Under planering

Projekt

Under planering

Pedagogen Park

Mölndal, Pedagogen Park

  • Säljstart Kvartal 3. 2021

Lämna en intresseanmälan!

Nu planerar vi vårt nya område vid Pedagogen Park i Mölndal.

Lämna gärna en intresseanmälan så återkommer vi när kan presentera lägenhetsstorlekar, priser med mera.

 

Bli OBOS-medlem idag!

Få förtur att köpa ny bostad

Bästa solläget? Största tomten? Finaste balkongen? Det finns alltid bostadsobjekt som får dig att dra lite extra efter andan och som också är mer eftertraktade av andra. Som medlem får du förtur att köpa och välja läge före alla andra. 

Läs mer

Pedagogen Park

En helt ny stadsdel utvecklas i Mölndal, en stadsdel som kommer karakteriseras av närhet till natur- och grönområden, närhet till service och handel samt närhet till goda kommunikationer.

Det 300 hektar stora Änggårdsbergens naturreservat ligger i direkt anslutning till Pedagogen Park och erbjuder unika möjligheter för friluftsliv, motion och rekreation. I närheten finns det också gott om löparspår, promenad- och cykelstråk, fotbollsplaner och Göteborgs bästa golfbana. Havet är dessutom endast 10 min bort med bil. Med drygt fem minuters avstånd till nya Mölndal Galleria, köpcentrumet 421 och handelsområdet Sisjön är utbudet av handel och service bland det bästa i Göteborg. Kommunikationerna är goda med bil, kollektivtrafik och cykel. Centrala Göteborg nås på endast 10 minuter med bil.

Här planerar vi för lägenheter i varierande storlekar, lämna en intresseanmälan så får du löpande information om vårt nya kvarter. 

Läs mer om Pedagogen Park här!

 

Projektfakta
  • Säljstart Kvartal 3. 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Camilla Fors

0470-75 99 64

Kundansvarig

Hanna Ekfäldt

08-68 40 60 64

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!