Nu flyttar vi till obos.se! Under juni kommer våra bostadsprojekt flyttas till obos.se och under den här tiden kan det saknas sidor eller förekomma felaktiga länkningar här på oboskarnhem.se. Se kommande projekt och bostäder till salu på obos.se.

Slutsålt!

Projekt

Slutsålt

Brf Rapsen

Svedala, Åkerbruket

  • Säljstart Försäljning pågår

Slutsålt i Åkerbruket!

Kvarteret Brf Rapsen kommer att bestå av 24 bostadsrätter på 105 kvm, fördelat på 12 parhus.

Våra parhus i Svedala är slutsålda.

Attraktivt läge

Slutsålt i Svedala

Brf Rapsen består av 24 bostäder på 105 kvm, fördelade i tolv parhuslängor. Tomternas storlek och utformning varierar. Vill du ha stora ytor med plats för lek väljer du kanske någon av gavellägenheterna. Här bor ni i ett barnvänligt område med bra pendlingsavstånd till Malmö.

Hitta bostad

Brf Rapsen

24
Sålda
Beteckning
Boendeform
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Säljstart Försäljning pågår
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Projektdokument

Gå en virtuell visning

Våra populära bostäder i Brf Rapsen är slutsålda. Gå en virtuell visning direkt i telefonen eller på datorn, klicka på länken!

Virtuell visning!

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Camilla Fors

0470-75 99 64

Mäklare

Josefin Fagerholm

040 - 98 11 77

0739- 09 08 82

Brf Rapsen

Intresset för våra bostäder i Åkerbruket är enormt stort och vi planerar nu för vår sjätte och sista etapp i området.  Kvarteret Brf Rapsen kommer att bestå av 24 bostadsrätter på 105 kvm, fördelat på 12 parhus.

Vackert...

Husen får klassiska fasader i rött slaget tegel med grå eller röd fog. Variationen ger ett levande och dynamiskt uttryck och stilen passar fint in i den omgivande miljön.

...och lättskött

På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. Här kan du tillbringa många härliga sommarkvällar tillsammans med familj och vänner. 

Med plats att umgås

Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

 

Flexibel planlösning

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob?  På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder. Fyra av bostäderna har dessutom en härlig takterrass ovan carporten med utgång från allrum/kontor.

Läs mer om projektet

Brf Rapsen

Intresset för våra bostäder i Åkerbruket är enormt stort och vi planerar nu för vår sjätte och sista etapp i området.  Kvarteret Brf Rapsen kommer att bestå av 24 bostadsrätter på 105 kvm, fördelat på 12 parhus. Husen får en spännande och unik utformning exteriört, med klassiska fasader i rött slaget tegel, på insidan får du en välplanerad bostad med upp till fyra sovrum. Fyra av bostäderna har dessutom en härlig takterrass ovan carporten med utgång från allrum/kontor, vilket ger en extra uteplats med högt läge mot parken på baksidan av tomten.

Tomternas storlek och utformning varierar. Vill du ha stora ytor med plats för lek väljer du kanske någon av gavellägenheterna. Alternativt finns små, lättskötta tomter för dig som vill ha minimal skötsel. Alla bostäder får tomt och uteplats mot parken.

Med plats att umgås

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till  övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

Flexibel planlösning

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder. Fyra av bostäderna har dessutom en härlig takterrass ovan carporten med utgång från allrum/kontor.

Vackert...

Husen får klassiska fasader i rött slaget tegel med grå eller röd fog. Variationen ger ett levande och dynamiskt uttryck och stilen passar fint in i den omgivande miljön. På framsidan finns en plattbelagd yta med plats för en liten trädgårdsgrupp. En låg häck avgränsar tomten mot gatan och öppnar upp mot den välkomnande entrén med tak. Både över och vid sidan av dörren finns fönster som ger vackert ljus in i bostadens hall. 

...och lättskött

På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. Här kan du tillbringa många härliga sommarkvällar tillsammans med familj och vänner. Till varje bostad hör ett kallförråd och en carport. För oss hänger allt ihop, allt är en helhet. Av oss köper du inte bara en bostad, du köper ett område där du och din familj kommer att trivas och känna boglädje.

Takterrass

Fyra av bostäderna har dessutom en härlig takterrass ovan carporten med utgång från allrum/kontor, vilket ger en extra uteplats med högt läge mot parken.

Unika bostäder

Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel. Varje bostad har höga materialval med bland annat två helkaklade bad/WC. Kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Välkommen hem!

Virtuell visning

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

 

Du hittar all service du behöver i Svedala centrum, en mysig stadskärna med små charmiga butiker, en större livsmedelsbutik, vårdcentral och bibliotek. 

 

I Svedala finns flera skolor och förskolor. Aggarpsskolan, en helt nybyggd 4–9 skola med sporthall och två fotbollsplaner ligger nära. 2020 öppnar dessutom en helt ny förskola i området. Ett familjevänligt läge som underlättar vardagen, helt enkelt.

 

Svedala kommun har goda kommunikationer som ger närhet till det mesta. Med tågtrafik når du enkelt Malmö med vidare koppling mot Lund, Helsingborg, Köpenhamn och övriga delar av Skåne. Om du vill ta tåget österut går banan mot Ystad och vidare mot Österlen.

Det går bussar mellan Svedala, Bara och Klågerup till Malmö, Lund och Trelleborg. Tåg går mellan Malmö och Simrishamn med stopp på Svedala station. Du kan byta tåg på Hyllie station i Malmö och åka vidare mot Köpenhamn.

Information om tidtabeller, hållplatser och biljettpris hittar du i Skånetrafikens app eller på deras webbplats.

I Svedala finns idrottshallar, golfbanor och ett populärt fritidsbad. Området ligger vackert med bokskogar och böljande fält runt knuten.

I Svedala finns flera restaurnager och pizzerior.