Favoriten!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Solängen Växjö

Växjö, Bredvik

  • Säljstart Försäljning pågår
  • Inflyttning 2021

Välplanerade bostäder!

Brf Solängen kommer att bestå av 19 bostadsrätter på 105 kvm i par- och radhusform med upp till 4 sovrum.

Brf Solängen ligger vackert med närhet till Norra Bergundasjön och härliga naturområden..

Attraktivt läge

Nära natur och sjö!

Brf Solängen består av 19 bostäder på 105 kvm med närhet till härliga naturområden, norra Bergundasjön, Samarkands handelsområde och skolor.

 

 

Projektfakta
  • Säljstart Försäljning pågår
  • Inflyttning 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontakta vår mäklare

Boka visning!

Hitta din drömbostad i Brf Solängen! Kontakta vår mäklare David och boka en visning i vår visningsbostad i Bredvik eller gå en virtuell visning direkt i telefonen eller på datorn, klicka på länken nedan!

Virtuell visning!

Få information om kommande händelser i projektet

Anmälan nyhetsbrev

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Camilla Fors

0470-75 99 64

Mäklare

David Palmberg

0470-73 90 95

Brf Solängen

I vår fjärde etapp i Bredvik, Brf Solängen, uppför vi 19 radhus om 105 kvm.  Brf Solängen har ett vackert läge nära Norra Bergundasjöns västra strand. Från Bredvik har du nära till det mesta, både Växjös stora handelsområden och flera trevliga naturstråk.

 

 

 

 

Med plats att umgås

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck.

Flexibel planlösning

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? 

 

En trivsam utemiljö

Varje bostad har höga materialval med bland annat två helkaklade bad/WC. Alla bostäder har förråd, egen parkering (flera bostäder har även en egen carport) och en uteplats på baksidan. Husen ligger vackert med härliga naturområden runt knuten.

Läs mer om projektet

Har du fler frågor och funderingar på livet i Brf Solängen i Växjö? Nedan finns mer information och tveka inte att kontaka vår mäklare för snabb service!

Brf Solängen

I vår fjärde etapp i Bredvik, Brf Solängen, uppför vi 19 radhus om 105 kvm.  Brf Solängen har ett vackert läge nära Norra Bergundasjöns västra strand. Från Bredvik har du nära till det mesta, både Växjös stora handelsområden och flera trevliga naturstråk. Till Växjö centrum tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel. Pär Lagerkvist skola är Växjös största grundskola samt en förskola finns i området. Förutom skolbyggnaden kommer här också att finnas en sporthall och en konstgräsplan.

Med plats att umgås

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till  övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

Flexibel planlösning

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

Hög standard

Varje bostad har höga materialval med bland annat två helkaklade bad/WC. Alla bostäder har förråd, egen parkering (flera bostäder har även en egen carport) och en uteplats på baksidan. Husen ligger vackert med härliga naturområden runt knuten.

Din drömbostad

Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel.

Passa på att gå en virtuell visning direkt i telefonen eller via datorn innan du bokar en visning med vår mäklare. 

Välkommen hem!

Virtuell visning

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Brf Solängen ligger med närhet till Samarkand handelsområde. Här finns det mesta inom närservice.

Pär Lagerkvist skola som är Växjös största grundskola samt en förskola finns i området.

Kollektivtrafik till Växjö centrum finns inom gångavstånd.

Natur och sjö runt knuten. Räppe Goif bedriver verksamhet inom området. I området planeras det för en sporthall och en konstgräsplan.

 

 

Växjö centrum har ett stort utbud av kultur och nöje.

Både snabbmat och trevliga restauranger finns i Växjö.