Brf Styrmannen i Karlskrona

Äntligen dags för ny etapp i Pottholmen

Vårt första kvarter på Pottholmen med totalt 95 lägenheter är inflyttade och vår andra etapp är snart slutsålt. Nu äntligen släpper vi vår tredje etapp – Brf Styrmannen. Våra kvarter ligger i den västra delen av Pottholmen, som vetter mot Borgmästarfjärden. Här planeras för totalt cirka 450 nya bostäder, där flertalet får en fantastisk utsikt mot havet. Det planeras också för kontor, butiker och service. En oas där kajpromenader, bryggor, restauranger, caféer och parkmiljöer skapar naturliga mötesplatser.

Brf Styrmannen ligger vackert utmed Borgmästarekajen, i en lugn del av området med minimal trafik. Läget kan inte vara bättre, med vatten åt flera håll och Karlskrona centrum på promenad- eller cykelavstånd. Närheten till resecentrum med tåg- och busstrafik ger stadsdelen en stor utvecklingspotential. Det är lätt att ta sig hit, men det är också nära till nya upplevelser på andra platser.

 

Hitta din nya drömbostad vid havet i Karlskrona!

Kontakta vår mäklare för mer information om vilka bostäder som finns kvar till försäljning.

Status

Till försäljning

Ägandeform

Bostadsrätter

Typ av bostad

Lägenheter 1-4 rok om 33 till 97 kvm Ladda ner katalog Ladda ner ritningar Prislista
Kontakta oss intresseanmälan

Prislista

Loading...

En plats att längta hem till

Försäljningen är igång

Kontakta vår mäklare eller kundansvariga för mer information.
Sofia Andersson

Jag jobbar som mäklare på Svensk Fastighetsförmedling sedan 2002. Jag har valt att specialisera mig på försäljning av bostadsrätter i Karlskrona.

0708-619485 sofia.andersson@svenskfast.se
Camilla Fors

Jag är din kundansvariga på OBOS Kärnhem. Jag svarar gärna på frågor om projektet och kring designvalen. Det är också mig du träffar på designkvällen, inflyttningsmötet, byggplatsbesöket mm.

0470-75 99 64 camilla.fors@oboskarnhem.se

Gör en intresseanmälan
Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss inom kort.

Läs vår integritetspolicy