Brf Harven i Svedala

Fler etapper i populära Svedala

Svedala kallas staden på landet och är en expansiv kommun med cirka 20 000 invånare. Nya bostadsområden som Tegelbruket och Åkerbruket lockar många barnfamiljer att flytta hit – bort från storstadens stress och ökande bostadspriser. Allt fler värdesätter den livskvalitet som den lilla staden erbjuder. Att kunna komma hem och varva ner när arbetsdagen är slut, låta barnen leka lugnt och tryggt i området och samtidigt ha allt du behöver nära till hands.

Åkerbruket ligger i södra Svedala, och här uppförs totalt ca 240 nya bostäder i en blandad boendeform. Här bor du lugnt och tryggt med bokskogar och böljande fält runt knuten. Du hittar all service du behöver i Svedala centrum, en mysig stadskärna med små charmiga butiker, en större livsmedelsbutik, vårdcentral och bibliotek. I Svedala finns flera skolor, förskolor, idrottshallar, golfbanor och ett populärt fritidsbad. Intill våra kvarter, andra sidan Aggarpsvägen, blir det en helt ny 4–9-skola, klar hösten 2018, en sporthall och två fotbollsplaner. Ett familjevänligt läge som underlättar vardagen, helt enkelt.

Intresset för våra bostäder i Åkerbruket har varit stort och nu startar vi försäljningen av etapp tre. Kvarteret Brf Harven kommer att bestå av 20 bostadsrätter på 105 kvm, i parhusform.

Status

Produktion

Preliminär inflyttning

Hösten 2019

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

Parhus 105 kvm Ladda ner katalog Ladda ner ritningar
Kontakta oss intresseanmälan

Ta en rundtur i bostaden

Stäng

Prislista

Livskvalitet i Svedala

Tid till det som betyder mest

Trivsel och boglädje

Brf Harven består av 20 parhus på 105 kvm. De höga tegelfasaderna med sadeltak ger husen ett värdigt och ståtligt intryck. Entrédörrar och skärmväggar målas vita, vilket kontrasterar fint mot det klassiska rödbruna teglet. På framsidan finns en plattbelagd yta med plats för en liten trädgårdsgrupp. Du får också en välkomnande entré med tak och över och sidoljus vid dörren. På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna.

 

Även på framsidan planteras häckar. Intill varje hus finns förråd och på uppfarten finns plats för två bilar, varav en under tak. Gatorna i kvarteret trafikeras endast av dig och dina grannar. Våra bostäder passar med andra ord dig som värdesätter en barnvänlig miljö och en vacker helhet. Brf Harven blir ett välkomnande kvarter som hela familjen kan trivas i.

Plats för hela familjen

På 105 synnerligen välplanerade kvadratmeter får hela familjen gott om plats. Tack vare höga fönster med mycket ljusinsläpp får ditt nya hem rymd och ljus. På bottenvåningen ligger kök, badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt vardagsrum med utgång till den skyddade uteplatsen med trädäck. På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

 

När du köper ett Kärnhem kan du vara säker på att du får mycket hög standard med genuin omsorg om detaljer och design oavsett vad du väljer. Inredning och vitvaror kommer från välkända varumärken. Med design och kvalitet säkrar vi din investering och ökar din trivsel.

Möjlighet till en aktiv fritid

För naturälskaren finns det mycket att upptäcka i Svedala. Lummiga skogar, örtrika betesmarker, orkidérika kärr och sjöar. Fritidsbad finns i Svedala och Bara samt i Pude sjö nära Hyby kyrka. I Torups rekreationsområde Bokskogen kan du besöka Torups slott och park, Statarmuseet och Skolmuseet. Här finns natursköna vandringsleder och motionsslingor. I Bokskogen finns också orienteringsmöjligheter och vackra ridslingor.

I Svedala finns ett stort utbud av idrottsföreningar som engagerar både barn och vuxna. Svedala kommun är ett golfparadis med banor i världsklass, såsom PGA of Sweden National och Bokskogens Golfklubb. Vill man testa något mer fartfylld är det inte långt till en av Nordens bästa racerbanor, Sturup Raceway.

Skapa din personliga stil

Läs mer om våra designlinjer