Brf Vattentornet i Växjö

Moderna lägenheter i Växjös högsta bostadshus

Vad sägs om en lägenhet i Växjös högsta bostadshus, kryddad med gemensam jacuzzi, relax och gym? Ett boende där du kan bjuda vännerna på en drink på takterrassen med Växjös i särklass bästa utsikt? Tänk dig att ta med morgonkaffet ut på balkongen och se hur Växjö vaknar. Redan på våning fem befinner du dig en bra bit över takåsarna och kan blicka ut över staden.

 

På det vackra Solberget byggs nu ett 19 våningar högt bostadshus med en takterrass på toppen. Brf Vattentornet består av 60 lägenheter. Ett hus med spektakulär utsikt – och en ny siluett för Växjö. Den fantastiska utsikten, det spektakulära huset och det centrala läget gör Brf Vattentornet till det givna valet för dig som söker ett boende utöver det vanliga.

 

Status

Genomförd

Preliminär inflyttning

Maj 2018

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Lägenheter Ladda ner katalog

Prislista

Dags att ta boendet till en högre nivå

Växjös nya landmärke

Exteriört har huset en mörk, nästan svart kärna som gör att det kommer att smälta in fint i parken. I öst och västfasaderna kan du ana en vinkeländring, som ger fina utblickar och gör att solen hittar in. De ljusa balkongerna som sveper runt husets hörn blir en tydlig kontrast mot den mörka fasaden.

 

Redan vid entrén kommer du uppleva att denna byggnad sticker ut. Innanför porten möts du av en generös lobby med hotellkänsla snarare än en bostadsentré. Här hittar du också en exklusiv relaxavdelning med gym, jacuzzi och bastu. Våning 2–19 består av lägenheter från ett rum med sovalkov till den största på fem rum och kök. Allra högst upp i huset finns en takterrass med plats för flera sällskap. Härifrån har du 360 graders utsikt över hela Växjö – en perfekt start eller avslutning på en trevlig middag med vännerna.

Innanför porten möts du av en generös lobby

Mer hotellkänsla snarare än en bostadsentré

Bjud med dina vänner på toppen!

Längst upp i huset, på våning 20, ligger takterrassen. På toppen av Växjös högsta bostadshus har du utsikt åt alla fyra väderstreck och kan uppleva staden på en helt ny nivå. Takterrassen är gemensam för alla boende i Brf Vattentornet och kommer att inredas med flera trivsamma sittgrupper varvat med vackra planteringar.

 

Längs med terrassen löper ett räcke och golvet beläggs med trätrall. Tack vare husets utformning kan flera sällskap vistas här samtidigt utan att störa varandra. Bjud med dina vänner och njut av livet på toppen!

EFFEKTIVA YTOR OCH HÖG KVALITET

Brf Vattentornet består av totalt 60 lägenheter på 42–156 kvadrat. Våra lägenheter är noga planerade för att ta tillvara varenda kvadratmeter och ge bostaden en bra funktion, ljus och rymd. I samtliga lägenheter har vi placerat sällskapsytorna ut mot ett hörn, där balkonger och fönster vetter mot två väderstreck. Varje lägenhet har minst två utgångar till balkongerna, som är rejält tilltagna. De större lägenheterna har till och med dubbla balkonger.

 

Alla material är valda med omsorg och håller hög kvalitet. De större bostäderna har både ett badrum med tvättmaskin och torktumlare och en separat gästtoalett. I källarplan finns lägenhetsförråd och för den som önskar finns möjlighet att hyra parkeringsplats i området.

Design på hög nivå

Tid för vardagslyx

Tänk att komma hem efter en lång arbetsdag och ta hissen ner till relaxavdelningen. Kanske ta ett avkopplande bad i jacuzzin och därefter unna dig en stund i vilstolen. Eller varför inte köra ett pass i gymmet, basta och känna hur energin återvänder. I Brf Vattentornet har vi satsat på att skapa vardagslyx för dig som ska bo här. Relaxavdelningen med bastu och jacuzzi blir en lugn oas dit du kan gå för en paus i vardagen. Alldeles intill finns också ett utrustat gym.

 

Följ byggnationen av Brf Vattentornet på Instagram @karnhem