Brf Stadsträdgården i Västerås

Bo granne med Mälaren

På Framnäs, ett av Västerås mest attraktiva bostadsområde öster om staden, planerar vi att uppföra Brf Stadsträdgården. Här bor du drygt 5 km från Västerås centrum med Mälaren som närmaste granne.  Brf Stadsträdgården kommer att bestå av 25 bostadsrätter; 10 bostadsrätter på 124 kvm och 15 bostadsrätter på 109 kvm. Kvarterets utformning bygger på trädgårdsstadens idéer med både parhus och villor som ger en harmonisk miljö. Fasadernas färger går i varma toner och kvartersparken kommer att ligga centralt i bostadsområdet. Nya träd, buskar och blommor samt en sandlek kommer att göra parken till en plats för samvaro och lek.

 

I området finns Hamreskolan, Viksängsskolan och flera förskolor. Att bo nära Mälaren ger dig en möjlighet till en fritid full av aktivitet. På vintern plogas isen för skridskoåkning och sommartid kan du ta någon av skärgårdsbåtarna för att besöka en Mälarö. Från Framnäs kan du cykla eller gå till Björnö naturreservat. Här finns promenadleder, pulkabacke, badplatser och utsiktsplatser. Ta sig in till centrum är enkelt, det går flera bussar i timmen och det är inte långt till närmaste busshållplats.

Säljstart

7 mars 2016

Status

Genomförd

Preliminär inflyttning

Hösten 2017

Ägandeform

Bostadsrätter

Typ av bostad

Bostadsrättsparhus 109 kvm och fristående bostadsrätt 124 kvm

Pris från

2 798 000 Ladda ner katalog Ladda ner ritningar

Prislista

Natursköna Framnäs

Bo granne med Mälaren

Vackra friliggande bostadsrätter på 124 kvm

Hustyp A består av 10 moderna bostadsrättsvillor om 124 kvadratmeter. Husen är placerade i en solfjädersform mot söder och mellan husen ges möjlighet till utblickar mot Mälaren. Den eleganta tegelfasaden har en ljus, varm kulör som bryts av genom partier med träpanel. Det platta taket förstärker det moderna intrycket. Intill huset finns kallförråd och på uppfarten finns plats för två bilar, varav en under tak.

 

Låga häckar ramar in din tomt och du får en härlig uteplats med trätrall på baksidan. Altanen sträcker sig runt hörnet och är delvis under tak. Du får också en stor takterrass, med utgång från allrummet på övervåningen. Som alltid hos Kärnhem får du din bostad nyckelfärdig i ordets rätta bemärkelse. Förutom att ditt hem är helt inflyttningsklart är häckar och träd planterade och gräsmattan utrullad.

Utrymme för alla smaker

Hustyp A har en planlösning som är utformad med ljusa, öppna samvaroytor på nedre plan. Du välkomnas av en rymlig entré med ordentlig plats för förvaring. Köket är ljust och praktiskt med en separat matplats som binder ihop kök och vardagsrum. Från vardagsrummet når du uteplatsen på baksidan.

 

På övervåningen finns allrum, badrum och hela fyra sovrum. Gott om plats även för den större familjen, med andra ord. Från allrummet kommer du ut till den stora takterrassen med utblick över området.

Framnäs förenar de bästa av världar

Bo nära både Mälaren och Västerås centrum

Ståtliga parhus med karaktär på 109 kvm

Hustyp B avser 15 välplanerade bostadsrätter om 109 kvadratmeter, i parhusform. Husen har ett spännande formspråk med branta plåttak och tegelfasader som ger ett exklusivt och ståtligt intryck. Intill varje bostad finns kallförråd som kläs med träpanel och på uppfarten finns plats för två bilar, varav en under tak. Häckar omgärdar trädgårdarna och på baksidan finns en uteplats som gjord för sommarens alla grillkvällar.

 

Som alltid hos Kärnhem får du din bostad nyckelfärdig i ordets rätta bemärkelse. Förutom att ditt hem är helt inflyttningsklart är häckar och träd planterade och gräsmattan utrullad.

Smarta kvadrat

Hustyp B passar dig som önskar en smart, yteffektiv bostad. Du bor på 109 väldisponerade kvadratmeter fördelade på två plan. På bottenvåning finns entré, vardagsrum och ett välplanerat kök med stor matplats.

 

De många ljusinsläppen skapar rymd och ger en naturlig utblick mot trädgården och uteplatsen, som du når genom vardagsrummet. På nedre plan finns också ett helkaklat badrum med dusch.

 

Övervåning med utgång till takterrass

På övervåningen finns tre sovrum och ett allrum med utgång till den härliga takterrassen. Till det ena sovrummet hör en klädkammare och det helkaklade badrummet har badkar för sköna, avkopplande stunder. Här finns också tvättmaskin och torktumlare med praktisk avlastningsyta och överskåp.

Skapa ditt personliga hem

Läs mer om våra designlinjer