Endast 1 kvar!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Rynningeåsen

Örebro, Rynningeåsen

  • Säljstart Inflyttningsklart
  • Inflyttning Kontakt vår mäklare för mer information

Inflyttningsklara bostäder i Örebro

Upptäck Brf Rynningeåsen med närhet till centrum, Rynningeviken och med ett eget poolområde.

64 bostadsrätter för dig som vill ha det bästa av två världar. Våra lägenheter är från 42 till 111 kvm. Du får även tillgång till en härlig innergård med pool, soldäck och pergola.

Inflyttningsklara bostäder

Välkommen hem!

Rynningeåsen fortsätter att växa och är nu en etablerad stadsdel där efterfrågan på bostäder är stor.

Projektfakta
  • Säljstart Inflyttningsklart
  • Inflyttning Kontakt vår mäklare för mer information
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontakta vår mäklare

Boka en visning idag!

Boka en visning av våra inflyttingsklara bostäder i Brf Rynningeåsen. Kontakta vår mäklare Gro Velta på tel.  076 - 010 56 65 eller mail gro.velta@bjurfors.se och se vilka bostäder som finns kvar till försäljning. Välkomna!

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Hanna Ekfäldt

08-68 40 60 64

Mäklare

Gro Velta

076 - 010 56 65

Mäklare

Amanda Käll

076-010 79 97

Brf Rynningeåsen

64 bostadsrätter för dig som vill ha det bästa av två världar. Våra lägenheter är från minsta studion på 42 kvm till femrummaren på 111 kvm. Från Rynningeåsen är det knappt 1,5 km till centrala Örebro, en sträcka du tar dig snabbt med buss, bil eller cykel.

Gemensamt poolområde

Här delar du och dina grannar en härligt generös och grön innergård med gemensam uppvärmd pool, trädäck och pergola. En fantastisk plats för gemenskap med dina nya grannar eller trivsam samvaro med egna familjen.

Från 42 till 111 kvm

Brf Rynningeåsen består av totalt 64 lägenheter, i storlekar från studion på 42 kvm till femrummaren på 111 kvm. Gemensamt för alla bostäderna är att de är smart planerade, där ytorna har tagits tillvara på bästa sätt.

Hög standard

Som alltid hos OBOS Kärnhem får du hög kvalitet på inredning material med bland annat kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Vid naturreservatet

Området kring Rynningeviken och Rävgången uppmuntrar till en aktiv fritid. 

Läs mer om projektet

Har du fler frågor och funderingar på livet i Brf Rynningeåsen? Nedan finns mer information och tveka inte att kontaka vår mäklare för snabb service!

Rynningeåsen fortsätter att växa och är nu en etablerad stadsdel där efterfrågan på bostäder är stor. Inte så konstigt  med tanke på det perfekta läget så nära staden och ändå bara en kort promenad från Rynningeviken och Rävgången. 

Brf Rynningeåsen

64 bostadsrätter för dig som vill ha det bästa av två världar. Våra lägenheter är från minsta studion på 42 kvm till femrummaren på 111 kvm. Du får även tillgång till en härlig innergård med pool, soldäck och pergola. Från Rynningeåsen är det knappt 1,5 km till centrala Örebro, en sträcka du tar dig snabbt med buss, bil eller cykel.

Gemensamt poolområde

Brf Rynningeåsen är en bostadsrättsförening där alla kan trivas, oavsett ålder. Här delar du och dina grannar en härligt generös och grön innergård med gemensam uppvärmd pool, trädäck och pergola. En fantastisk plats för gemenskap med dina nya grannar eller trivsam samvaro med egna familjen.

Gemensamt för alla bostäderna är att de är smart planerade, där ytorna har tagits tillvara på bästa sätt. De större lägenheterna har både badrum och gäst-wc, några har även separat tvättavdelning. Lägenheterna som vetter mot gården har stora balkonger i härligt solläge. På gården finns en förrådsbyggnad, som skärmar av all insyn mot poolområdet. För bilparkering finns ett garage i källaren.

Hög standard

Som alltid hos OBOS Kärnhem får du hög kvalitet på inredning material med bland annat kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Närhet till naturreservat

Området kring Rynningeviken och Rävgången uppmuntrar till en aktiv fritid. Hjälmaren är inte minst en fantastisk skridskosjö på vintern. Promenadslingor, grillplatser och bänkar finns i hela naturreservatet och tack vare gångbron över Lillån tar du dig snabbt över till Vattenparken med Naturens hus. Här anordnas en mängd aktiviteter för såväl barn och ungdomar som vuxna. Tar du klaffbron över Svartån kommer du enkelt ner till naturreservatet Oset – som är ett av landets rikaste fågelområden.

Boka en visning i Brf Rynningeåsen med vår mäklare!

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Livsmedelsaffärer i närområdet

Flera skolor och förskola i området.

Busskommunikation till Örebro centrum.

Naturområden på gångavstånd

Flera restauranger i näromårdet