Brf Lövsångaren i Järfälla

NYTT KVARTER I GRÖNSKADE JÄRFÄLLA

Natursköna Järfälla ger dig det bästa av två världar, närheten till Stockholm med sitt otroliga utbud och ett småstadslugn i natursköna omgivningar . I den östra delen av trevliga Järfälla ligger området Stäket, strax intill Mälaren. Här, i centrala Stäket, uppför vi det nya moderna kvarteret Brf Lövsångaren. I Brf Lövsångaren bor du bekvämt och enkelt med allt du behöver på nära avstånd. Runt omkring finns flera förskolor och skolor, och inom kort planeras det för en förskola – bara 100 meter från vårt kvarter. I Stäkets östra del finns livsmedelsbutik, bensinstation och snabbmatsrestaurang. Här har du gångavstånd till badplats och i närheten ligger en småbåtshamn. Härifrån pendlar du enkelt till Stockholm. Pendeltågen avgår från närliggande Kallhälls station varje kvart och på bara 20 minuter är du inne i storstaden. Du tar dig också snabbt till både Arlanda och Bromma. 10 minuters bilfärd bort ligger även det stora shoppingcentret Barkaby med över 60 butiker.

 

Vid Almarevägen i Järfälla uppför vi 6 stadsvillor i tre våningar med nio lägenheter i varje hus. Lägenheterna är fördelade på 1 rok om 38 kvm, 2 rok om 55 kvm, 3 rok om 71 kvm samt 4 rok om 92 kvm. I första etappen uppförs två stadsvillor med totalt 18 lägenheter.

 

Välkommen till en virtuell rundvandring i ditt nya hem! 

Status

Planering

Säljstart

Kvartal 1, 2020

Ägandeform

Bostadsrätter

Typ av bostad

Parkvillor med lägenheter Ladda ner ritningar Planlösningar 3D Översikt Brf Lövsångaren
Kontakta oss intresseanmälan

Prislista

PARKVILLOR MED SPÄNNANDE KARAKTÄR

Centralt i Stäket, längs med Almarevägen, planeras kvarteret Brf Lövsångaren. Sex parkvillor i tre plan, placerade intill varandra. Varje hus innehåller nio lägenheter i olika storlekar. Husens spännande karaktär med sin träpanel i ljusgrått och ockra drar blickarna till sig. Det grafitgrå taket innehåller stora glaslanteminer som både släpper in ljus och skapar  en härlig atmosfär. De sex husen kommer att vara placerade parvis och mellan varje par finns en gemensam och grön entrégård. Gården blir lummig och inbjudande tack vare flera planteringar och gröna träd, och här finns också en mysig pergola med sittplatser. Kvarteret kommer att förlängas med en vacker park, som kommer att anläggas bakom villorna. Njut av lugnet och umgås med familj och vänner. I källarplan finns plats för parkering och förråd. Till varje bostad hör en parkeringsplats och i varje hus finns hiss. Cykelparkering finns på innergården och ute vid gatan.

RYMLIGA LÄGENHETER MED MYCKET LJUS

Lägenheterna i Brf Lövsångaren blir ljusa och öppna med fönster i flera väderstreck och indragna, skyddade balkonger. I varje villa finns nio lägenheter i storlekarna 1–4 rok. Enrummaren består av 38 välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fyrorna är på 93 kvadratmeter och har fönster i tre väderstreck. Här får du dessutom dubbla balkonger som vetter mot den vackra parken.

NÄRA NATUREN

Närheten till naturen gör Stäket till en favorit för många. Från Brf Lövsångaren tar du dig ner till glittrande Mälaren på bara några få minuter. Vandra längs strandkanten och se hur vattnen skiftar beroende på årstid. Slå dig ner på en bänk och njut av en glass i solen. Vill du ta ett dopp eller två finns det flera härliga badplatser i området. Bonäsbadet och
Kallhällsbadet är två populära stränder med grillplatser, lekytor och toaletter.
Stäket är även en riktig idyll för dig som gillar båtar. Den mysiga hamnen ligger bara 700 meter från vårt kvarter. Känn vattnet slå mot ansiktet medan du ger dig ut på en tur med båten. På vintern är här också perfekt för en skridskotur, packa picknickkorgen med termos och matsäck och kör en heldag på isen.

LÄGE FÖR AKTIV FRITID

För dig som gillar att hålla igång finns det mängder av alternativ i och omkring Stäket. I området finns flera upplysta motionsspår, det närmaste bara några minuter bort.

 

 

I Kallhäll finns idrottsplatser för friidrott och fotboll, även tennis- och simhall finns i området. För dig som vill träna på egen hand finns också flera träningscentrum och utegym. Om golf lockar finns både Viksjö golfbana och Grindslantens golfbana bara några kilometer bort.

SKÖNHET KOMMER INIFRÅN

Vi har tagit hjälp av inredningsarkitekt Kerstin Ronnemark som har arbetat fram fem noggrant utformade designlinjer, där alla delar harmonierar. Du kan antingen välja en komplett designlinje, med förutbestämda färger och material. Eller gör du dina designval lite mer personliga, genom att plocka delar från vårt övriga utvalda sortiment. Din bostad är i grunden utrustad med designlinje Classic Plus.

 

 

För att du ska få en bra bild av våra designlinjer bjuder vi in till designkväll för dig och dina blivande grannar. Här kan du inte bara mingla och titta på olika materialprov, utan också får höra Kerstin Ronnemarks tankar kring inredning och designval. Dina val gör du sedan i lugn och ro på vår designwebb.

Skapa din personliga stil

Läs mer om våra designlinjer

NYFIKEN OCH VILL VETA MER?

Kontakta vår kundansvarig för mer information!

Gör en intresseanmälan
Vi ger dig förhandsinformation inför säljstarten och du binder dig inte till något!

Läs vår integritetspolicy