Brf Köksträdgården i Västerås

Drömläge nära Mälaren

På Framnäs, ett av Västerås mest attraktiva bostadsområde öster om staden, planerar vi för Brf Köksträdgården, ett nytt kvarter alldeles intill vår första etapp Brf Stadsträdgården. Här bor du drygt 5 km från Västerås centrum med Mälaren som närmaste granne. Brf Köksträdgården kommer att bestå av 12 parhus på 105 kvm, samtliga med upplåtelseform bostadsrätt. Du får ett hem där trädgård, trädäck, förråd, plattor och häckar ingår. Dessutom har varje bostad en egen takterrass – kanske får du en glimt av vackra Mälaren?

 

I området finns flera skolor och förskolor. Att bo nära Mälaren ger dig en möjlighet till en fritid full av aktivitet. På vintern plogas isen för skridskoåkning och sommartid kan du ta någon av skärgårdsbåtarna för att besöka en Mälarö. Från Framnäs kan du cykla eller gå till Björnö naturreservat. Här finns promenadleder, pulkabacke, badplatser och utsiktsplatser.

Status

Produktion

Preliminär inflyttning

Hösten 2020

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Parhus i två plan om 105 kvm Ladda ner katalog Ladda ner ritningar
Kontakta oss intresseanmälan

Ta en rundtur i bostaden

Stäng

Prislista

Välkommen till ett boende vid Mälaren

Ljust och välplanerat

Våra parhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet. Den smarta planlösningen ger ett praktiskt och väl fungerande boende för många typer av familjer. Fönstersättningen gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden.
Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Hela bottenvåningen har behaglig golvvärme. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga.

 

På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor eller sovrum. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder. Från allrummet kommer du ut på den härliga takterrassen!

Ett genomtänkt boende

På framsidan finns en plattbelagd yta med en låg häck ut mot gatan. Du får en välkomnande entré med tak samt över- och sidoljus vid dörren. På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. Till varje bostad hör ett kallförråd. Alla bostäder har dessutom en rymlig takterrass ovanpå carporten, perfekt för sena sommarkvällar.

 

 

I Brf Köksträdgården strävar vi efter att minska kvarterets miljöpåverkan. På taken monteras solceller som förser husen med en del av elförbrukningen. Taken på komplementbyggnader får mossedum som blir ett grönt och vacker inslag i området. I kvarteret anläggs en gemensam yta med pergola och plats för lek. Här finns även en cykelverkstad där du kan låna en elcykel i den gemensamma cykelpoolen. För dig som gillar att odla kommer det även att finnas små odlingslotter där du kan driva upp sallad, morötter och kryddor.

Ditt personliga hem

När du köpt din bostad blir nästa steg att bestämma hur den ska se ut. Du får välja färger, material och detaljer. Se hur ditt nya hem sakta växer fram och blir precis sådär som du alltid har drömt om. Tillsammans med en inredningsarkitekt har vi tagit fram en palett av färger och material som du kan välja bland. Det ger dig bra förutsättningar att skapa ditt drömhem!

I rumsbeskrivningen kan du se vad som ingår i din bostad som standard. För att få veta mer om alla valmöjligheter som finns bjuder vi in till designkväll för dig och dina blivande grannar. Här kan du inte bara mingla och titta på olika färger och materialprov, utan också få råd kring inredning och designval. Dina slutliga val gör du sedan smidigt på vår designwebb. Här kan du i lugn och ro prova dig fram och diskutera med familj och vänner tills du känner dig nöjd. Du kan också bläddra i broschyren Design och tillval för att få inspiration och bekanta dig gärna redan nu med våra tillval som vi erbjuder!