Brf Lunden i Växjö

Dags för nästa etapp vid Lugnets park

På höjden, vid före detta Lugnets sjukhem, planerar vi för ett helt nytt radhuskvarter, vackert inbäddat mellan Hovshaga och Östra Lugnet. Alldeles i närheten ligger vackra Lugnets park – en grön oas med lummiga träd och härlig natur. Här kan de mindre barnen leka på lekplatsen och för de större finns både en bollplan och härlig natur att utforska. I området kommer en mysig lekyta att anläggas, med sandlåda, lekdjur, sittytor och en alldeles egen bärträdgård.

 

Brf Lunden kommer att ligga mitt mellan två etablerade stadsdelar, vilket betyder att barnomsorg, skolor, service och handel finns på bekvämt avstånd. Evedals badplats ligger på några minuters cykelavstånd och till centrala Växjö är det drygt 5 km. Bussförbindelserna är bra och många väljer cykelvägen via det gamla smalspåret för att ta sig ner till stan.

 

Brf Lunden blir ett mysigt radhusområde, där varje bostad är på 100 kvadratmeter. Husen är i två plan och i första etappen bygger vi totalt 21 bostäder. Alla bostäder har förråd, egen parkering och en balkong eller uteplats på baksidan. Husen blir omgivna av park- och naturmark med stigar och motionsslingor runt knuten. Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel.

Visningslägenhet!

Snart är vår visningslägenhet klar. Boka en visningstid med vår mäklare eller håll utkik efter våra annonserade visningstider. Välkomna!

Visning

Kontakta David på Åkesson Mäklarbyrå om ni har några frågor kring projektet och boka din visning. 0470-739095, david@a-maklare.se

Status

Till försäljning

Preliminär inflyttning

Sommaren 2020

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Radhus 100 kvm

Pris från

2 145 000 kr Ladda ner katalog Ladda ner ritningar Ladda ner prislista
Kontakta oss intresseanmälan

Prislista

Prislista & status

Status Bostads nr Hustyp KVM Carport Insats Månadsavgift Prel. inflyttning Planlösning
Såld 101 Radhus 100 Nej
Såld 102 Radhus 100 Nej
Till salu 103 Radhus 100 Nej 2 145 000 4 998 Sommaren/Hösten 2020
Såld 104 Radhus 100 Nej
Såld 105 Radhus 100 Nej
Såld 106 Radhus 100 Nej
Såld 107 Radhus 100 Nej
Såld 108 Radhus 100 Nej
Såld 109 Radhus 100 Nej
Såld 110 Radhus 100 Nej
Såld 111 Radhus 100 Nej
Såld 112 Radhus 100 Nej
Såld 113 Radhus 100 Nej
Såld 114 Radhus 100 Nej
Såld 115 Radhus 100 Nej
Såld 116 Radhus 100 Nej
Såld 117 Radhus 100 Nej
Såld 118 Radhus 100 Nej
Såld 119 Radhus 100 Nej
Såld 120 Radhus 100 Nej
Såld 121 Radhus 100 Nej

Prislistan avser designlinje Classic, enligt rumsbeskrivning. För övriga designlinjer och tillval, se separat prislista. I månadsavgiften ingår sophämtning. I månadsavgiften ingår ej uppvärmning, kall- och varmvatten, hushållsström och internet. Tjänsteleverans med Triple play beställs kollektivt och betalas separat av varje bostadsrättshavare.

Välkommen hem till Lugnet

Välkomnande och lättskött

I Brf Lundens första etapp finns totalt 21 bostadsrätter, fördelade i fem radhuslängor. Varje länga består av fem eller tre bostäder. Kvarteret ligger vid en sluttning, fint placerat mitt i naturen. Fasaderna får liggande träpanel i fem olika varma kulörer, med fint kontrasterande, vita partier av stående panel och tak med bandfalsad plåt.

 

På framsidan möts du av en välkomnande huvudentré. Här finns också ett kallförråd och en praktisk groventré som leder in i tvättstugan. Framför varje hus finns en plattbelagd yta med plats för att både parkera bilen och sitta ner för en morgonkaffe. När vännerna kommer på besök finns gästparkeringar i kvarteret.

 

 

Naturen runt hörnet

 

Bostadsrätterna som ligger öster om gatan får stora terrasser som vetter ut mot naturmark. Terrasserna ligger en bit över marknivå och är inramade med ett räcke. Bor du i stället väster om gatan får du en mer traditionell tomt med egen gräsmatta avgränsad med häckar och murar. Här leker barnen tryggt, medan övriga familjen kan njuta av kvällssolen på trädäcket.

100 välplanerade kvm

Tack vare den generösa takhöjden på 2,5 meter tillsammans med höga fönster får ditt nya hem ljus och rymd. Innanför entrén finns plats att hänga av ytterkläder på hängare eller i hallens garderober.

Här finns också bottenvåningens badrum med dusch. Från framsidan når du även den praktiska groventrén och tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare. Förutom överskåp finns dessutom ett smart förvaringsutrymme under trappan.

I bostadens sociala ytor väljer du antingen en öppen planlösning eller att separera kök och allrum med en avskiljande vägg. Oavsett vilken lösning du föredrar får du dubbla utgångar till uteplatsen på baksidan. En trappa upp finns tre sovrum, varav det ena på hela 12 kvm. Ett av de mindre sovrummen har både garderob och en klädkammare medan de båda andra har skjutgarderober. Som tillval kan du välja bort ett sovrum för att istället få ett allrum. Även på övervåningen finns ett badrum.

Nyfiken och vill veta mer?

Välkommen att kontakta oss!
Stina Gyllensten

Jag är din kundansvariga på OBOS Kärnhem. Jag svarar gärna på frågor om projektet och kring designvalen. Det är också mig du kontaktar kring frågor om lokaluthyrning.

0470-79 98 72 stina.gyllensten@oboskarnhem.se

Gör en intresseanmälan
Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss inom kort.

Läs vår integritetspolicy