Brf Skogsparken 6 i Haninge

Vega fortsätter att växa

I Haninge fortsätter den populära stadsdelen Vega att utvecklas. Redan 2012 uppfördes de första bostadshusen och sedan dess har hundratals familjer flyttat in och nya grannar står på tur. En ny pendeltågsstation är under byggnation och planeras tas i bruk under 2019. Här kommer också ett centrum med torg, butiker och restauranger att ligga. Flera förskolor, en F–9 skola, samt ett aktivitetshus där unga och gamla kan mötas finns i planerna. Förskolan Gunnebo ligger nära och i västra delen av Vega öppnade nyligen ur-och-skur-förskolan Spetsberget.

 

 

Intresset för våra bostadsrätter i Vega har varit stort och nu startar vi vår sjätte etapp, Brf Skogsparken 6. Utmed Karahavsvägen, mitt emot våra tidigare kvarter, uppför vi nu ytterligare 18 bostadsrätter i form av kedjehus om två plan på 104 kvm. Alla hus i Skogsparken är skapade av Södergruppen arkitekter i Stockholm. De sex kvarteren harmonierar fint och skapar en vacker helhet.

Status

Genomförd

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

18 kedjehus om 104 kvm

Pris från

3 998 000

Prislista

Välkommen hem till Vega

Vackra hus i skön miljö

Fasaderna består av vit, liggande panel med stående panel som fin kontrast runt entrén. Entrédörrar blir mörkgrå. Husen är grupperade i två längor och är sammanlänkade via carportarna.
På framsidan får du en välkomnande entré med skärmtak, över- och sidoljus vid dörren, plattbelagda ytor och en häck. Du får också en asfalterad uppfart och en carport. Ovanpå carporten finns en härlig terrass med fint utsiktsläge. Baksidan består av ett stort trädäck i etage med planteringslådor. Några av husen får också en pergola. Uteplatsen angränsar mot naturmark som ger en insynsfri baksida. På baksidan finns också ett kallförråd, som tillsammans med buskar fungerar som avskiljare mellan tomterna. Våra bostäder passar dig som värdesätter en vacker helhet.

Trivsel i två plan

Våra kedjehus på 104 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper. Den smarta planlösningen ger ett praktiskt och väl fungerande boende. Fönstersättningen gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden. Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med ett praktiskt förrådsutrymme under trappan. Från hallen når du badrummet med wc och dusch. Här finns också en praktisk arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare.

 

På bottenvåningen finns även det välplanerade köket, med utgång till uteplatsen. Vardagsrummet är på hela 22 kvm och ligger i direkt anslutning till både kök och hall. Hela bottenvåningen har behaglig golvvärme. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. På övervåningen finns tre sovrum, en klädkammare och badrum med badkar. Som tillval kan du i stället välja att ha två sovrum och ett allrum. Det finns två utgångar till den härliga terrassen.

Naturen runt hörnet

Här finns härliga grönområden och naturreservat runt hörnet och i närheten ligger Drevviken, med många badplatser på sommaren och utmärkt skridskoåkning på vintern. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. Haninge är också en skärgårdskommun med många öar och skärgårdsmiljö. Stockholm city med sitt utbud av jobb, shopping, kultur och nöjen finns på bekvämt avstånd. Ett familjevänligt läge som underlättar vardagen, helt enkelt.

 

Vilken design väljer du?

Läs mer om våra designlinjer