Brf Skörden i Svedala

Svedala kallas staden på landet och är en expansiv kommun med cirka 20 000 invånare. Nya bostadsområden som Tegelbruket och Åkerbruket lockar många barnfamiljer att flytta hit – bort från storstadens stress och ökande bostadspriser. Allt fler värdesätter den livskvalitet som den lilla staden erbjuder. Att kunna komma hem och varva ner när arbetsdagen är slut, låta barnen leka lugnt och tryggt i området och samtidigt ha allt du behöver nära till hands.

Åkerbruket ligger i södra Svedala, och här uppförs totalt ca 240 nya bostäder i en blandad boendeform. Här bor du lugnt och tryggt med bokskogar och böljande fält runt knuten. Du hittar all service du behöver i Svedala centrum, en mysig stadskärna med små charmiga butiker, en större livsmedelsbutik, vårdcentral och bibliotek. I Svedala finns flera skolor, förskolor, idrottshallar, golfbanor och ett populärt fritidsbad. Intill våra kvarter, andra sidan Aggarpsvägen, blir det en helt ny 4–9-skola, klar hösten 2018, en sporthall och två fotbollsplaner. Ett familjevänligt läge som underlättar vardagen, helt enkelt.

Intresset för våra bostäder i Åkerbruket har varit stort och nu startar vi försäljningen av vår fjärde etapp. Kvarteret Brf Skörden kommer att bestå av 15 bostadsrätter på 105 kvm, i radhusform. Lämna intresseanmälan så får du mer information inför säljstarten i början av 2019.

Status

Planering

Säljstart

Våren 2019

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Radhus 105 kvm
Kontakta oss intresseanmälan

Snart startar försäljningen

Kontakta vår kundansvariga som gärna svarar på frågor om projektet.
Camilla Fors

Jag är din kundansvariga på OBOS Kärnhem. Jag svarar gärna på frågor om projektet och kring designvalen. Det är också mig du träffar på designkvällen, inflyttningsmötet, byggplatsbesöket mm.

0470-75 99 64 camilla.fors@oboskarnhem.se

Gör en intresseanmälan
Vi ger dig förhandsinformation inför säljstarten och du binder dig inte till något!

Läs vår integritetspolicy