Slutsålt!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Patronen

Eskilstuna, Odlaren

  • Säljstart Slutsålt!
  • Inflyttning Februari/mars 2021

Välplanerade bostäder

Kvarteret Brf Patronen kommer att bestå av 33 bostadsrätter på 112 kvm i radhusform med upp till 4 sovrum.

Som boende i Brf Patronen har du nära till naturen. Den stora Odlarskogen ligger bara ett stenkast bort. Odlaren, den gröna stadsdelen öster om Eskilstuna centrum, har länge varit populärt bland stadens barnfamiljer.  Nu växer Odlaren med ett nytt bostadsområde – Trumtorp. 

Kontakta vår mäklare

Boka en visning

Hitta din drömbostad i Brf Patronen. Kontakta vår mäklare Helén Eriksson: 072-588 61 57, Fastighetsbyrån, och ta del av våra populära bostäder i Eskilstuna. Gå en virtuell visning direkt i telefonen eller på datorn, klicka på länken.

Virtuell visning

Hitta bostad

Brf Patronen

33
Sålda
Beteckning
Boendeform
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Säljstart Slutsålt!
  • Inflyttning Februari/mars 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få information om kommande händelser i projektet

Anmälan nyhetsbrev

Kontaktpersoner

Mäklare

Helén Eriksson

072-5886157

Kundansvarig

Hanna Ekfäldt

08-68 40 60 64

Brf Patronen

Brf Patronen består av 33 bostäder på 112 kvm, i radhusform. De ståtliga träfasaderna, i olika kulörer, harmonierar fint med varandra och reser sig över området. Färgsättningen, med kontrasterande entrédörrar, ger varje bostad en personlig karaktär.

 

 

 

Med plats att umgås

Våra radhus har en planlösning som är utformad med trevliga samvaroytor på nedre plan. Du välkomnas av en rymlig entré med öppen siktlinje ut mot baksidan. Köket är välplanerat med en separat matplats med utblick mot entrésidan.

Flexibel planlösning

Övervåningen finns i två alternativa utföranden för att du ska kunna få ett hem som passar just dig och din familj. Välj mellan tre sovrum eller två sovrum plus allrum. 

 

En trivsam utemiljö

På framsidan finns en plattbelagd yta, inramad med låga häckar. Varje bostad har också en egen trädgård på baksidan, med en härlig uteplats med trätrall. Skärmväggar mellan bostäderna ger en ombonad och privat känsla.

 

Nära natur och stad

Som boende i Brf Patronen har du nära till naturen. Den stora Odlarskogen ligger bara ett stenkast bort. Här finns belysta motionsspår perfekt för en promenad, joggingtur eller löprunda. 

Läs mer om projektet

Har du fler frågor och funderingar på livet i Brf Patronen i Eskilstuna? Nedan finns mer information och tveka inte att kontaka vår mäklare för snabb service!

Brf Patronen

Brf Patronen består av 33 bostäder på 112 kvm, i radhusform. De ståtliga träfasaderna, i olika kulörer, harmonierar fint med varandra och reser sig över området. Färgsättningen, med kontrasterande entrédörrar, ger varje bostad en personlig karaktär.

Med plats att umgås

Våra radhus har en planlösning som är utformad med trevliga samvaroytor på nedre plan. Du välkomnas av en rymlig entré med öppen siktlinje ut mot baksidan. Köket är välplanerat med en separat matplats med utblick mot entrésidan. Från vardagsrummet når du den skyddade uteplatsen med trädäck. På nedre plan finns även ett badrum med dusch.

Flexibel planlösning

Övervåningen finns i två alternativa utföranden för att du ska kunna få ett hem som passar just dig och din familj. Välj mellan tre sovrum eller två sovrum plus allrum. När du kommer upp för trappan möts du av en möblerbar hall som exempelvis kan användas som arbetsyta eller som en mysig läshörna. På övervåningen är badrummet utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

En trivsam utemiljö

På framsidan finns en plattbelagd yta, inramad med låga häckar. Varje bostad har också en egen trädgård på baksidan, med en härlig uteplats med trätrall. Skärmväggar mellan bostäderna ger en ombonad och privat känsla. Gavellägenheterna får något större gräsytor och passar exempelvis den lilla familjen som värdesätter lekytor för barnen. Det finns också flera tomter för den som önskar minimal skötsel.Till varje bostad hör en egen parkeringsplats och ett kallförråd.

Nära natur och stad

Som boende i Brf Patronen har du nära till naturen. Den stora Odlarskogen ligger bara ett stenkast bort. Här finns belysta motionsspår perfekt för en promenad, joggingtur eller löprunda. I Odlarskogen hittar du också en nyanlagd mountainbikebana. I Djurgårdsparken finns också ett modernt utegym och under de varmare delarna av året erbjuds flera träningsklasser och aktiviteter. Med cykel tar du dig till stan på 10 minuter. Väljer du att åka buss ligger närmsta hållplats bekvämt placerad precis utanför knuten.

Din drömbostad

Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel. Som alltid hos OBOS Kärnhem får du hög kvalitet på inredning och material, med bland annat kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Passa på att gå en virtuell visning direkt i telefonen eller via datorn innan du bokar en visning med vår mäklare. 

Välkommen hem!

 

Virtuell visning

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Runt Odlaren hittar du det mesta du behöver för att få vardagen att rulla på lätt och smidigt. Vårdcentral, bibliotek, livsmedelsbutiker, och pizzeria finns på nära avstånd och dessutom hittar du det stora Mälarsjukhuset med apotek bara några få kilometer bort.

I området finns redan nu ett antal förskolor och skolor, fler planeras inom de närmaste åren.

Under det närmaste året planeras det för vägar, cykelbanor och gångtunnlar som kommer att göra Trumtorp till ett säkert och tillgängligt område. Med cykel tar du dig till stan på 10 minuter. Väljer du att åka buss ligger närmsta hållplats bekvämt placerad precis utanför knuten.

Den stora Odlarskogen ligger bara ett stenkast bort. Här finns belysta motionsspår perfekt för en promenad, joggingtur eller löprunda. I Odlarskogen hittar du också en nyanlagd mountainbikebana.

I Djurgårdsparken finns också ett modernt utegym och under de varmare delarna av året erbjuds flera träningsklasser och aktiviteter. Bara en kort promenad från Brf Siktet ligger Eskilstunas Golfklubb med sin populära golfbana. I närheten av vårt kvarter finns också Skogsängens idrottsplats.

 

 

I Eskilstuna centrum finns ett stort utbud av kultur och nöje.

Restaurang och pizzeria finns i närområdet.