Brf Sjöglimten i Växjö

Sjönära i vackra Bredvik

Vad värdesätter du i vardagen? Att kunna ta cykeln till köpcentret för lite helgshopping? Ta en joggingtur i skogen utmed sjön? Koppla av på uteplatsen medan barnen leker i trädgården? Välkommen till familjepärlan Bredvik – Växjös nya favoritstadsdel!

Den nya stadsdelen Bredvik fortsätter att växa och nu planerar vi för vår tredje etapp. Våra 12 radhus på 112 kvm kommer att ligga vackert belägen utmed Norra Bergundasjöns västra strand.  Från Bredvik har du nära till det mesta; Växjös stora handelsområden, centrum och i flera trevliga naturstråk. I närheten finns omtyckta Pär Lagerkvist skola som är Växjös största grundskola samt förskola. Förutom skolbyggnaden kommer här också att finnas en sporthall och en konstgräsplan.

Nu endast två bostäder kvar!

Status

Produktion

Preliminär inflyttning

September 2020

Ägandeform

Bostadsrätter

Typ av bostad

Radhus på 112 kvm Ladda ner katalog Ladda ner ritningar
Kontakta oss intresseanmälan

Prislista

Bostäder

Status Bostads nr Hustyp KVM Carport Prel. inflyttning Planlösning
Såld 1 Radhus 112 Nej
Såld 2 Radhus 112 Nej
Såld 3 Radhus 112 Nej
Såld 4 Radhus 112 Nej
Såld 5 Radhus 112 Nej
Såld 6 Radhus 112 Nej
Såld 7 Radhus 112 Nej
Såld 8 Radhus 112 Nej
Såld 9 Radhus 112 Nej
Såld 10 Radhus 112 Nej
Såld 11 Radhus 112 Nej
Såld 12 Radhus 112 Nej

Karaktär och charm

 

Brf Sjöglimten består av totalt 12 bostäder på 112 kvm, fördelade i fyra radhuslängor. Husen har liggande träpanel i sex olika kulörer som matchar varandra bra och passar fint i den omgivande miljön. Färgsättningen ger kvarteret karaktär och varje hus får sin egen identitet.

 

 

På framsidan finns en plattbelagd yta med en låg häck ut mot gatan. Du får en välkomnande entré med tak samt över-och sidoljus vid dörren. Bil- och cykelparkering finns centralt i kvarteret och till varje bostad hör ett kallförråd.

En trivsam och lättskött utemiljö

 

 

 

Baksidan vetter mot sjön och här kan du verkligen njuta av naturen och lugnet. Den lilla trädgården ramas in av en häck och på varje tomt planteras ett blommande träd. Trädäcket har skärmar mot grannarna och ger en ombonad och privat känsla – som gjort för härliga måltider under sköna sommardagar. Det finns ett gångstråk precis runt knuten, för uppfriskande promenader utmed sjöns västra strand.

 

 

 

Av oss köper du inte bara en bostad, du köper ett område där du och din familj kommer att trivas och känna boglädje.

112 smarta kvadrat

 

 

På nedre plan finns all funktion du behöver, samtidigt som du får trevliga ytor för samvaro. Du välkomnas av en rymlig entré med öppen siktlinje ut mot baksidan. Köket är välplanerat med en separat matplats där du kan blicka ut mot entrésidan.

 

 

Från vardagsrummet når du den skyddade uteplatsen med trädäck. På nedre plan finns även ett badrum med dusch.

Växjös vackraste läge?

Trivsel på plan två

 

 

Övervåningen finns i två alternativa utföranden för att du ska kunna få ett hem som passar just dig och din familj. I grundutförandet får du ett stort och två lite mindre sovrum. Du kan också välja att istället öppna upp ett av de mindre rummen mot trappan och hallen och på så sätt få ett luftigt allrum.

 

 

Den möblerbara hallen kan exempelvis användas som arbetsyta eller som en mysig läshörna. På övre plan finns också ett badrum med tvättmaskin, torktumlare och ett badkar för sköna, avkopplande stunder.

Dags att sätta din personliga stil

Skapa ditt drömboende

När du köpt din bostad blir nästa steg att bestämma hur den ska se ut. Du får välja färger, material och detaljer. Se hur ditt nya hem sakta växer fram och blir precis sådär som du alltid har drömt om. Tillsammans med en inredningsarkitekt har vi tagit fram en palett av färger och material som du kan välja bland. Det ger dig bra förutsättningar att skapa ditt drömhem!

 

I rumsbeskrivningen kan du se vad som ingår i din bostad som standard. För att få veta mer om alla valmöjligheter som finns bjuder vi in till designkväll för dig och dina blivande grannar. Här kan du inte bara mingla och titta på olika färger och materialprov, utan också få råd kring inredning och designval. Dina slutliga val gör du sedan smidigt på vår designwebb. Här kan du i lugn och ro prova dig fram och diskutera med familj och vänner tills du känner dig nöjd. Du kan också bläddra i broschyren Design och tillval för att få inspiration och bekanta dig gärna redan nu med våra tillval som vi erbjuder!