Nu flyttar vi till obos.se! Under juni kommer våra bostadsprojekt flyttas till obos.se och under den här tiden kan det saknas sidor eller förekomma felaktiga länkningar här på oboskarnhem.se. Se kommande projekt och bostäder till salu på obos.se.

1 bostad kvar!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Munktell

Eskilstuna, Munktell

  • Säljstart Försäljning pågår
  • Inflyttning Inflyttningsklart

Centralt i Eskilstuna

I Norra Munktellstaden uppför OBOS Kärnhem ett kvarter, som säljs i två etapper. Först ut är Brf Munktell som består av två hus med totalt 67 lägenheter från 1-4 rum och kök.

Munktellstaden vid Eskilstunaån är en historisk stadsdel som länge fungerade som Eskilstunas största industriområde. Idag är Munktellstaden en modern stadsdel och ett centrum för innovation, kultur och sport med nya bostäder, ett nytt badhus och en ny arena.

Kontakta vår mäklare

Boka en visning

Kontakta våra mäklare och ta del av våra populära bostäder i Eskilstuna. Fastighetsbyrån: 016-542 79 00. Mäklare Robert Hammarström: 070-688 63 06. 

Projektfakta
  • Säljstart Försäljning pågår
  • Inflyttning Inflyttningsklart
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Attraktivt läge

Ett stadskvarter

Vårt kvarter ligger strax söder om Knut Hellbergsgatan och består av fyra hus, som samsas om en mysig innergård. Första etappen, Brf Munktell, består av hus 1 (norra) och hus 2 (östra) i kvarteret. Byggnaderna blir fyra våningar plus ett femte indraget vindsplan.

Kontaktpersoner

Mäklare

Robert Hammarström

016-542 79 00

070-688 63 06

Kundansvarig

Hanna Ekfäldt

08-684 060 64

Brf Munktell - En grön oas...

Vi lägger extra omsorg om utemiljön i området och strävar efter att skapa ett trivsamt och socialt kvarter där du och dina grannar kan mötas.

...med en grön gård

Gården rymmer både privata uteplatser, gångstråk, sittplatser i solen och en lekplats för de minsta. Dessutom finns här föreningens gemensamma växthus, med plattbelagd uteplats och pallkragar för odling utanför.

Något för alla

I Brf Munktell finns något för alla, från våra ettor på 28 kvm till våra fyrarummare på 117 rum och kök. Alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats.

Nära till det mesta

Till centrum promenerar du enkelt på 15 minuter och cyklar på smidiga fem. Vill du hellre ta bussen avgår den precis runt knuten var tionde minut.

Hög kvalitet som standard

Som alltid hos oss på OBOS Kärnhem får du hög kvalitet på inredning och material med bland annat helkaklade badrum, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Dessutom ingår spotlights i både kök och badrum!

Läs mer om projektet

Har du fler frågor och funderingar på livet i Brf Munktell? Nedan finns mer information och tveka inte att kontaka vår mäklare för snabb service! Fastighetsbyrån: 016-542 79 00. Mäklare Robert Hammarström: 070-688 63 06. .

Munktellstaden vid Eskilstunaån är en historisk stadsdel som länge fungerade som Eskilstunas största industriområde. Idag är Munktellstaden en modern stadsdel och ett centrum för innovation, kultur och sport med nya bostäder, ett nytt badhus och en ny arena. Här finns också flera lummiga grönområden, inte minst den vackra Stadsparken som löper längs med Eskilstunaån där en ny strandpromenad byggs. Nu är det dags att utveckla de norra kvarteren i stadsdelen. När Munktellstaden är färdigbyggd finns här inte bara 1200 bostäder av olika slag, utan också äldreboende och förskola. Norra Munktellstadens centrala men lugna läge gör det till en unik plats i Eskilstuna med nära till det mesta.

Ett stadskvarter

Vårt kvarter ligger strax söder om Knut Hellbergsgatan och består av fyra hus, som samsas om en mysig innergård. Första etappen, Brf Munktell, består av hus 1 (norra) och hus 2 (östra) i kvarteret. Byggnaderna blir fyra våningar plus ett femte indraget vindsplan. I källaren finns ditt förråd, liksom tvättstuga, cykelrum och bilparkering. Det finns också låsta cykelrum med ingång direkt från entrésidan och gott om plats för cykelparkering på gården.

En grön oas

Vi lägger extra omsorg om utemiljön i området och strävar efter att skapa ett trivsamt och socialt kvarter där du och dina grannar kan mötas. Vår vision är att grönskan, odlingsmöjligheterna och gemenskapen ska bidra till ökad integration mellan alla boende i kvarteret och ge en varm och välkomnande utemiljö. 

Med en grön gård

Gården rymmer både privata uteplatser, gångstråk, sittplatser i solen och en lekplats för de minsta. Dessutom finns här föreningens gemensamma växthus, med plattbelagd uteplats och pallkragar för odling utanför. Här kan du umgås med grannarna, odla eller bara njuta av solen. Kanske är det här föreningens årliga sommarfest hålls? På gården finns också paviljonger där du kan ställa din cykel.

Något för alla

I Brf Munktell finns något för alla, från våra ettor på 28 kvm till våra fyrarummare på 117 rum och kök. Vår mysiga studio på 42 kvm har ett sovrum med skjutgarderober och en delvis öppen planlösning mellan vardagsrummet och det praktiska vinkelköket.Varenda kvadratmeter är noga planerad för att skapa en bekväm och trivsam bostad, ofta med kontakt med både gata och gård. Alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats.

Nära till det mesta

Norra Munktellstadens centrala men lugna läge gör det till en unik plats i Eskilstuna. Här planeras även för grönskande parker, vackra allégator, lekytor samt gång- och cykelstråk. Till centrum promenerar du enkelt på 15 minuter och cyklar på smidiga fem. Vill du hellre ta bussen avgår den precis runt knuten var tionde minut. Två kilometer från området ligger Eskilstuna Centralstation, där du enkelt tar dig ut på nya äventyr med hjälp av både buss och tåg. En timmes tågfärd bort ligger Stockholm med sitt stora utbud av upplevelser.

Hög standard

Som alltid hos oss på OBOS Kärnhem får du hög kvalitet på inredning och material med bland annat helkaklade badrum, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Dessutom ingår spotlights i både kök och badrum!

Boka en visning med vår mäklare idag!

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Det finns livsmedelsaffär och närservice i närområdet.

Det finns både grundskola och förskola i närområdet.

Till centrum promenerar du enkelt på 15 minuter och cyklar på smidiga fem.

Vill du hellre ta bussen avgår den precis runt knuten var tionde minut. Två kilometer från området ligger Eskilstuna Centralstation, där du enkelt tar dig ut på nya äventyr med hjälp av både buss och tåg. En timmes tågfärd bort ligger Stockholm med sitt stora utbud av upplevelser.

Den anrika Munktellarenan på tre plan har plats för en mängd sporter som bangolf, bågskytte, friidrott och innebandy och i närheten hittas också nybyggda Munktellbadet med sina fräscha simbassänger, relaxavdelning och träningsmöjligheter. Tre kilometer norrut ligger Årby naturreservat, perfekt för härliga löprundor. Stiga Sports Arena som rymmer hela 5 000 besökare. Arenan blir hemmaplan för det klassiska handbollslaget Guif och här kommer också många större evenemang i olika genrer att hållas.

Du som är intresserad av konst, kultur och musik kommer att trivas extra bra i Munktellstaden. Här finns flera spännande museum, som exempelvis Eskilstuna Stadsmuseum och Munktellmuseet. Den stora kulturarenan Lokomotivet ligger också i området.

Restaurang- och caféutbudet växer i takt med att fler människor flyttar hit.