Slutsålt!

Projekt

Slutsålt

Brf Vega Hill

Haninge, Vega

  • Säljstart Försäljning pågår
  • Inflyttning Sommaren 2022

Slutsålt i Vega Hill

På gångavstånd till den nya pendelstationen i Vega uppför vi Brf Vega Hill med 30 lägenheter med 1-5 rok om 35 - 106 kvm.

Brf Vega Hill kommer ligga i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. Med pendeln tar du dig smidigt till city på cirka 20 minuter. Vi har även bostäder kvar i Brf Vega View.

Attraktivt läge

Välkommen hem till Vega!

Vega är ett härligt område med närhet till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär, samtidigt som det bara är drygt 20 minuter från Stockholms innerstad.

Projektfakta
  • Säljstart Försäljning pågår
  • Inflyttning Sommaren 2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontakta vår mäklare

Boka en visning!

Kontakta vår mäklare och ta del av våra populära bostäder i Vega. Svensk Fastighetsförmedling. Mäklare Jimmy Rosetti. Tel: 070-108 80 71  Mail: jimmy.rosetti@svenskfast.se

Kontaktpersoner

Mäklare

Jimmy Rosetti

070-108 80 71

Kundansvarig

Hanna Ekfäldt

08-68 40 60 64

Brf Vega Hill - Mitt i Vega

Brf Vega Hill består av totalt 30 omsorgsfullt planerade lägenheter fördelade i ett lamellhus och ett punkthus som omsluter en grön bostadsgård.

En grön gård

Parkeringsgård med parkeringsplatser finns i anslutning till en grön bostadsgård planerad för både lek, soliga uteplatser och grillstunder. 

Balkonger och uteplatser

Alla lägenheter har balkonger, förutom två ettor på plan ett som får en fransk balkong, de övriga ettorna får en mindre balkong mot en lugn lokalgata. De större lägenheterna på markplan har generösa privata uteplatser och lägenheterna högre upp har rymliga balkonger som vänder sig mot bostadsgården och sydväst.

Generös takhöjd

Alla våningsplan har generös takhöjd, på entréplan är det 2,8 m i takhöjd och de övriga våningsplanen har 2,6 m i takhöjd.

Läs mer om projektet

Har du fler frågor och funderingar på livet i Brf Vega Hill? Nedan finns mer information och tveka inte att kontaka vår mäklare för snabb service!

Välkommen till Vega

I Vega kommer flera nya skolor och ett allaktivitetshus att byggas. Det byggs även nya förskolor och två har redan öppnat. Detta är en av flera anledningar till att våra projekt i Vega är populära bland barnfamiljer. De första inflyttningarna är redan klara och nästa etapp pågår för fullt. Vega är ett härligt område med närhet till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär, samtidigt som det bara är drygt 20 minuter från Stockholms innerstad.

Brf Vega Hill - Mitt i Vega

Brf Vega Hill består av totalt 30 omsorgsfullt planerade lägenheter fördelade i ett lamellhus och ett punkthus som omsluter en grön bostadsgård. Husen är uppdelade i tre trapphus, där det ena trapphuset är byggt i fyra plan och de övriga i tre plan. Husens volymer har en trappande karaktär och ritade med hänsyn till den kuperade terrängen på platsen. Lamellhusets fasader har en mjuk framtoning i ljus varmgrå slät puts med mörka smidesräcken. Den fjärde våningen är indragen likt en penthousevåning med utsikt i flera väderstreck och har en träpanel i gråtonad kulör. Punkthuset som i sin gestaltning har fasader i gråtonad träpanel med uteplatser, entré och balkonger inramat i svart träpanel. 

En bekväm vardag

Alla hus får hiss och till varje bostad hör ett lägenhetsförråd, antingen i bostaden eller del av förråd på entréplan. Cykelplatser finns både på gården och i ett cykelrum som nås genom lamellhusets ena trapphus. Miljöhus med återvinning är placerad i entréplan i trapphus två. Parkeringsgård med parkeringsplatser finns i anslutning till en grön bostadsgård planerad för både lek, soliga uteplatser och grillstunder. 

Balkonger och uteplatser

Alla lägenheter har balkonger, förutom två ettor på plan ett som får en fransk balkong, de övriga ettorna får en mindre balkong mot en lugn lokalgata. Balkongerna får smidesräcken av galvaniserad stål alternativt mörk silvermetallic. De större lägenheterna på markplan har generösa privata uteplatser och lägenheterna högre upp har rymliga balkonger som vänder sig mot bostadsgården och sydväst. Bostadsgården är en plats för vistelse och möten. Med kvarterets nivåskillnader skapas olika rumsligheter, öppen yta med lek, gångstråk och omslutande uteplatser under pergola för avskildhet. Platserna ger olika möjlighet till sol, utblickar och vindskydd.

Generös takhöjd

Alla våningsplan har generös takhöjd, på entréplan är det 2,8 m i takhöjd och de övriga våningsplanen har 2,6 m i takhöjd. Öppna planlösningar med långa siktlinjer för utblick och trevliga rundgångslösningar som smälter samman med vardagsrummet genomsyrar alla lägenheter. I badrummet får de mindre lägenheterna kombimaskin medan de större har både tvättmaskin och torktumlare. 

Flexibla planlösningar

Flexibla och yteffektiva planslösningar återkommer i husen, som kontorsutrymme i lamellhusets tvåor med skjutdörr mot vardagsrummet. I punkthuset har femmorna ett flexibelt kontorsutrymme i anslutning till ett förrådsutrymme som ger möjligheten att inreda ett större kontor eller barnrum. Dessa lägenheter har också möjlighet att välja en tillvalsvägg i vardagsrummet för att få ytterliggare ett rum. 

Unika bostäder

Varje bostad har höga materialval med bland annat helkaklade bad/WC. Kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Din drömbostad!

Boka en visning med vår mäklare. 

Välkommen hem!

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Gallerian Port 73 med butiker och stormarknad finns på gångavstånd. 

Pendelstation Vega 500 m

Naturområden på gångavstånd