1-6 rok

Projekt

Under planering

Brf Vega Garden

Haninge, Vega

  • Antal bostäder 50 lägenheter
  • Säljstart Säljstart hösten 2021

Mitt i Vega

På gångavstånd till den nya pendelstationen i Vega planerar vi för Brf Vega Garden med 50 lägenheter med 1-6 rum och kök.

Intresset för våra bostadsrätter i Vega har varit stort och nu planerar vi vår trettonde etapp. Brf Vega Garden kommer ligga i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. Med pendeln tar du dig smidigt till city på cirka 20 minuter.

Lämna en intresseanmälan så uppdaterar vi dig med information inför säljstarten.

Välkommen hem till Vega!

I Vega kommer flera nya skolor och ett allaktivitetshus att byggas. Det byggs även nya förskolor och två har redan öppnat. Detta är en av flera anledningar till att våra projekt i Vega är populära bland barnfamiljer. De första inflyttningarna är redan klara och nästa etapp pågår för fullt. Vega är ett härligt område med närhet till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär, samtidigt som det bara är drygt 20 minuter från Stockholms innerstad.

Säljstartspris

I Brf Vega Garden har vi säljstartspris vilket innebär en bra affär för dig som går in tidigt i processen, samtidigt som vi säkerställer igångsättning med byggnationen. Vårt säljstartspris gäller de första 25 lägenheterna, därefter gäller ordinarie prislista med något högre priser.

Få förtur att köpa ny bostad

Bästa solläget? Största vardagsrummet? Finaste balkongen? Det finns alltid bostadsobjekt som får dig att dra lite extra efter andan och som också är mer eftertraktade av andra. Som medlem får du förtur att köpa och välja läge före alla andra. Här kan du läsa om vad en av våra medlemmar tyckte om att få förtur till drömbostaden

Bli OBOS medlem idag!
Projektfakta
  • Antal bostäder 50 lägenheter
  • Säljstart Säljstart hösten 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontakta vår mäklare

Boka ett möte!

Kontakta vår mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och ta del av våra populära bostäder i Vega. Mäklare Jimmy Rosetti. Tel: 070-108 80 71  Mail: jimmy.rosetti@svenskfast.se

Få information om kommande händelser i projektet

Anmälan nyhetsbrev

Kontaktpersoner

Mäklare

Jimmy Rossetti

070-108 80 71

Kundansvarig

Hanna Ekfäldt

08-68 40 60 64

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Gallerian Port 73 med butiker och stormarknad finns på gångavstånd. 

Det finns flera skolor och förskolor i området. Det kommer att byggas ett helt ny F-9-skola. I närområdet runt Haninge finns flera gymnasier och folkhögskolor.

Pendelstation Vega finns på gångavstånd, ca 500 m

Vega är ett härligt område med närhet till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär.