Brf Vega Hill i Haninge

Ny etapp i Vega

Snart släpper vi vår tionde etapp i området Vega i Haninge. Brf Vega Hill består av 30 lägenheter, från 1 rum och kök om 35 kvm upp till 5 rum och kök om 106 kvm.

 

Brf Vega Hill kommer att ligga i de centrala delarna av Vega med närhet till den nya stationen som invigdes i april 2019. Här planeras det för ett centrum med torg, butiker och restauranger. Redan nu finns ett stenugnsbageri och ett nyöppnat gym på plats. Förskolor, en F–9-skola samt ett aktivitetshus där unga och gamla kan mötas finns också i planerna för centrala Vega.

 

I Vega finns härliga grönområden och naturreservat runt hörnet. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. Haninge är också en skärgårdskommun med många öar och fin skärgårdsmiljö. Här har du också närhet till Gallerian Port 73 med butiker och stormarknad finns på gångavstånd och med cykeln når du Haninge centrum på 10 minuter. Här hittar du ett stort urval av butiker, apotek, restauranger och annan service som underlättar din vardag.

 

Intresset för våra bostadsrätter i Vega har varit stort och ni kan redan nu lämna en intresseanmälan så återkommer vi med mer information!

Status

Till försäljning

Ägandeform

Bostadsrätter

Typ av bostad

Lägenheter 1-5 rum och kök om 35-106 kvm

Pris från

1548 000 kr Ladda ner katalog Ladda ner ritningar Området
Kontakta oss intresseanmälan

Prislista

Hemtrevnad på bästa läge i Vega

Försäljningen är igång

Kontakta vår mäklare eller kundansvariga för mer information.
Hanna Ekfäldt

Kundansvarig

08-68 40 60 64 hanna.ekfaldt@oboskarnhem.se
Stina Gyllensten

Jag är din kundansvariga på OBOS Kärnhem. Jag svarar gärna på frågor om projektet och kring designvalen. Det är också mig du kontaktar kring frågor om lokaluthyrning.

0470-79 98 72 stina.gyllensten@oboskarnhem.se

Gör en intresseanmälan
Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss inom kort.

Läs vår integritetspolicy