Brf Sjöglimten i Växjö

Sjönära i Bredvik

Den nya stadsdelen Bredvik fortsätter att växa och nu kan du lämna intresseanmälan för vår tredje etapp. Våra 12 radhus på 112 kvm kommer att ligga i området närmast Bergundasjön.

 

Bredvik är vackert belägen utmed Norra Bergundasjöns västra strand.  Från Bredvik har du nära till det mesta. En kort cykeltur bort hittar du några av Växjös stora handelsområden och i närheten finns också flera trevliga naturstråk. Till Växjö centrum tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel.

 

Till och från Bredvik finns gång- och cykelvägar, ofta separerade från bilvägar. Dessutom planerar kommunen att bygga en ny träbro över Norra Bergundasjön. Den nyöppnade Pär Lagerkvist skola är Växjös största grundskola med totalt 1000 elever samt förskola. Förutom skolbyggnaden kommer här också att finnas en sporthall och en konstgräsplan.

Status

Planering

Säljstart

Våren 2019

Ägandeform

Bostadsrätter

Typ av bostad

Radhus på 112 kvm
Kontakta oss intresseanmälan

Brf Sjöglimten består av 12 bostäder på 112 kvm, i radhusform. De ståtliga träfasaderna, i olika kulörer, harmonierar fint med varandra och reser sig över området. Husen är ritade av LBE Arkitekter. De har rönt stor uppmärksamhet där de tidigare byggts och fick 2008 Växjö kommuns byggnadspris.

 

På framsidan finns en plattbelagd yta, inramad med låga häckar. Varje bostad har också en egen trädgård på baksidan, med en härlig uteplats med trätrall. Skärmväggar mellan bostäderna ger en ombonad och privat känsla. Gavellägenheterna får något större gräsytor och passar exempelvis den lilla familjen som värdesätter lekytor för barnen. Det finns också flera tomter för den som önskar minimal skötsel.Till varje bostad hör en egen parkeringsplats och ett kallförråd.

Nyfiken på våra kvarter i Bredvik?

Kontakta oss så berättar vi mer!
Stina Gyllensten

Jag är din kundansvariga på OBOS Kärnhem. Jag svarar gärna på frågor om projektet och kring designvalen. Det är också mig du kontaktar kring frågor om lokaluthyrning.

0470-79 98 72 stina.gyllensten@oboskarnhem.se

Gör en intresseanmälan
Vi ger dig förhandsinformation inför säljstarten och du binder dig inte till något!

Läs vår integritetspolicy

När du köper bostad i brf lunden i Växjö!

ERBJUDANDET GÄLLER T O M 31 MARS 2019

Kontakta mäklare David Palmberg på 0470-739095 eller david@a-maklare.se för mer information.