Brf Grönskan i Växjö

Nytt kvarter i växande Bredvik

Vårt första kvarter i Bredvik är nästan slutsålt – så nu är det dags för etapp två! Bredvik är en helt ny stadsdel i Växjö, vackert belägen utmed Norra Bergundasjöns västra strand.  Från Bredvik har du nära till det mesta. En kort cykeltur bort hittar du några av Växjös stora handelsområden och i närheten finns också flera trevliga naturstråk. Till Växjö centrum tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel.

 

Till och från Bredvik finns gång- och cykelvägar, ofta separerade från bilvägar. Dessutom planerar kommunen att bygga en ny träbro över Norra Bergundasjön. Den nyöppnade Pär Lagerkvist skola är Växjös största grundskola med totalt 1000 elever samt förskola. Förutom skolbyggnaden kommer här också att finnas en sporthall och en konstgräsplan.

VISNING enligt överenskommelse

Kontakta Åkesson Mäklarbyrå om ni har några frågor kring projektet 0470-739095, david@a-maklare.se

Visning

Visning onsdag 9/10 kl. 16.00-17.00 i vårt visningshus på Adelas väg 14, kontakta Åkesson Mäklarbyrå. 0470-739095, david@a-maklare.se

Status

Genomförd

Preliminär inflyttning

November 2019

Ägandeform

Bostadsrätter

Typ av bostad

Radhus i två plan om 105 kvm

Pris från

1 895 000 kr Ladda ner katalog Översikt området Bredvik

Ta en rundtur i bostaden

Stäng

Prislista

Välkommen hem till en grön och trygg miljö

Vackra hus i skön miljö

Brf Grönskan består av totalt 24 bostäder på 105 kvm, fördelade i sex parhus och fyra radhuslängor. Husen har liggande träpanel i två varma kulörer; röd och beige, som smälter fint in i den omgivande miljön.
På framsidan finns en plattbelagd yta med en låg häck ut mot gatan. Du får en välkomnande entré med tak samt över- och sidoljus vid dörren. På baksidan möts du av en härlig uteplats med trädäck och en lättskött trädgård som ramas in av en låg häck. Till varje bostad hör ett kallförråd. Bilparkering finns centralt i kvarteret och hör till radhuslägenheterna. Du som väljer något av parhusen parkerar istället intill din bostad, där några bostäder även har carport.
Grusade gångvägar fungerar som passager genom kvarteret och i mitten finns en umgängesyta med pergola och sandlåda. För oss hänger allt ihop, allt är en helhet. Av oss köper du inte bara en bostad, du köper ett område där du och din familj kommer att trivas och känna boglädje. När du flyttar in är gräsmattan utrullad och häckar planterade. Förberett och klart så att du kan njuta av ditt nya hem från dag ett.

Trivsel i två plan

Våra par- och radhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet, även i Växjö. Den smarta planlösningen ger ett praktiskt och väl fungerande boende för många typer av familjer. Fönstersättningen gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden.
Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Hela bottenvåningen har behaglig golvvärme. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

Nära naturen och sjön

För naturälskaren är Bredvik ett riktigt paradis. Här bor du nära ett flertal grönområden och natursköna platser. Runt knuten ligger Norra Bergundasjön med sitt glittrande vatten. Strandremsan kommer inom kort att iordningställas med fina gångstråk, perfekt för en söndagspromenad med familjen eller en härlig löprunda efter jobbet. I närheten finns också en fältrittklubb med en stor anläggning som erbjuder ridning för både vuxna och barn.
Om du gillar lummig bokskog och stora strövområden hittar du det vackra naturreservatet Bokhultet bara en bit bort. Här kan du i lugn och ro vandra bland tät bokskog och porlande vatten. Varför inte ta med familjen och picknickkorgen till någon av de många grillplatserna? Området är också känt för sitt rika fågelliv och här får du chans att skåda flera sällsynta arter.

Läge för en aktiv fritid

Som boende i Bredvik har du nära till stadens puls och utbud. Fem minuter bort ligger handelsområdet I11 och gallerian Grand Samarkand med en uppsjö av butiker och restauranger. Önskar du ännu mer cityliv ligger Växjö centrum bara fyra kilometer bort. På cykelavstånd hittar du också Arenastaden som erbjuder massvis med aktiviteter för den idrottsintresserade. Allra närmast ligger fotbollsanläggningen Räppevallen, som också bjuder in till aktivitet.
Eller vad sägs om en cykeltur till Svenska Tantens Trädgårdscafé för en mysig fika? Cafét ligger i ett av kulturhusen på Bergqvara gård, bara ett par kilometer från Bredvik. Missa heller inte den stämningsfulla julmarknaden som arrangeras här varje år.

Skönhet kommer inifrån

Vi har tagit hjälp av inredningsarkitekt Kerstin Ronnemark som har arbetat fram fem noggrant utformade designlinjer, där alla delar harmonierar. Du kan antingen välja en komplett designlinje, med förutbestämda färger och material. Eller gör du dina designval lite mer personliga, genom att plocka delar från vårt övriga utvalda sortiment. Din bostad är i grunden utrustad med designlinje Classic.

 

För att du ska få en bra bild av våra designlinjer bjuder vi in till designkväll för dig och dina blivande grannar. Här kan du inte bara mingla och titta på olika materialprov, utan också får höra Kerstin Ronnemarks tankar kring inredning och designval. Dina val gör du sedan smidigt på vår designwebb.

SKapa ditt personliga hem med våra designlinjer

Läs mer