Brf Stationsparken i Växjö

Cityboende med charm

Brf Stationsparken har ett svårslaget läge, framför allt om du är intresserad av allt som centrala Växjö har att erbjuda. Här bor du på bästa läge vid Södra stationsområdet med bara ett par minuters promenad till centrum. Alldeles intill kommer WTC-torget och World Trade Center att ligga.

 

Trots närheten till centrum finns grönskan och naturen runt knuten. Området kring Växjösjön är stadens gröna oas för motion, bad, lek, tennis och umgänge. Ett par hundra meter bort ligger Växjö resecentrum där bussar och tåg avgår. Här uppför Kärnhem 48 attraktiva bostadsrätter. Lägenheterna blir i varierande storlekar från 1 till 5 rum och kök. De flesta har stora balkonger i söderläge, flera har balkonger i två väderstreck.

Status

Genomförd

Preliminär inflyttning

Mars 2017

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Lägenheter

Pris från

975 000 Ladda ner katalog

Prislista

Ta med ditt morgonkaffe ut på balkongen

med utsikt över det vaknande Växjö. Avsluta dagen med goda vänner på den stora balkongen med utblick mot det lugna Söder och den grönskande innergården.

Plats för umgänge i vacker innergård

Alla hus har entré både mot Drottninggatan samt den gemensamma innergården. Husen byggs som souterränghus. På första våningen mot Drottninggatan hittar du garage och förråd. Innergården ligger en våning upp och här får de nedersta lägenheterna en uteplats i markplan.

 

Innergården består av gräsmattor, blommor och pergolor och blir en plats för lek och umgänge. Mot Södra Järnvägsgatan kommer den lummiga växtligheten bevaras och här anläggs en vacker park som skärmar av mot trafiken.

 

Ljus, välplanerade och moderna lägenheter

I Brf Stationsparken finns totalt 48 lägenheter i olika storlekar, från 1–5 rum och kök. Gemensamt för dem alla är de smarta planlösningarna och att alla bostäder får en hög grundnivå på material och inredning. Sovrummen är placerade mot den lugna innergården och alla lägenheter har minst en generös balkong.

Bor du på bottenvåningen får du en uteplats mot gården, med en spaljé som avskiljare mot grannen. Badrummen är helkaklade och i flera lägenheter finns en klädkammare i anslutning till badrummet. De större bostäderna har både ett badrum med separat tvättavdelning och en gästtoalett.

 

På bästa läge vid södra station