Nu flyttar vi till obos.se! Under juni kommer våra bostadsprojekt flyttas till obos.se och under den här tiden kan det saknas sidor eller förekomma felaktiga länkningar här på oboskarnhem.se. Se kommande projekt och bostäder till salu på obos.se.

Endast 1 kvar i etapp 1

Projekt

Försäljning pågår

Brf Lövsångaren

Järfälla, Stäket

  • Antal bostäder 18
  • Pris Från 1 548 000 kr
  • Säljstart Försäljning pågår!

I grönskande Järfälla

Lägenheter med 1-4 rok om 30 - 92 kvm.

Vid Almarevägen i Järfälla uppför vi 6 mindre flerfamiljshus, sk stadsvillor, i tre våningar med nio lägenheter i varje hus. Lägenheterna är fördelade på 1-4 rok om 30 till 92 kvm.

Försäljning pågår av etapp 1 med 18 lägenheter i hus 5 och 6 samt försäljning av etapp 2 med 18 lägenheter i hus 3 och 4.

Attraktivt läge

Välkommen hem!

Natursköna Järfälla ger dig det bästa av två världar, närheten till Stockholm med sitt otroliga utbud och ett småstadslugn i natursköna omgivningar. Här har du gångavstånd till badplats och i närheten ligger en småbåtshamn. Härifrån pendlar du enkelt till Stockholm, på bara 20 minuter är du inne i storstaden.

Bli OBOS-medlem idag!

Få rabatter och förmånliga erbjudanden

Bästa solläget? Största vardagsrummet? Det finns alltid bostadsobjekt som får dig att dra lite extra efter andan och som också är mer eftertraktade av andra. Som medlem får du förtur till köp på projekt som säljstartas och attraktiva erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners.

Läs mer
Projektfakta
  • Antal bostäder 18
  • Boarea 30-92 kvm
  • Antal rum 1-4 rok
  • Pris Från 1 548 000 kr
  • Månadsavgift Från 1649 kr
  • Säljstart Försäljning pågår!
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontakta vår mäklare

Boka ett möte idag!

Kontakta vår mäklare Robert Löwkrantz på tel. 0708-80 77 80, 08-584 009 86 och ta del av våra populära bostäder i Järfälla. I Brf Lövsångaren finns bostäder från 1 - 4 rum och kök om 30 - 92 kvm.

 

 

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Hanna Ekfäldt

08-68 40 60 64

Mäklare

Robert Löwkrantz

08-584 009 86

0708-80 77 80

Brf Lövsångaren

Natursköna Järfälla ger dig det bästa av två världar, närheten till Stockholm med sitt otroliga utbud och ett småstadslugn i natursköna omgivningar.

 

 

Nära till allt

I Stäkets östra del finns livsmedelsbutik, bensinstation och snabbmatsrestaurang. Här har du gångavstånd till badplats och i närheten ligger en småbåtshamn. Härifrån pendlar du enkelt till Stockholm och på bara 20 minuter är du inne i storstaden. 

Parkvillor med karaktär

Centralt i Stäket, längs med Almarevägen, planeras kvarteret Brf Lövsångaren. Totalt sex parkvillor i tre plan, placerade intill varandra. Varje hus innehåller nio lägenheter i olika storlekar. Brf Lövsångaren 1 består av två parkvillor med 18 bostäder. 

En grön omgivning

Gården blir lummig och inbjudande tack vare flera planteringar och gröna träd, och här finns också en mysig pergola med sittplatser. Kvarteret kommer att förlängas med en vacker park, som kommer att anläggas bakom villorna. 

Ljus planlösning

Lägenheterna i Brf Lövsångaren blir ljusa och öppna med fönster i flera väderstreck och indragna, skyddade balkonger. I varje villa finns nio lägenheter i storlekarna 1–4 rok.

Nära naturen

Närheten till naturen gör Stäket till en favorit för många. Från Brf Lövsångaren tar du dig ner till glittrande Mälaren på bara några få minuter. Vandra längs strandkanten och se hur vattnen skiftar beroende på årstid. 

Läs mer om projektet

Har du fler frågor och funderingar på livet i Brf Lövsångaren? Nedan finns mer information och tveka inte att kontaka vår mäklare för snabb service!

Parkvillor med karaktär

Centralt i Stäket, längs med Almarevägen, planeras kvarteret Brf Lövsångaren. Sex parkvillor i tre plan, placerade intill varandra. Varje hus innehåller nio lägenheter i olika storlekar. Husens spännande karaktär med sin träpanel i ljusgrått och ockra drar blickarna till sig. Det grafitgrå taket innehåller stora glaslanteminer som både släpper in ljus och skapar  en härlig atmosfär. De sex husen kommer att vara placerade parvis och mellan varje par finns en gemensam och grön entrégård. 

Ljus planlösning

Lägenheterna i Brf Lövsångaren blir ljusa och öppna med fönster i flera väderstreck och indragna, skyddade balkonger. I varje villa finns nio lägenheter i storlekarna 1–4 rok. Enrummaren består av 30 välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fyrorna är på 92 kvadratmeter och har fönster i tre väderstreck. Här får du dessutom dubbla balkonger eller uteplatser som vetter mot den vackra parken.

En grön omgivning

Gården blir lummig och inbjudande tack vare flera planteringar och gröna träd, och här finns också en mysig pergola med sittplatser. Kvarteret kommer att förlängas med en vacker park, som kommer att anläggas bakom villorna. Njut av lugnet och umgås med familj och vänner. Alla hus får hiss och utanför bostaden hittar du parkeringsplatser. Cykelparkering finns på innergården och ute vid gatan.

Natursköna Järfälla

Natursköna Järfälla ger dig det bästa av två världar, närheten till Stockholm med sitt otroliga utbud och ett småstadslugn i natursköna omgivningar. I den östra delen av trevliga Järfälla ligger området Stäket, strax intill Mälaren. Här, i centrala Stäket, uppför vi det nya moderna kvarteret Brf Lövsångaren. I Brf Lövsångaren bor du bekvämt och enkelt med allt du behöver på nära avstånd. Runt omkring finns flera skolor och förskolor – en nybyggd bara 100 meter från vårt kvarter. 

Nära till allt!

I Stäkets östra del finns livsmedelsbutik, bensinstation och snabbmatsrestaurang. Här har du gångavstånd till badplats och i närheten ligger en småbåtshamn. Härifrån pendlar du enkelt till Stockholm. Pendeltågen avgår från närliggande Kallhälls station varje kvart och på bara 20 minuter är du inne i storstaden. Du tar dig också snabbt till både Arlanda och Bromma. 10 minuters bilfärd bort ligger även det stora shoppingcentret Barkaby med över 60 butiker.

Nära naturen

Närheten till naturen gör Stäket till en favorit för många. Från Brf Lövsångaren tar du dig ner till Mälaren på bara några få minuter. Vandra längs strandkanten och se hur vattnen skiftar beroende på årstid. Slå dig ner på en bänk och njut av en glass i solen. Vill du ta ett dopp eller två finns det flera härliga badplatser i området. Bonäsbadet och Kallhällsbadet är två populära stränder med grillplatser, lekytor och toaletter. Stäket är även en riktig idyll för dig som gillar båtar. Den mysiga hamnen ligger bara 700 meter från vårt kvarter. Känn vattnet slå mot ansiktet medan du ger dig ut på en tur med båten. På vintern är här också perfekt för en skridskotur, packa picknickkorgen med termos och matsäck och kör en heldag på isen.

Virtuell visning

Välkommen till en virtuell rundvandring i ditt nya hem! 

 

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Livsmedelsbutik finns. 10 minuters bilfärd bort ligger även det stora shoppingcentret Barkaby med över 60 butiker.

Skolor och förskolor finns i närområdet.

Härifrån pendlar du enkelt till Stockholm. Pendeltågen avgår från närliggande Kallhälls station varje kvart och på bara 20 minuter är du inne i storstaden. Du tar dig också snabbt till både Arlanda och Bromma

Naturområden, badplats och småbåtshamn på gångavstånd.

I Kallhäll finns idrottsplatser för friidrott och fotboll, även tennis- och simhall finns i området. För dig som vill träna på egen hand finns också flera träningscentrum och utegym. Om golf lockar finns både Viksjö golfbana och Grindslantens golfbana bara några kilometer bort.

Restauranger finns i närområdet.