Brf Skrea Park 2 i Falkenberg

Skrea Park är en idyll nära havet

Skrea strand är två kilometer sand och sanddynor, strax söder om centrala Falkenberg. Hit har badgäster och turister vallfärdat sedan början av förra seklet och de karaktäristiska badhytterna från 1930-talet finns fortfarande kvar. Att kunna bo med de salta vågorna på gångavstånd är en dröm för många och i Brf Skrea Park 2 blir den drömmen sann.

 

Skrea Park har närhet till det mesta. 400 meter bort ligger ett ridhus och närmaste grannar är betande hästar. Inom ett par kilometrar finns skola, förskola, fotbollsplan och idrottshall liksom service och handel. Skrea strand är på promenadavstånd och in till centrala Falkenberg är det ungefär fem kilometer. I denna idyll uppför vi etapp 2 med 20 bostadsrätter på 105 kvm i två plan.

Status

Genomförd

Preliminär inflyttning

Våren 2016

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

105 kvm Ladda ner katalog

Prislista

Här skapas livskvalitet

Närhet till havet, hästhagarna och naturen. Och allt du behöver. Kan det bli bättre?

Ett välkomnande kvarter

För oss hänger allt ihop, allt är en helhet. Av oss köper du inte bara en bostad, du köper ett område där du och din familj kommer att trivas och känna boglädje. När du jämför nyproducerade bostäder är det en god idé att titta på vad som verkligen ingår i köpet. Hos oss får du till exempel en färdig, utrullad gräsmatta, en uteplats med trätrall och skärmvägg mellan bostäderna. Flera ytor är plattbelagda och vi har förberett för plantering av häckar. Alla bostäder har dessutom ett förråd i trädgården. Till varje bostad ingår carport i direkt anslutning till bostaden.

 

Vi lägger också stor vikt vid hela området och här finns en grönyta för lek och umgänge. I kvarteret finns ingen genomfartstrafik och du kan känna dig trygg när barnen är ute. Våra bostäder passar med andra ord dig som värdesätter en vacker helhet. Brf Skrea Park 2 blir ett välkomnande kvarter som hela familjen kan trivas i.

Välplanerat med hög kvalitet

Tack vare höga fönster med mycket ljusinsläpp får ditt nya hem rymd och ljus. På bottenvåningen ligger kök, badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt vardagsrum med utgång till den skyddade uteplatsen med trädäck.

 

På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder. Som alltid med Kärnhem får du ett nyckelfärdigt hem med hög kvalitet på inredning och materialval.