5 min från Nacka Forum

Projekt

Under planering

Elverkshuset

Nacka

  • Antal bostäder ca 330 lägenheter
  • Säljstart Q4 2021
  • Inflyttning Vår 2024

Elverkshuset i Nacka

I centrala Nacka planerarar vi för ca 330 moderna bostadsrätter i varierade storlekar från 1-5 rok. Området ligger norr om Värmdövägen, söder om Nacka stadshus och öster om Järla skola.

Området ligger på promenadavstånd från Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med all tänkbar service. Här finns allt från vårdcentral och apotek och livsmedelsbutiker och restauranger. Från Slussen och Södermalm tar du Saltsjöbanan och är hemma på 8-9 minuter och med bil på ca 5 minuter. I Nacka planeras det för en anslutning med T-banans blå linje som beräknas vara klar 2030.

Lämna en intresseanmälan så återkommer vi med mer information under projektets gång.

Bli OBOS-medlem idag!

Få förtur att köpa ny bostad

Bästa solläget? Största vardagsrummet? Finaste balkongen? Det finns alltid bostadsobjekt som får dig att dra lite extra efter andan och som också är mer eftertraktade av andra. Som medlem får du förtur att köpa och välja läge före alla andra. Här kan du läsa om vad en av våra medlemmar tyckte om att få förtur till drömbostaden

Läs mer om OBOS-medlemskap

Nära naturen

För dig som vill ha det bästa av två världar - bo centralt och ändå har närheten till natur så finns Nackareservatet i närheten och Järla sjö endast några hundra meter bort. Till havet och Nacka Strand tar du dig på 15 minuter där du har pendelbåt som tar dig till Djurgården, Nybrokajen och Fjäderholmarna.

Nyckelviken är ett populärt kultur- och friluftsområde med välskötta gång- och cykelvägar och rast- och grillplatser. Det finns även utegym, hundrastgård och lekplats i reservatet samt två motionsspår.

Muralmålningar i världsklass

Wall Street Nacka var en internationell muralmålningsfestival som genomfördes 2019. Konstnärer från hela världen skapade konst i Nacka. En av deltagarna var den chilenska konstnären STFI! som uppförde ett verk på Elverket. Målningen är dokumenterad och kommer på något sätt att finnas med i projektet.

 

Projektfakta
  • Antal bostäder ca 330 lägenheter
  • Antal rum 1-5 rok
  • Säljstart Q4 2021
  • Inflyttning Vår 2024
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Försäljningschef

Gunilla Slättås

  • 070-601 11 97

Finns i närheten

Nacka Forum med all tänkbar service

Saltsjöbanan och snart en ny anslutning med T-bannans blå linje

Nackareservatet och Järla sjö finns i närmiljön.

Nacka Forum har flertalet restauranger och ligger ca 5 minuter från bostaden.