch.

Status

Genomförd

Preliminär inflyttning

Hösten 2017

Ägandeform

Bostadsrätter

Typ av bostad

105 kvm

Pris från

1 998 000 Ladda ner katalog Ladda ner ritningar

Prislista

Hitta ditt drömboende i idyllen vid Lugnets Park

TRIVSEL OCH BOGLÄDJE

Våra parhus består av 18 bostadsrätter på 105 kvm. Fasaderna har vit, liggande panel som kontrasterar fint mot den mörkare kulören på entrédörrar och fönster. På framsidan finns en plattbelagd yta med plats för en liten trädgårdsgrupp och häck ut mot gatan. Du får också en välkomnande entré med tak samt över- och sidoljus vid dörren.

 

På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. Alla bostäder får en carport och en asfalterad yta med plats för ytterligare en bil. Till varje bostad hör ett kallförråd. Brf Lugnets Allé blir ett välkomnande kvarter som hela familjen kan trivas i.

 

 

MED PLATS FÖR HELA FAMILJEN

På 105 synnerligen välplanerade kvadratmeter får hela familjen gott om plats. Tack vare höga fönster med mycket ljusinsläpp får ditt nya hem rymd och ljus. På bottenvåningen ligger kök, badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt vardagsrum med utgång till den skyddade uteplatsen med trädäck.

 

På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

MER ÄN ETT HUS

För oss hänger allt ihop, allt är en helhet. Av oss köper du inte bara en bostad, du köper ett område där du och din familj kommer att trivas och känna boglädje. När du jämför nyproducerade bostäder är det en god idé att titta på vad som verkligen ingår i köpet.

 

Hos oss får du till exempel golvvärme på bottenvåningen och en takhöjd på 2,5 m på varje våningsplan. Trädgården är färdig med utrullad gräsmatta, kallförråd och en uteplats med trätrall. Flera ytor är plattbelagda och vi planterar häckar och träd. Alla bostäder har parkering för två bilar intill huset, varav den ena är under tak.

Välkommen hem till lugnet