Brf Tallhöjden 2 i Haninge

BO I RADHUS PÅ BÄSTA LÄGE I VEGA

I Haninge fortsätter den populära stadsdelen Vega att utvecklas. Redan 2012 uppfördes de första bostadshusen och sedan dess har hundratals familjer flyttat in och nya grannar står på tur. Denna gång är det dags för de centrala delarna av Vega, som ska rymma totalt cirka 700 bostäder. Här byggs också en helt ny pendeltågsstation, som planeras  tas i bruk under 2019. Kring den nya stationen kommer också ett centrum med torg, butiker och restauranger att ligga.  Förskola, en F–9-skola, samt ett aktivitetshus där unga och gamla kan mötas finns också i planerna för centrala Vega.

Intresset för våra bostadsrätter i Vega har varit stort och nu planerar vi vår åttonde etapp, Brf Tallhöjden 2. Detta är vårt  andra kvarter i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. På en sluttning, med baksidor som vetter mot naturmark, uppför vi radgys på 105 kvm. Dessa trivsamma bostadsrätter är skapade av Södergruppen arkitekter i Stockholm och mycket effektivt planerade.

Status

Planering

Säljstart

Våren 2019

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Radhus 105 kvm
Kontakta oss intresseanmälan

Ta en rundtur i bostaden

Stäng

Snart startar försäljningen

Kontakta vår kundansvariga som gärna svarar på frågor om projektet.
Stina Gyllensten

Jag är din kundansvariga på OBOS Kärnhem. Jag svarar gärna på frågor om projektet och kring designvalen. Det är också mig du kontaktar kring frågor om lokaluthyrning.

0470-79 98 72 stina.gyllensten@oboskarnhem.se

Gör en intresseanmälan
Vi ger dig förhandsinformation inför säljstarten och du binder dig inte till något!

Läs vår integritetspolicy