4 bostäder kvar!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Vega View

Haninge, Vega

  • Antal bostäder 30 lägenheter
  • Pris Pris från 1 498 000
  • Säljstart Säljstart 25 november 2020
  • Inflyttning Sommaren 2023

Mitt i Vega

På gångavstånd till den nya pendelstationen i Vega uppför vi Brf Vega View med 30 lägenheter med 1-5 rok om 29-106 kvm.

Intresset för våra bostadsrätter i Vega har varit stort och nu startar vi vår tolfte etapp. Brf Vega View kommer ligga i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. Med pendeln tar du dig smidigt till city på cirka 20 minuter.

Attraktivt läge

Välkommen hem till Vega!

I Vega kommer flera nya skolor och ett allaktivitetshus att byggas. Det byggs även nya förskolor och två har redan öppnat. Detta är en av flera anledningar till att våra projekt i Vega är populära bland barnfamiljer. De första inflyttningarna är redan klara och nästa etapp pågår för fullt. Vega är ett härligt område med närhet till natursköna omgivningar, samtidigt som det bara är drygt 20 minuter från Stockholms innerstad.

Ett skönt boende

Alla hus får hiss och till varje bostad hör ett lägenhetsförråd i bostaden. Cykelplatser finns på gården. Parkeringsgård med parkeringsplatser finns i anslutning till bostadshusen.

Balkonger och uteplatser

Bostäderna har rymliga och inbjudande balkonger mot den gröna bostadsgården alternativt ut mot ett naturområde i söderläge.

Med grön gård nära naturen

 

Med kvarterets nivåskillnader skapas olika rumsligheter, öppen yta med lek, gångstråk och omslutande uteplatser under pergola för avskildhet. Utemiljön ger möjlighet till olika sollägen, utblickar och vindskydd. Brf Vega View är omgärdat av natur, vatten och härliga friluftsområden samtidigt med en närhet till Stockholm city genom pendelstationen.

Läs mer om projektet

Har du fler frågor och funderingar på livet i Brf Vega View? Nedan finns mer information och tveka inte att kontaka vår mäklare för snabb service!

Välkommen till Vega
I Vega kommer flera nya skolor och ett allaktivitetshus att byggas. Det byggs även nya förskolor och två har redan öppnat. Detta är en av flera anledningar till att våra projekt i Vega är populära bland barnfamiljer. De första inflyttningarna är redan klara och nästa etapp pågår för fullt. Vega är ett härligt område med närhet till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär, samtidigt som det bara är drygt 20 minuter från Stockholms innerstad.

Brf Vega View - Mitt i Vega
Brf Vega View består av totalt 30 omsorgsfullt planerade lägenheter om 29-106 kvm fördelade i ett lamellhus och ett punkthus som omsluter en grön bostadsgård. Husen är uppdelade i tre trapphus, i tre plan. Husens volymer har en trappande karaktär och ritade med hänsyn till den kuperade terrängen på platsen.

En bekväm vardag
Alla hus får hiss och till varje bostad hör ett lägenhetsförråd i bostaden. Cykelplatser finns på gården. Parkeringsgård med parkeringsplatser finns i anslutning till en grön bostadsgård planerad för både lek, soliga uteplatser och grillstunder

Balkonger och uteplatser
Bostäderna har rymliga och inbjudande balkonger mot den gröna bostadsgården alternativt ut mot ett naturområde i söderläge. De större lägenheterna på markplan har generösa privata uteplatser. Gården som omgärdas av bostäderna blir en plats för lek och umgänge.

Generös takhöjd
Alla våningsplan har generös takhöjd, på entréplan är det 2,8 m i takhöjd och de övriga våningsplanen har 2,6 m i takhöjd. Öppna planlösningar med långa siktlinjer för utblick och trevliga rundgångslösningar som smälter samman med vardagsrummet genomsyrar alla lägenheter. I badrummet får de mindre lägenheterna kombimaskin medan de större har både tvättmaskin och torktumlare.

Flexibla planlösningar
Flexibla och yteffektiva planslösningar återkommer i husen, som till exempel kontorsutrymme i lamellhusets tvåor med skjutdörr mot vardagsrummet. I punkthuset har femmorna ett flexibelt kontorsutrymme i anslutning till ett förrådsutrymme som ger möjligheten att inreda ett större kontor eller barnrum. I dessa lägenheter har du också möjlighet att välja bort en vägg i vardagsrummet för att göra rummet större.

Unika bostäder
Varje bostad har höga materialval med bland annat helkaklade bad/WC. Kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Boka en visning med vår mäklare.

Välkommen hem!

 

Säljstartspris

I Brf Vega View har vi säljstartspris vilket innebär en bra affär för dig som går in tidigt i processen, samtidigt som vi säkerställer igångsättning med byggnationen. Vårt säljstartspris gäller de första 15 lägenheterna, därefter gäller ordinarie prislista med något högre priser.

Projektfakta
  • Antal bostäder 30 lägenheter
  • Pris Pris från 1 498 000
  • Säljstart Säljstart 25 november 2020
  • Inflyttning Sommaren 2023
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontakta vår mäklare

Boka ett möte!

Kontakta vår mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och ta del av våra populära bostäder i Vega. Mäklare Jimmy Rosetti. Tel: 070-108 80 71  Mail: jimmy.rosetti@svenskfast.se

Få information om kommande händelser i projektet

Anmälan nyhetsbrev

Kontaktpersoner

Mäklare

Jimmy Rosetti

070-108 80 71

Kundansvarig

Hanna Ekfäldt

08-68 40 60 64

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Gallerian Port 73 med butiker och stormarknad finns på gångavstånd. 

Det finns flera skolor och förskolor i området. Det kommer att byggas ett helt ny F-9-skola. I närområdet runt Haninge finns flera gymnasier och folkhögskolor.

Pendelstation Vega finns på gångavstånd, ca 500 m

Vega är ett härligt område med närhet till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär.