Brf Solängen i Växjö

Radhus i härliga Bredvik

Nu är det dags för nästa etapp i Bredvik, en helt ny stadsdel i Växjö, vackert belägen utmed Norra Bergundasjöns västra strand.  Från Bredvik har du nära till det mesta. En kort cykeltur bort hittar du några av Växjös stora handelsområden och i närheten finns också flera trevliga naturstråk. Till Växjö centrum tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel.

Till och från Bredvik finns gång- och cykelvägar, ofta separerade från bilvägar. Dessutom planerar kommunen att bygga en ny träbro över Norra Bergundasjön. Den nyöppnade Pär Lagerkvist skola är Växjös största grundskola med totalt 1000 elever samt förskola. Förutom skolbyggnaden kommer här också att finnas en sporthall och en konstgräsplan.

 

I vår fjärde etapp, Brf Solängen, uppför vi 19 radhus om 105 kvm.

Välkommen till Familjedagen i Bredvik lördagen den 31 augusti kl. 11-14

31 augusti bjuder vi in till förra årets succé, Familjedagen i Bredvik, tillsammans med OBOS. Då har du möjlighet att se en bostad och för dig som bokar en bostad i Brf Solängen har vi kanonerbjudande värt 20 000 kr. Under dagen bjuder vi på en massa aktiviteter som ponnyridning, korvgrillning, ansiktsmålning, hoppborg och tipsrunda för stora och små med spännande priser! Välkomna!

Visning

Kontakta Åkesson Mäklarbyrå i Växjö för en visning av våra populära bostäder på 105 kvm.

Status

Till försäljning

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Radhus 105 kvm i två plan

Pris från

1 995 000 kr Ladda ner katalog Ladda ner ritningar Områdesöversikt
Kontakta oss intresseanmälan

Ta en rundtur i bostaden

Stäng

Prislista

Välkommen hem till barnvänliga Bredvik

Nära till allt i vardagen

Trivsel i två plan

Våra radhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet, även i Växjö. Den smarta planlösningen ger ett praktiskt och väl fungerande boende för många typer av familjer. Fönstersättningen gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden.
Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Hela bottenvåningen har behaglig golvvärme. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

Försäljningen är igång

Kontakta vår mäklare eller kundansvariga för mer information.
Stina Gyllensten

Jag är din kundansvariga på OBOS Kärnhem. Jag svarar gärna på frågor om projektet och kring designvalen. Det är också mig du kontaktar kring frågor om lokaluthyrning.

0470-79 98 72 stina.gyllensten@oboskarnhem.se

Gör en intresseanmälan
Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss inom kort.

Läs vår integritetspolicy