Slutsålt!

Projekt

Slutsålt

Brf Vega Avenue

Haninge, Vega

  • Antal bostäder 20 lägenheter
  • Säljstart Försäljning pågår
  • Inflyttning Vinter 2022

Slutsålt i Brf Vega Avenue

På gångavstånd till den nya pendelstationen i Vega uppför vi Brf Vega Avenue med 20 lägenheter med 1-6 rok om 31-126 kvm.

Intresset för våra bostadsrätter i Vega har varit stort och nu startar vi vår elfte etapp. Brf Vega Avenue kommer ligga i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. Med pendeln tar du dig smidigt till city på cirka 20 minuter.

Nu är det slutsålt i Brf Vega Avenue men vi har fortfarande några bostäder kvar i Brf Vega View 

Attraktivt läge

Välkommen hem till Vega!

I Vega kommer flera nya skolor och ett allaktivitetshus att byggas. Det byggs även nya förskolor och två har redan öppnat. Detta är en av flera anledningar till att våra projekt i Vega är populära bland barnfamiljer. De första inflyttningarna är redan klara och nästa etapp pågår för fullt. Vega är ett härligt område med närhet till natursköna omgivningar, samtidigt som det bara är drygt 20 minuter från Stockholms innerstad.

Projektfakta
  • Antal bostäder 20 lägenheter
  • Säljstart Försäljning pågår
  • Inflyttning Vinter 2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontakta vår mäklare

Boka en visning!

Kontakta vår mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och ta del av våra populära bostäder i Vega. Mäklare Jimmy Rosetti. Tel: 070-108 80 71  Mail: jimmy.rosetti@svenskfast.se

Kontaktpersoner

Mäklare

Jimmy Rosetti

070-108 80 71

Kundansvarig

Hanna Ekfäldt

08-68 40 60 64

Brf Vega Avenue

Brf Vega Avenue består av totalt 20 omsorgsfullt planerade lägenheter fördelade i ett lamellhus som omsluter en grön bostadsgård där det finns en berså med pergola samt grillplats. Huset är uppdelade i två trapphus, varav det ena är i tre våningar och det andra i tre plus en fjärde indragen kungsvåning. 

En grön bostadsgård

Bostadsgården är en plats för vistelse och möten. Med kvarterets nivåskillnader skapas olika rumsligheter, öppen yta med lek, gångstråk och omslutande uteplatser där det finns en berså med pergola samt grillplats.

Balkonger och uteplatser

De större lägenheterna på markplan har generösa privata uteplatser och lägenheterna högre upp har rymliga balkonger som vänder sig mot bostadsgården. Balkongerna får smidesräcken med profiler i metall. 

Ljust och rymmligt

Flexibla och yteffektiva planslösningar återkommer i bostäderna och skapar ett harmoniskt hem. Alla våningsplan har generös takhöjd på 2,6 m.

Hög standard som standard

Våra kök levereras av välkända HTH och vitvarorna kommer från Siemens. Helkaklade badrum med duschvägg har du som standard. I badrummet får de mindre lägenheterna kombimaskin medan de större har både tvättmaskin och torktumlare.

Läs mer om projektet

Har du fler frågor och funderingar på livet i Brf Vega Avenue? Nedan finns mer information och tveka inte att kontaka vår mäklare Jimmy Rosetti på tel. 070-108 80 71, mail: jimmy.rossetti@svenskfast.se för för snabb service!

Brf Vega Avenue

Brf Vega Avenue består av totalt 20 omsorgsfullt planerade lägenheter fördelade i ett lamellhus som omsluter en grön bostadsgård där det finns en berså med pergola samt grillplats. Huset är uppdelade i två trapphus, varav det ena är i tre våningar och det andra i tre plus en fjärde indragen kungsvåning. Husets volym har en trappande karaktär och ritade med hänsyn till den kuperade terrängen på platsen. Husets fasad har en mjuk framtoning i ljus slät puts med en kulör av sand och gråtonad träpanel. I Brf Vega Avenue finns bostäder från 1 - 6 rum och kök om 31 - 126 kvm

En grön gård

Bostadsgården är en plats för vistelse och möten. Med kvarterets nivåskillnader skapas olika rumsligheter, öppen yta med lek, gångstråk och omslutande uteplatser där det finns en berså med pergola samt grillplats. Platserna ger olika möjlighet till sol, utblickar och vindskydd.

Balkonger och uteplatser

De större lägenheterna på markplan har generösa privata uteplatser och lägenheterna högre upp har rymliga balkonger som vänder sig mot bostadsgården. Balkongerna får smidesräcken med profiler i metall. 

Ljust och rymmligt

Flexibla och yteffektiva planslösningar återkommer i bostäderna och skapar ett harmoniskt hem. Alla våningsplan har generös takhöjd på 2,6 m. Öppna planlösningar med långa siktlinjer för utblick och trevliga rundgångslösningar som smälter samman med vardagsrummet genomsyrar alla lägenheter. 

Hög standard som standard

Våra kök levereras av välkända HTH och vitvarorna kommer från Siemens. Helkaklade badrum med duschvägg har du som standard. I badrummet får de mindre lägenheterna kombimaskin medan de större har både tvättmaskin och torktumlare. Golven i bostaden är i ek och fönsterbänkar i kalksten. I flera av lägenheterna är det skjutdörrsgarderober och i några en rymlig klädkammare. Du kan även sätta din personliga prägel på ditt boende genom tillval från vår tillvalskatalog med golv, kakel, köksluckor och bänkskivor. Prata med vår mäklare eller kundansvarig för prislista.

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Gallerian Port 73 med butiker och stormarknad finns på gångavstånd. 

Pendelstation Vega 500 m

Naturområden på gångavstånd