Nu flyttar vi till obos.se! Under juni kommer våra bostadsprojekt flyttas till obos.se och under den här tiden kan det saknas sidor eller förekomma felaktiga länkningar här på oboskarnhem.se. Se kommande projekt och bostäder till salu på obos.se.

1-4 rok

Projekt

Försäljning pågår

Brf Sandbyhofs Gård

Norrköping, Haga

  • Antal bostäder 73 lägenheter
  • Pris Från 998000:-
  • Säljstart 25/2 2021
  • Inflyttning Höst 2023

Välkommen till Sandbyhov

Här skapas en ny, modern stadsdel med bara några minuter in till city med spårvagn.

I det växande området Sandbyhov, knappt 3 km nordväst om Norrköpings centrum, planerar vi för ett flerfamiljshus Brf Sandbyhofs Gård. I den första etappen uppför vi 73 lägenheter från 1 till 4 rum och kök om 32 till 91 kvm. I det lugna kvarteret finns skolor och idrottsanläggningar men även service som apotek och vårdinrättningar. I närheten finns naturområden i Hallbergsskogen. 

Kontakta våra mäklare Alexander 011—36 44 58 eller Jens 011-36 44 59 på SkandiaMäklarna för mer information om våra bostäder i Brf Sandbyhofs Gård.

Bo med närhet till allt

Här lever du med grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt nära till både Norrköpings stadspuls och Ingelsta med sitt stora utbud av butiker. Sandbyhov erbjuder boende i ett trivsamt och lugnt område som växer och sprudlar av liv och aktiviteter med både skola, förskola och en ny inomhushall. Framtidens Sandbyhov är inspirerat av trädgårdsstaden och ska utgöras av en sammanhållen, blandad bebyggelse med närhet till grönområden. Området har bra kommunikationer med buss och spårvagn samt att det är enkelt att komma ut på E4:an med bil. I Brf Sandbyhofs Gård finns möjlighet till parkering i parkeringsgaraget under huset.

 

 

Vårt kvarter – Brf Sandbyhofs Gård

I lugna omgivningar, nära grönska och natur, planerar vi att uppföra ett flerfamiljshus för dig som söker en ny, fräsch bostad med toppenläge. Tänk dig själv lyxen att ha en nyproducerad lägenhet i ett lugn och rofyllt område där praktiskt taget all service finns runt knuten. Kvarteren i Sandbyhov är inspirerade av trädgårdsstaden och har sammanhållen, men varierad bebyggelse med mycket grönska. I vårt bostadshus erbjuder vi lägenheter i storlekar från 32 till 91 kvadratmeter och vi är säkra på att du kan hitta just din favorit.  

 Här kommer du att trivas, ung som gammal!

 

Med en grön gård

I Brf Sandbyhofs Gård omsluter husen den gemensamma innergården. Gräsytor, häckar, plattbelagda gångar, träd och belysta planteringar skapar en intim och trivsam miljö. På gården finns också ett miljöhus och cykelförråd. Här hittar du en plats att sitta ned och njuta på eller för en skön och avkopplande stund med en bok. Kanske är det här du tar en fika med grannarna.

 

Bli OBOS-medlem idag!

Få fina erbjudanden och rabatter

Inte nog med att du får gå före i kön till drömhemmet och blir delägare i OBOS – som OBOS-medlem får du också värdefulla rabatter och erbjudanden för nöjen, semestrar, försäkringar och allt du behöver till hemmet.

Läs mer om OBOS-medlemskap
Projektfakta
  • Antal bostäder 73 lägenheter
  • Pris Från 998000:-
  • Månadsavgift Från 1994:-
  • Säljstart 25/2 2021
  • Inflyttning Höst 2023
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Camilla Fors

0470-75 99 64

Mäklare

Alexander Berg

011-36 44 58

Mäklare

Jens Jörheden

011-36 44 59

Finns i närheten

Det finns livsmedelsaffär i närmiljön och i närliggande Ingelsta Shopping finns butiker och en större livsmedelsaffär.

Skola och förskola finns inom gångavstånd.

Spårvagnsplattform finns strax utanför fastigheten.

Sandbyhof Sporthall är en nybyggd multihall och ligger i området.

Det finns flera restauranger i stadsdelen och i närliggande Ingesta Shopping.