Brf Bruket i Svedala

Ett gott liv nära natur och stad

I Svedala uppför vi 27 bostadsrätter på 105 kvm. Svedala kallas staden på landet och är en expansiv kommun med cirka 20 000 invånare. Nya bostadsområden som Tegelbruket och Åkerbruket lockar många barnfamiljer att flytta hit – bort från storstadens stress och ökande bostadspriser. Att kunna komma hem och varva ner när arbetsdagen är slut, låta barnen leka lugnt och tryggt i området och samtidigt ha allt du behöver nära till hands. Med Pågatåget tar du dig till och från Malmö på bara 15 minuter. Du bor dessutom strategiskt nära både Malmö Airport och Öresundsbron.

 

I Åkerbruket planeras för totalt 240 nya bostäder i en blandad boendeform. Du hittar all service du behöver i Svedala centrum, en mysig stadskärna med små charmiga butiker, en större livsmedelsbutik, vårdcentral och bibliotek. I Svedala finns flera skolor, förskolor, idrottshallar, golfbanor och ett populärt fritidsbad. Intill vårt kvarter, andra sidan Aggarpsvägen, planeras det för en helt ny 4–9-skola som ska vara klar hösten 2018, en sporthall och två fotbollsplaner.Ett familjevänligt läge som underlättar vardagen, helt enkelt.

 

 

Status

Genomförd

Preliminär inflyttning

Hösten 2017

Ägandeform

Bostadsrätt

Typ av bostad

105 kvm Ladda ner katalog

Prislista

Livskvalitet i Svedala

Tid till det som betyder mest

Möjlighet till en aktiv fritid 

För naturälskaren finns det mycket att upptäcka i Svedala. Lummiga skogar, örtrika betesmarker, orkidérika kärr och sjöar. Fritidsbad finns i Svedala och Bara samt i Pude sjö nära Hyby kyrka. I Torups rekreationsområde Bokskogen kan du besöka Torups slott och park, Statarmuseet och Skolmuseet. Här finns natursköna vandringsleder och motionsslingor. I Bokskogen finns också orienteringsmöjligheter och vackra ridslingor.

 

I Svedala finns ett stort utbud av idrottsföreningar som engagerar både barn och vuxna. Svedala kommun är ett golfparadis med banor i världsklass, såsom PGA of Sweden National och Bokskogens Golfklubb. Vill man testa något mer fartfylld är det inte långt till en av Nordens bästa racerbanor, Sturup Raceway.

 

Trivsel och boglädje

Vi lägger stor vikt vid såväl husens utformning som utemiljön, för att skapa en vacker helhet. I första etappen bygger vi 27 bostadsrätter på 105 kvm i par- och radhusform. De höga tegelfasaderna med sadeltak ger husen ett ståtligt intryck. Den grå kulören på entrédörrar och skärmväggar kontrasterar fint mot det klassiska rödbruna teglet.

 

På framsidan finns en plattbelagd yta med plats för en liten trädgårdsgrupp. Du får en välkomnande entré med tak och över- och sidoljus vid dörren. På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. Där det finns utrymme planteras häckar även på framsidan. Några av bostäderna har carport, andra har en asfalterad yta med plats för en eller två bilar. Till varje bostad hör ett kallförråd.

De många möjligheternas hus

På 105 synnerligen välplanerade kvadratmeter får hela familjen gott om plats.

Plats för hela familjen

På 105 synnerligen välplanerade kvadratmeter får hela familjen gott om plats. Tack vare höga fönster med mycket
ljusinsläpp får ditt nya hem rymd och ljus. På bottenvåningen ligger kök, badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt vardagsrum med utgång till den skyddade uteplatsen med trädäck. På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

 

När du köper ett Kärnhem kan du vara säker på att du får mycket hög standard med genuin omsorg om detaljer och design oavsett vad du väljer. Inredning och vitvaror kommer från välkända varumärken. Med design och kvalitet säkrar vi din investering och ökar din trivsel.

En trygg miljö

I kvarteret finns ingen genomfartstrafik och

du kan känna dig trygg när barnen är ute.

Välkommen hem!

Skapa ditt personliga hem

Läs mer om våra designlinjer