Brf Odlaren i Svedala

Det bästa av två världar

Svedala kallas staden på landet och är en expansiv kommun med cirka 20 000 invånare. Nya bostadsområden som Tegelbruket och Åkerbruket lockar många barnfamiljer att flytta hit – bort från storstadens stress och ökande bostadspriser. Allt fler värdesätter den livskvalitet som den lilla staden erbjuder. Att kunna komma hem och varva ner när arbetsdagen är slut, låta barnen leka lugnt och tryggt i området och samtidigt ha allt du behöver nära till hands. Med Pågatåget tar du dig till och från Malmö på bara 15 minuter. Många pendlar också med buss. Du bor dessutom strategiskt nära både Malmö Airport och Öresundsbron.

 

Åkerbruket ligger i södra Svedala, mellan Aggarpsvägen och Södra Infarten, granne med det trevliga villaområdet Tegelbruket. I Åkerbruket planeras för totalt 240 nya bostäder i en blandad boendeform. Här bor du med bokskogar och böljande fält runt knuten. Du hittar all service du behöver i Svedala centrum, en mysig stadskärna med små charmiga butiker, en större livsmedelsbutik, vårdcentral och bibliotek. I Svedala finns flera skolor, förskolor, idrottshallar, golfbanor och ett populärt fritidsbad.  Intill våra kvarter, andra sidan Aggarpsvägen, planeras det för en helt ny 4–9-skola som ska vara klar hösten 2018, en sporthall och två fotbollsplaner.

 

Kvarteret Brf Odlaren består  av 25 bostadsrätter på 105 kvm, i par- och radhusform.

Status

Genomförd

Preliminär inflyttning

Hösten 2018

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Par- och radhus 105 kvm

Pris från

1 995 000 kr Ladda ner katalog

Ta en rundtur i bostaden

Stäng

Prislista

Njut av familjelivet i Svedala

Trygghet, lugn och livskvalitet

TRIVSEL OCH BOGLÄDJE

Husen i båda våra områden är ritade av Södergruppen arkitekter i Stockholm. Vi lägger stor vikt vid såväl husens utformning som utemiljön, för att skapa en vacker helhet. Våra par- och radhus består av 25 bostadsrätter på 105 kvm. De höga tegelfasaderna med sadeltak ger husen ett värdigt och ståtligt intryck. Den grå kulören på entrédörrar och skärmväggar kontrasterar fint mot det klassiska rödbruna teglet. På framsidan finns en plattbelagd yta med plats för en liten trädgårdsgrupp.

 

Du får också en välkomnande entré med tak och över- och sidoljus vid dörren. På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. Där det finns utrymme planteras häckar även på framsidan. Några av bostäderna har carport, andra har en asfalterad yta med plats för en eller två bilar. Till varje bostad hör ett kallförråd. Gatorna i kvarteret trafikeras endast av dig och dina grannar. Våra bostäder passar med andra ord dig som värdesätter en barnvänlig miljö och en vacker helhet.

 

Brf Odlaren blir ett välkomnande kvarter som hela familjen kan trivas i.

MED PLATS FÖR HELA FAMILJEN

På 105 synnerligen välplanerade kvadratmeter får hela familjen gott om plats. Tack vare höga fönster med mycket
ljusinsläpp får ditt nya hem rymd och ljus. På bottenvåningen ligger kök, badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt vardagsrum med utgång till den skyddade uteplatsen med trädäck. På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

 

När du köper ett Kärnhem kan du vara säker på att du får mycket hög standard med genuin omsorg om detaljer och design oavsett vad du väljer. Inredning och vitvaror kommer från välkända varumärken. Med design och kvalitet säkrar vi din investering och ökar din trivsel.

MÖJLIGHET TILL EN AKTIV FRITID

För naturälskaren finns det mycket att upptäcka i Svedala. Härlig och varierad natur, de välkända siluetterna väderkvarnarna i landskapsbilden och de många slotten ger landskapet sin speciella karaktär. Här finns fritidsbad, rekreationsområdet Bokskogen med slott och museum, natursköna vandringsleder och motionsslingor med möjlighet att duscha, basta och ta en fika i Friluftsgården efteråt. I Bokskogen finns också orienteringsmöjligheter och vackra ridslingor.

 

I Svedala finns ett stort utbud idrottsföreningar som engagerar både barn och vuxna. Ett utbud av musik- och teater-arrangemang för alla åldrar finns som t ex evenemanget Sommarrock Svedala.  Svedala kommun är ett golfparadis med banor i världsklass. På välkända PGA of Sweden National har du möjlighet att uppleva två helt olika typer av 18-hålsbanor, designade av Kyle Phillips. Några kilometer bort hittar du Bokskogens Golfklubb, som erbjuder två natursköna, utmanande och välskötta golfbanor. Vill du testa en mer fartfylld aktivitet är det inte långt till en av Nordens bästa racerbanor, Sturup Raceway.