Brf Gläntan i Växjö

Nästa etapp på härliga Lugnet

Vår första etapp, Brf Lunden, är nästan slutsålt och inflyttning sker i juni 2020. Samtidigt släpper vi äntligen vår nya etapp, Brf Gläntan, som ligger intill.

 

Uppe på höjden, vid före detta Lugnets sjukhem, ligger vårt nya radhuskvarter vackert inbäddat mellan Hovshaga och Östra Lugnet. Alldeles i närheten ligger vackra Lugnets park – en grön oas med lummiga träd och härlig natur. I området kommer en mysig lekyta att anläggas, med sandlåda, lekdjur, sittytor och en alldeles egen bärträdgård.

Vårt kvarter ligger mitt mellan två etablerade stadsdelar, vilket betyder att barnomsorg, skolor, service och handel finns på bekvämt avstånd.

 

Brf Gläntan består av 23 radhus om 105 kvm med upp till fyra sovrum. Alla bostäder har förråd, egen parkering och en terrass eller uteplats på baksidan. Husen blir omgivna av park- och naturmark med stigar och motionsslingor runt knuten. Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel.

 

Välkommen in på en virtuell visning!

Status

Planering

Preliminär inflyttning

Vintern 2021

Säljstart

Sommaren 2020

Ägandeform

Bostadsrätter

Typ av bostad

Radhus i två plan med 3-5 rok om 105 kvm

Pris från

2 198 000 kr
Kontakta oss intresseanmälan

Gör en intresseanmälan
Vi ger dig förhandsinformation inför säljstarten och du binder dig inte till något!

Läs vår integritetspolicy