Brf Tallhöjden 2 i Haninge

BO I RADHUS PÅ BÄSTA LÄGE I VEGA

I Haninge fortsätter den populära stadsdelen Vega att utvecklas. Redan 2012 uppfördes de första bostadshusen och sedan dess har hundratals familjer flyttat in och nya grannar står på tur. Denna gång är det dags för de centrala delarna av Vega, som ska rymma totalt cirka 700 bostäder. Här byggs också en helt ny pendeltågsstation, som planeras  tas i bruk under 2019. Kring den nya stationen kommer också ett centrum med torg, butiker och restauranger att ligga.  Förskola, en F–9-skola, samt ett aktivitetshus där unga och gamla kan mötas finns också i planerna för centrala Vega.

 

Intresset för våra bostadsrätter i Vega har varit stort och nu planerar vi vår åttonde etapp, Brf Tallhöjden 2. Detta är vårt  andra kvarter i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. På en sluttning, med baksidor som vetter mot naturmark, uppför vi radhus på 105 kvm. Dessa trivsamma bostadsrätter är skapade av Södergruppen arkitekter i Stockholm och mycket effektivt planerade.

Succé på säljstartskväll

Försäljningen är nu igång och redan första kvällen såldes hälften av bostäderna. Hitta din drömbostad du med i områdets sista grupphusområde.

Status

Produktion

Preliminär inflyttning

Hösten/vintern 2020

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Radhus 105 kvm Ladda ner katalog Ladda ner ritningar Prislista
Kontakta oss intresseanmälan

Ta en rundtur i bostaden

Stäng

Prislista

Välkommen hem till vår gata

Ljust och välplanerat

Våra par- och radhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet. Kanske är det tack vare den smarta och praktiska planlösningen som så många familjer valt denna hustyp som sitt hem.

 

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Hela bottenvåningen har behaglig golvvärme. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

För den lilla eller stora familjen

Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Väljer du tre sovrum kan du få ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob.

Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

Välj din personliga stil

När du köpt din bostad blir nästa steg att bestämma hur den ska se ut. Du får välja färger, material och detaljer. Se hur ditt nya hem sakta växer fram och blir precis sådär som du alltid har drömt om. Tillsammans med en inredningsarkitekt har vi tagit fram en palett av färger och material som du kan välja bland. Det ger dig bra förutsättningar att skapa ditt drömhem och säkerställer att dina val står sig över tid.
I rumsbeskrivningen kan du se vad som ingår i din bostad som standard. För att få veta mer om alla valmöjligheter som finns bjuder vi in till designkväll för dig och dina blivande grannar. Här kan du inte bara mingla och titta på olika färger och materialprov, utan också få råd kring inredning och designval. Dina slutliga val gör du sedan smidigt på vår designwebb. Här kan du i lugn och ro prova dig fram och diskutera med familj och vänner tills du känner dig nöjd. Du kan också bläddra i broschyren Design och tillval för att få inspiration.