Brf Skörden i Svedala

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Svedala är en expansiv kommun med cirka 20 000 invånare. Nya bostadsområden som Tegelbruket och Åkerbruket lockar många barnfamiljer att flytta hit – bort från storstadens stress och ökande bostadspriser. Allt fler värdesätter den livskvalitet som den lilla staden erbjuder.

 

Åkerbruket ligger i södra Svedala, där det planeras för totalt 240 nya bostäder i en blandad boendeform. Många har redan flyttat in och fler kvarter är under byggnation. Här bor du lugnt och tryggt med bokskogar och böljande fält runt knuten. Du hittar all service du behöver i Svedala centrum, en mysig stadskärna med små charmiga butiker, en större livsmedelsbutik, vårdcentral och bibliotek. I Svedala finns flera skolor, förskolor, idrottshallar, golfbanor och ett populärt fritidsbad. Intill våra kvarter, andra sidan Aggarpsvägen, ligger en helt nybyggd 4–9-skola, en sporthall och två fotbollsplaner.

 

Intresset för våra bostäder i Åkerbruket har varit stort och nu startar vi försäljningen av etapp fyra. Kvarteret Brf Skörden kommer att bestå av 15 bostadsrätter på 105 kvm, i radhusform.

Status

Produktion

Preliminär inflyttning

Sommaren 2020

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Radhus 105 kvm Ladda ner katalog Ladda ner ritningar Prislista Översikt
Kontakta oss intresseanmälan

Ta en rundtur i bostaden

Stäng

Prislista

TRIVSEL OCH BOGLÄDJE

Brf Skörden består av 15 bostäder på 105 kvm, fördelade i fem radhuslängor. Husen har liggande träpanel i tre varma kulörer; ljusgrå, sand och varmgrå, som smälter fint in i den omgivande miljön.

 

På framsidan finns en plattbelagd yta med plats för en liten trädgårdsgrupp. Du får en välkomnande entré med tak samt över- och sidoljus vid dörren. På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna.
Tomternas storlek och utformning varierar, välj om du vill ha en mindre lättskött eller en större med plats för exempelvis studsmattan. Till varje bostad hör ett kallförråd. Bilparkering finns i anslutning till varje radhuslänga och två av bostäderna har carport.

Välplanerade hem

Våra par- och radhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet. Kanske är det tack vare den smarta och praktiska planlösningen som så många familjer valt denna hustyp som sitt hem.

 

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Hela bottenvåningen har behaglig golvvärme. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

Med plats för hela familjen

Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Väljer du tre sovrum kan du få ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob.

 

Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

DAGS ATT SÄTTA STILEN

När du köpt din bostad blir nästa steg att bestämma hur den ska se ut. Du får välja färger, material och detaljer. Se hur ditt nya hem sakta växer fram och blir precis sådär som du alltid har drömt om. Tillsammans med en inredningsarkitekt har vi tagit fram en palett av färger och material som du kan välja bland. Det ger dig bra förutsättningar att skapa ditt drömhem och säkerställer att dina val står sig över tid.
I rumsbeskrivningen kan du se vad som ingår i din bostad som standard. För att få veta mer om alla valmöjligheter som finns bjuder vi in till designkväll för dig och dina blivande grannar. Här kan du inte bara mingla och titta på olika färger och materialprov, utan också få råd kring inredning och designval. Dina slutliga val gör du sedan smidigt på vår designwebb. Här kan du i lugn och ro prova dig fram och diskutera med familj och vänner tills du känner dig nöjd. Du kan också bläddra i broschyren Design och tillval för att få inspiration.

Välkommen hem