Brf Vasastaden i Linköping

På bästa läge i Övre Vasastaden

Nu växer en helt ny stadsdel fram i Linköping – Övre Vasastaden. Ett eftertraktat innerstadsområde som blir en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. Här uppförs sju kvarter med bostadshus, torg, butiker, café och mysiga innergårdar.

Kärnhems kvarter är perfekt placerat söderut mot Sveagatan och består av två hus med 50 lägenheter i storlekar från ett till fem rum och kök. I brf Vasastaden bor du lugnt och avskilt, men samtidigt väldigt nära centrum. I området finns många parker och grönområden. Stångån, med sitt vackra promenadstråk, ligger bara ett par minuter bort.

Totalt 50 lägenheter bildar brf Vasastaden. Utöver din bostad och den vackra gården får du tillgång till relaxavdelning med gym, bubbelpool och bastu. I källarplan finns också lägenhetsförråd, parkeringsgarage, cykelförråd och ett övernattningsrum.

Status

Genomförd

Preliminär inflyttning

Sommaren 2017

Ägandeform

Bostadsrätter

Typ av bostad

Flerfamiljshus

Pris från

1 225 000 Ladda ner katalog

Prislista

Stångån ligger ett par minuter bort

Här njuter du av vackra promenadstråk och bara en bit bort ligger centrum.

Modernt stadskvarter med gård i skönt söderläge

Via öppningen från Sveagatan passerar du genom en härlig pergola med klätterväxter – som ett grönskande rum som leder in till den soliga innergården.  Mot gården är fasaderna mer lekfulla med vinklar och olika liv som delar upp huset i mindre volymer. Detaljer i ekpanel runt entréer och de indragna balkongerna ger ett exklusivt och välkomnande intryck.

 

Husen som omsluter gården ger en intim och trivsam känsla. Ena sidan är helt öppen mot grannkvarteret vilket visuellt ger en känsla av en större gård. Mellan kvarteren går låga murar, häckar och räcken som tydliga avgränsningar. Gården vetter mot söder och här finns vackra planteringar, lek- och sittytor.

Brf Vasastaden blir en del i ett modernt stadskvarter med fasader i puts och inslag av ekpanel. Arkitekturen harmonierar väl med de befintliga sekelskifteshusen i Vasastaden. De två huskropparna är placerade parallellt, med öppningen av kvarteret mot Sveagatan. Här leder en bred välkomnande trappa upp till gården.

 

En mäktig, klätterväxtförsedd pergola markerar huvudentrén och leder dig vidare in mot den grönskande innergården. Fasaderna mot gatan har en välordnad och symmetrisk fönstersättning som ger huset ett tidlöst utseende. Franska balkonger smyckar fasaden mot Sveagatan.

Som semester fast hemma

Tid för vardagslyx. Tid för avkoppling.

Vardagslyx med spa och gym

Tänk att komma hem efter en lång arbetsdag och gå ner till relaxavdelningen. Kanske ta ett avkopplande bad i bubbelpoolen och därefter unna dig en stund i vilstolen. Eller varför inte köra ett pass i gymmet, basta och känna hur energin återvänder.

 

I brf Vasastaden har vi satsat på att skapa vardagslyx för dig som ska bo här. Relaxavdelningen med bastu och bubbelpool blir en lugn oas dit du kan gå för en paus i vardagen. Alldeles intill finns ett fullt utrustat gym med löpband, motionscykel och annan utrustning.

I källarplan finns också ett möblerat övernattningsrum med egen WC/dusch. Perfekt för att boka in vänner som vill stanna över natten.

 

Välplanerat med fönster i flera väderstreck

 

Varje kvadratmeter är noga planerad för att bostaden ska kännas ljus och luftig. Det öppna sambandet mellan kök och vardagsrum ger en inbjudande känsla. Många bostäder har dessutom fönster i minst tre väderstreck, vilket ger möjlighet till flera utblickar och att man kan följa solens vandring inne i bostaden.

 

De större lägenheterna har gäst-wc och separat tvättavdelning. Många har också balkonger i flera väderstreck. Som alltid hos Kärnhem får du hög kvalitet på inredning och material med bland annat helkaklade badrum, kök från HTH och vitvaror från Siemens.