Brf Vårglimten i Helsingborg

Mariastaden - en växande stadsdel

Strax norr om Helsingborgs stadskärna ligger Mariastaden. Här bor du nära både centrum, havet och vackra bokskogar. Den populära stadsdelen sträcker sig från S:ta Maria sjukhus i väster till Maria station i öster och fortsätter att växa.  Norr om Maria station och öster om Kullavägen utvecklas ett nytt område, där närmare 700 bostäder ska byggas. Här blir det blandad bebyggelse, med både flerfamiljshus och småhuskvarter. Här ges också plats för mysiga parker och lekytor. Här finns planer på att anlägga spårbunden trafik och i kvarteren utmed gatan blir det butiker och caféer.

 

 

Maria station ligger knappt 200 m bort. Härifrån går Öresundståg och Pågatåg och in till Helsingborg centrum tar du dig enkelt med tåg, bil eller buss. Hållplats finns i närheten och bussen tar dig till centrum på tio minuter. Fina cykelvägar finns också för de knappa fem kilometrarna in till centrum. Närheten till Väla centrum och välsorterade matbutiker gör vardagen enkel. I Mariastaden finns butiker, restauranger, vårdcentral och skolor. Utmed Maria stationsgata uppför vi Brf Vårglimten, med 25 välplanerade lägenheter. Brf Vårglimten är första etappen i kvarteret som samsas kring en mysig innergård. I Brf Vårglimten finns bostäder från 1–5 rum och kök. Här bor du nära stan och har perfekta kommunikationsmöjligheter. I föreningen kommer det även att finnas en bilpool.

Status

Planering

Säljstart

Höst/vinter 2019

Ägandeform

Bostadsrätter

Typ av bostad

Lägenheter
Kontakta oss intresseanmälan

Prislista

Snart startar försäljningen

Kontakta vår kundansvariga som gärna svarar på frågor om projektet.
Stina Gyllensten

Jag är din kundansvariga på OBOS Kärnhem. Jag svarar gärna på frågor om projektet och kring designvalen. Det är också mig du kontaktar kring frågor om lokaluthyrning.

0470-79 98 72 stina.gyllensten@oboskarnhem.se

Gör en intresseanmälan
Vi ger dig förhandsinformation inför säljstarten och du binder dig inte till något!

Läs vår integritetspolicy