Klart för inflyttning!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Selmas Park

Örebro, Ormesta

  • Säljstart Försäljning pågår
  • Inflyttning Kontakt vår mäklare för mer information

Inflyttningsklara bostäder nära universitetet

I ett härligt, grönt område i östra Örebro, alldeles nära Örebro universitet, finns lägenheter från ett till fyra rum och kök.

Vårt kvarter passar dig som vill komma bort från citypulsen, utan att för den sakens skull göra avkall på service och kommunikationer. Kontakta vår mäklare och se vilka bostäder som finns klara för en snabb inflyttning.

Inflyttningsklara bostäder

Välkommen hem!

Från vårt kvarter har du bara tre–fyra kilometer till centrum och samtidigt nära till flera härliga naturområden. Närhet till universitetet och skolor. Butiker, vårdcentral och annan service finns i närliggande Tybble centrum.

Hitta bostad

Brf Selmas Park

7
Till salu
1
Reserverade
19
Sålda
Beteckning
Boendeform
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Säljstart Försäljning pågår
  • Inflyttning Kontakt vår mäklare för mer information
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontakta vår mäklare

Boka en visning idag!

Boka en visning av våra inflyttingsklara bostäder i Brf Selmas Park. Kontakta vår mäklare Gro Velta på tel.  076 - 010 56 65 eller mail gro.velta@bjurfors.se och se vilka bostäder som finns kvar till försäljning. Välkomna!

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Hanna Ekfäldt

08-68 40 60 64

Mäklare

Gro Velta

076 - 010 56 65

Mäklare

Amanda Käll

076-010 79 97

Brf Selmas Park

Totalt 106 lägenheter bildar bostadsrättsföreningen Selmas Park. Kvarteret består av fyra femvåningshus där fasaderna är av tegel i kombination med putsade inslag. 

En grön gård

Vi lägger extra omsorg om utemiljön i området och strävar efter att skapa trivsamma och harmoniska kvarter. Brf Selmas Park ligger i hörnet Universitetsgatan/Ormestagatan, där de fyra husen omsluter den gemensamma innergården.

Från 30 till 95 kvm

Storlekarna i Brf Selmas Park varierar mellan ett till fyra rum och kök. Varje kvadratmeter är noga planerad för att skapa en bekväm och trivsam bostad. 

Hög standard

Som alltid hos OBOS Kärnhem får du hög kvalitet på inredning material med bland annat kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Mellan två naturreservat

Ett perfekt läge för naturälskaren. Det finns fina cykelvägar norrut, mot Rynningeviken och naturreservatet Oset, omtalat för sitt rika fågel- och växtliv. Här finns mysiga utflyktsmål med grillplatser, raststugor, cykel- och promenadvägar.

Läs mer om projektet

Har du fler frågor och funderingar på livet i Brf Selmas Park? Nedan finns mer information och tveka inte att kontaka vår mäklare för snabb service!

Vårt kvarter passar dig som vill komma bort från citypulsen, utan att för den sakens skull göra avkall på service och kommunikationer. Kanske har du en aktiv livsstil och uppskattar en lite lugnare boendemiljö och närhet till naturen? Kontakta vår mäklare och se vilka bostäder som finns klara för en snabb inflyttning.

Brf Selmas Park

Totalt 106 lägenheter bildar bostadsrättsföreningen Selmas Park. Kvarteret består av fyra femvåningshus där fasaderna är av tegel i kombination med putsade inslag. Färgmässigt skiljer sig husen åt, vilket ger liv och dynamik. Här finns plats att parkera både bilar och cyklar. Hus A har dessutom både bilgarage och cykelförråd i källaren. På bottenplan i hus B och C finns två lokaler avsedda för näringsverksamhet. Längst upp på våning fem finns, förutom lägenhetsförråd, en vindslägenhet i varje hus. Snedtak och takfönster bidrar med charm och gör dessa bostäder unika.

En grön gård

Vi lägger extra omsorg om utemiljön i området och strävar efter att skapa trivsamma och harmoniska kvarter. Brf Selmas Park ligger i hörnet Universitetsgatan/Ormestagatan, där de fyra husen omsluter den gemensamma innergården. Gräsytor, häckar, plattbelagda gångar, träd och planteringar skapar en intim och trivsam miljö. Mitt på gården finns en pergola, sandlåda och sittytor.

30 till 95 kvm

Storlekarna i Brf Selmas Park varierar mellan ett till fyra rum och kök. Varje kvadratmeter är noga planerad för att skapa en bekväm och trivsam bostad. De allra minsta lägenheterna är 30 kvm med vinkelkök och ett allrum med sovalkov. De största lägenheterna är drygt 95 kvm . Högst upp i husen ligger vindsvåningarna, som har snedtak och takfönster. Alla bostäder i brf Selmas Park har balkong eller uteplats. Några är delvis glasade för extra avskärmning. 

Hög standard

Som alltid hos OBOS Kärnhem får du hög kvalitet på inredning material med bland annat kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Nära naturen

Brf Selmas Park har ett perfekt läge för naturälskaren. Det finns fina cykelvägar norrut, mot Rynningeviken och naturreservatet Oset, omtalat för sitt rika fågel- och växtliv. Här finns mysiga utflyktsmål med grillplatser, raststugor, cykel- och promenadvägar. Vid huvudentrén till reservatet ligger Naturens hus, en mötesplats för både barn, ungdomar och vuxna där det anordnas en mängd aktiviteter. Det finns en bro över Svartån som förbinder Oset med Rynningeviken. Hjälmaren är dessutom en fantastisk skridskosjö på vintern.

Beger du dig i stället söderut kommer du till Markaskogens naturreservat. Här är naturen helt annorlunda, med storvuxen granskog, hällmarker och små myrar. I skogen finns många möjligheter till motion och rekreation. Elljusspår, mountainbikeleder, skidspår och en mängd olika strövstigar är något av det som området har att erbjuda.

Kontakta vår mäklare för att boka en visning! 

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Flera livsmedelsaffärer i närområdet

Närhet till Örebro universitet samt flera skolor och förskola i området.

Busskommunikation till Örebro centrum.

Naturområden på gångavstånd

Flera restauranger i näromårdet