Brf Köksträdgården i Västerås

Drömläge nära Mälaren

På Framnäs, ett av Västerås mest attraktiva bostadsområde öster om staden, planerar vi för Brf Köksträdgården, ett nytt kvarter alldeles intill vår första etapp Brf Stadsträdgården. Här bor du drygt 5 km från Västerås centrum med Mälaren som närmaste granne.  Brf Köksträdgården kommer att bestå av 12 parhus på 105 kvm, samtliga med upplåtelseform bostadsrätt. Kvarterets utformning bygger på trädgårdsstadens idéer som ger en harmonisk miljö. Varje bostad har en takterrass – kanske får du en glimt av vackra Mälaren?

 

I området finns Hamreskolan, Viksängsskolan och flera förskolor. Att bo nära Mälaren ger dig en möjlighet till en fritid full av aktivitet. På vintern plogas isen för skridskoåkning och sommartid kan du ta någon av skärgårdsbåtarna för att besöka en Mälarö. Från Framnäs kan du cykla eller gå till Björnö naturreservat. Här finns promenadleder, pulkabacke, badplatser och utsiktsplatser. Ta sig in till centrum är enkelt, det går flera bussar i timmen och det är inte långt till närmaste busshållplats.

Status

Planering

Säljstart

Sommaren 2019

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Parhus 105 kvm
Kontakta oss intresseanmälan

Välkommen till ett boende vid Mälaren

Snart startar försäljningen

Kontakta vår kundansvariga som gärna svarar på frågor om projektet.
Camilla Fors

Jag är din kundansvariga på OBOS Kärnhem. Jag svarar gärna på frågor om projektet och kring designvalen. Det är också mig du träffar på designkvällen, inflyttningsmötet, byggplatsbesöket mm.

0470-75 99 64 camilla.fors@oboskarnhem.se

Gör en intresseanmälan
Vi ger dig förhandsinformation inför säljstarten och du binder dig inte till något!

Läs vår integritetspolicy

När du köper bostad i brf lunden i Växjö!

ERBJUDANDET GÄLLER T O M 31 MARS 2019

Kontakta mäklare David Palmberg på 0470-739095 eller david@a-maklare.se för mer information.