Brf Utsikten i Haninge

NU UPPFÖR VI SMARTA LÄGENHETER I VEGA

Intresset för våra bostadsrätter i Vega har varit stort och nu startar vi vår nionde etapp. Brf Utsikten kommer ligga i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen som invigdes i april 2019. Kring den nya stationen kommer ett centrum med torg, butiker och restauranger att ligga. Redan nu finns ett stenugnsbageri och ett nyöppnat gym på plats. Förskolor, en F–9-skola samt ett aktivitetshus där unga och gamla kan mötas finns också i planerna för centrala Vega.

 

I Vega finns härliga grönområden och naturreservat runt hörnet. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. Haninge är också en skärgårdskommun med många öar och fin skärgårdsmiljö. Här har du också närhet till Gallerian Port 73 med butiker och stormarknad finns på gångavstånd och med cykeln når du Haninge centrum på 10 minuter. Här hittar du ett stort urval av butiker, apotek, restauranger och annan service som underlättar din vardag.

 

Detta blir våra första flerfamiljshus i Vega. Brf Utsikten består av totalt 36 lägenheter fördelade i tre mindre punkthus. Varje hus är byggt i fyra plan och rymmer 12 bostadsrätter vardera. Lägenheternas storlekar varierar på 2–4 rum och kök och från 55–85 kvm. Husen är ritade av Erséus arkitekter som ligger bakom flera uppmärksammade bostadsprojekt.

 

Försäljningen är igång - snart hälften sålda

Kontakta vår mäklare för att boka din lägenhet på toppenläge i Vega.

Status

Till försäljning

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

2-4 r o k

Pris från

1 795 000 kr Ladda ner katalog Ladda ner ritningar Ladda ner prislista
Kontakta oss intresseanmälan

Prislista

Med naturen som inspiration

Husen i Brf Utsikten är ritade med den ursprungliga naturen som utgångspunkt. Ytterfasaden består av stående träpanel i svart och en gråtonad kulör vilket smälter in fint bland sten och tallar. Det levande intrycket förstärks av att varje hus består av två volymer i olika nivåer. Balkongerna får smidesräcken av galvaniserad stålplåt som kontrasterar fint mot den mörka fasaden. Marken runt husen är kuperad så därför byggs de som souterräng med delvis trappade uteplatser. Resultatet blir ett levande kvarter som ligger vackert inbäddat i den omkringliggande naturen.

 

Alla hus får hiss och till varje bostad hör ett lägenhetsförråd, antingen i anslutning till bostaden eller på entréplan. Har du behov av mer förvaring finns det möjlighet att hyra ett extra förråd i byggnaden. Till varje hus hör en parkeringsgård med parkeringsplatser och carportar att hyra. För dig som cyklar finns flera cykelställ, några bekvämt under tak. Miljöhus med återvinning placeras i varje hus på entréplan.

Detaljerna gör helheten

I Brf Utsikten har inga ytor lämnats åt slumpen. Redan vid entrén kommer du uppleva att alla detaljer och material är valda med omsorg. Här fortsätter naturen att inspirera, vilket märks i de fina materialvalen.
Väggarna i entrén kläs med träribbor i vitpigmenterad ek eller målas i en matt ljusgrå kulör. Innanför ytterdörren, bredvid postfacken, placeras en sittbänk med sits i flätad läder, perfekt för en kort paus. Utanför varje bostadsdörr monteras tidningshållare i garvat läder, designade av Smålands Skinnmanufaktur tillsammans med arkitekten själv. Även i hissen återkommer läderdetaljerna, då i form av läderband lindade runt handledaren.

 

 

OMBONAT OCH RYMLIGT

De 36 lägenheterna i Brf Utsikten är omsorgsfullt planerade. Alla lägenheter, förutom en tvåa i hus C, får antingen balkong eller uteplats. Utformningen och placeringen av balkongerna gör att insynen mellan grannarna är minimal, vilket ger en privat och ombonad känsla.

 

 

I Brf Utsikten har stor vikt lagts på detaljerna. Här får du fönsterbänkar i mörk kalksten och hela 2,6 meter i takhöjd. Som standard läggs svartmelerad klinker i entrén och badrummen är helkaklade. I badrummet får de mindre lägenheterna kombimaskin medan de större har både tvättmaskin och torktumlare. På flera ställen sätts skjutdörrar in, vilket inte bara gör lägenheten mer yteffektiv utan blir också en fin detalj.

 

LÄGENHETER FÖR OLIKA SMAKER

Lägenheterna i Brf Utsikten har flera individuella skillnader trots att grunden är densamma. Våra tvåor får antingen balkong eller en stor uteplats där några trappas för att ta upp nivåskillnaderna. I tvåan sätts överljus in i klädkammaren, vilket gör det möjligt för dig att inreda den som exempelvis ett litet barnrum eller kontor. Eftersom husen byggs som souterräng kommer även treorna på plan två få en rymlig uteplats som vetter mot naturmark. Längst upp i huset finns en rymlig bostad på fyra rum och kök med extra ljusinsläpp i entrén.

 

Med skjutdörrar in till sovrummet utnyttjas lägenhetens kvadratmetrar på bästa sätt. Här visas exempel från vår fyra.

Vilken är din stil?

Tillsammans med en inredningsarkitekt har vi tagit fram en palett av färger och material som du kan välja bland. Det ger dig bra förutsättningar att skapa ditt drömhem och säkerställer att dina val står sig över tid.

 

I rumsbeskrivningen kan du se vad som ingår i din bostad som standard. För att få veta mer om alla valmöjligheter som finns bjuder vi in till designkväll för dig och dina blivande grannar. Här kan du inte bara mingla och titta på olika färger och materialprov, utan också få råd kring inredning och designval. Dina slutliga val gör du sedan smidigt på vår designwebb. Här kan du i lugn och ro prova dig fram och diskutera med familj och vänner tills du känner dig nöjd. Du kan också bläddra i broschyren Design och tillval för att få inspiration.

FÖRSÄLJNINGEN ÄR IGÅNG

Kontakta vår mäklare eller kundansvariga för mer information.
Stina Gyllensten

Jag är din kundansvariga på OBOS Kärnhem. Jag svarar gärna på frågor om projektet och kring designvalen. Det är också mig du kontaktar kring frågor om lokaluthyrning.

0470-79 98 72 stina.gyllensten@oboskarnhem.se

Gör en intresseanmälan
Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss inom kort.

Läs vår integritetspolicy