Brf Styrmannen i Karlskrona

Äntligen dags för ny etapp i Pottholmen

Vårt första kvarter på Pottholmen med totalt 95 lägenheter är inflyttade och vår andra etapp är snart slutsålt. Nu äntligen släpper vi vår tredje etapp – Brf Styrmannen. Våra kvarter ligger i den västra delen av Pottholmen, som vetter mot Borgmästarfjärden. Här planeras för totalt cirka 450 nya bostäder, där flertalet får en fantastisk utsikt mot havet. Det planeras också för kontor, butiker och service. En oas där kajpromenader, bryggor, restauranger, caféer och parkmiljöer skapar naturliga mötesplatser.

Brf Styrmannen ligger vackert utmed Borgmästarekajen, i en lugn del av området med minimal trafik. Läget kan inte vara bättre, med vatten åt flera håll och Karlskrona centrum på promenad- eller cykelavstånd. Närheten till resecentrum med tåg- och busstrafik ger stadsdelen en stor utvecklingspotential. Det är lätt att ta sig hit, men det är också nära till nya upplevelser på andra platser.

 

Lämna intresseanmälan redan idag så missar du ingen information!

Status

Planering

Säljstart

November 2019

Ägandeform

Bostadsrätter

Typ av bostad

Lägenheter 1-4 rok om 33 till 97 kvm
Kontakta oss intresseanmälan

Prislista

Snart startar försäljningen

Kontakta vår kundansvariga som gärna svarar på frågor om projektet.
Camilla Fors

Jag är din kundansvariga på OBOS Kärnhem. Jag svarar gärna på frågor om projektet och kring designvalen. Det är också mig du träffar på designkvällen, inflyttningsmötet, byggplatsbesöket mm.

0470-75 99 64 camilla.fors@oboskarnhem.se

Gör en intresseanmälan
Vi ger dig förhandsinformation inför säljstarten och du binder dig inte till något!

Läs vår integritetspolicy