Brf Skärgården i Karlskrona

Nästa etapp på Karlskronas bästa läge

Vårt första kvarter på Pottholmen, med totalt 95 lägenheter, är just nu under uppförande och de förväntansfulla kunderna flyttar in redan till sommaren 2019. Nu är det äntligen dags för nästa etapp – Brf Skärgården. Båda våra kvarter ligger i den västra delen av Pottholmen, som vetter mot Borgmästarfjärden. Här planeras för totalt cirka 450 nya bostäder, där flertalet får en fantastisk utsikt mot havet. Det planeras också för kontor, butiker och service. En oas där kajpromenader, bryggor, restauranger, caféer och parkmiljöer skapar naturliga mötesplatser.

Brf Skärgården ligger vackert utmed Borgmästarekajen, i en lugn del av området med minimal trafik. Läget kan inte vara bättre, med vatten åt flera håll och Karlskrona centrum på promenad- eller cykelavstånd. Närheten till resecentrum med tåg- och busstrafik ger stadsdelen en stor utvecklingspotential. Det är lätt att ta sig hit, men det är också nära till nya upplevelser på andra platser.

Fåtal lägenheter kvar!

Kontakta Sofia Andersson på Svensk Fastighetsförmedling för mer information. Hon nås på tfn 0708-619 485 eller via e-post sofia.andersson@svenskfast.se

Status

Till försäljning

Preliminär inflyttning

Sommaren 2021

Ägandeform

Bostadsrätter

Typ av bostad

Lägenheter

Pris från

798 000 kr Ladda ner ritningar
Kontakta oss intresseanmälan

Prislista

Lägenheter till salu

Loading...

Välkommen hem till bästa läget

i stadsdelen Pottholmen

Se filmen här!

Nytt kvarter i klassisk stil

Brf Skärgården byggs som ett u-format flerbostadshus på fem våningar, med totalt 49 bostadsrätter. I föreningen ingår också två lokaler för verksamheter i gatuplan. Lägenheternas storlekar varierar från 1–4 rum och kök och från 31–114 kvm. Utformningen av huset och den smarta placeringen av lägenheterna gör att de allra flesta kommer att kunna ta del av den härliga utsikten mot vattnet. Vårt nya kvarter har ett perfekt läge direkt norr om vår första etapp på Pottholmen – Brf Strandpromenaden. Mellan de två kvarteren kommer det att anläggas en liten park och fortsätter du promenaden vidare söderut längs Borgmästarekajen så är du snart mitt i city.
Klassiskt rött och grått tegel varvas och ger dynamik till fasaderna. Tillsammans med de svarta fönstren och balkongräckena skapas en effektfull kontrast.

En välkomnande gård

Innanför de resliga fasaderna planeras en lummig oas med träd, buskar och planteringar. Gården kommer att delas med en annan bostadsrättsförening och genom öppningen ut mot kajpromenaden kan kvällssolens strålar nå in. Här finns flera sittgrupper, bland annat en bänk med utblick mot fjärden. Det finns också plats att parkera cykeln på gården, alternativt i ett cykelrum. Lägenhetsförråden är placerade i entréplan och högst upp på vindsplanet. In mot gården är fasaderna enhetliga och ger en lugn inramning till den grönskande innergården.

Visst är det något visst med utsikt över vattnet?

Många av lägenheterna i Brf Skärgården har inte bara vidsträckt utsikt över fjärden. I flera fall finns dessutom möjlighet att förlänga utesäsongen genom att välja inglasning som tillval.

Planerat för ljus och utsikt

De 49 lägenheterna i Brf Skärgården är omsorgsfullt planerade. Arkitekten har strävat efter att ge så många utblickar mot vattnet som möjligt och skapa genomgående ljus i lägenheterna. Många av lägenheterna har fönster i flera väderstreck och alla förutom den minsta enrummaren har balkong. Några lägenheter har till och med två och de allra flesta kan glasas in. Perfekt om du vill förlänga säsongen för mysiga kvällar på balkongen!
Det finns gott om förvaring i våra lägenheter, ofta med skjutpartier. Våtutrymmena är rymliga och de större lägenheterna har dubbla badrum. Det finns möjlighet att välja bort väggar i några av bostäderna, för en mer öppen planlösning. Söker du något extra? Både i entréplan och högst upp i huset på plan 5, har lägenheterna upp till 3 meter i takhöjd.

Lägenheter för olika smaker

I Brf Skärgården finns något för alla. Vi erbjuder alltifrån små, yteffektiva lägenheter för ensamhushållet till vår största fyra med dubbla balkonger. Däremellan finns förstås många andra fina lägenheter. Till exempel en ovanligt rymlig tvårummare på hela 70 kvm som passar dig som vill ha gott om umgängesytor. Kanske faller du för vår snygga trerummare i stället? Här får du en vacker smidesglasvägg som rumsdelare, en smakfull detalj som höjer kvaliteten i bostaden.

Frukostkaffe på balkongen

Välkommen till vår härliga fyrarummare på 114 kvm med dubbla balkonger. Här får du tre sovrum, varav ett lyxigt master bedroom med dressing room och privat badrum.

God design är viktigt för att du ska trivas

Tillsammans med en inredningsarkitekt har vi tagit fram ett varierat utbud av färger och material. Allt för att du ska kunna sätta en personlig prägel på din nya bostad. I rumsbeskrivningen kan du se vad som ingår i din bostad som standard när du köper den.
För att få veta mer om vilka designval du kan göra i din bostad bjuder vi in till designkväll för dig och dina blivande grannar. Här kan du inte bara mingla och titta på olika materialprov, utan också få råd kring inredning och designval. Dina slutliga val gör du sedan smidigt på vår designwebb. Här kan du i lugn och ro prova dig fram och diskutera med familj och vänner tills du känner dig nöjd med dina val. Även i vår broschyr Design & tillval får du inspiration att inreda ditt nya hem.

När du köper en bostad av OBOS Kärnhem kan du vara säker på att du får mycket hög standard med genuin omsorg om detaljer och design oavsett vad du väljer. Inredning och vitvaror kommer från välkända varumärken. Med design och kvalitet säkrar vi din investering och ökar din trivsel.

Försäljningen är igång

Kontakta vår mäklare eller kundansvariga för mer information.
Sofia Andersson

Jag jobbar som mäklare på Svensk Fastighetsförmedling sedan 2002. Jag har valt att specialisera mig på försäljning av bostadsrätter i Karlskrona.

0708-619485 sofia.andersson@svenskfast.se
Camilla Fors

Jag är din kundansvariga på OBOS Kärnhem. Jag svarar gärna på frågor om projektet och kring designvalen. Det är också mig du träffar på designkvällen, inflyttningsmötet, byggplatsbesöket mm.

0470-75 99 64 camilla.fors@oboskarnhem.se

Gör en intresseanmälan
Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss inom kort.

Läs vår integritetspolicy