Vi ställer inte in, vi ställer om. Läs mer om hur vi arbetar under Covid-19 pandemin. 

Fåtal kvar!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Kvarnen

Svedala, Åkerbruket

  • Säljstart Försäljning pågår

Välplanerad bostad med upp till fyra sovrum!

Kvarteret Brf Kvarnen kommer att bestå av 14 bostadsrätter på 105 kvm i radhus form.

Husen får en spännande och unik utformning exteriört, med klassiska fasader i rött slaget tegel med grå eller röd fog.

Attraktivt läge

Svedala, 20 min från Malmö

Brf Kvarnen består av 14 bostäder på 105 kvm, i radhusform. Tomternas storlek och utformning varierar. Vill du ha stora ytor med plats för lek väljer du en gavellägenhet. Alternativt finns små, lättskötta tomter för dig som vill ha minimal skötsel. Här bor ni i ett barnvänligt område med bra pendlingsavstånd till Malmö.

 

Projektfakta
  • Säljstart Försäljning pågår
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Projektdokument

Kontakta vår mäklare

Boka en visning idag!

Kontakta vår mäklare och ta del av våra populära bostäder i Svedala. I hitta din drömbostad i Brf Kvarnen! Gå en virtuell visning direkt i telefonen eller på datorn, klicka på länken nedan!

Virtuell visning!

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Camilla Fors

0470-75 99 64

Mäklare

Josefin Fagerholm

040 - 98 11 77

0739- 09 08 82

Brf Kvarnen

Intresset för våra bostäder i Åkerbruket har varit enormt stort och nu startar vi försäljningen av vår femte etapp. Kvarteret Brf Kvarnen kommer att bestå av 14 bostadsrätter på 105 kvm, i radhusform.

 

En trivsam utemiljö

På framsidan finns en plattbelagd yta med plats för en liten trädgårdsgrupp. En låg häck avgränsar tomten mot gatan och öppnar upp mot den välkomnande entrén med tak. Till varje bostad hör ett kallförråd och bilparkering. 

 

Utemiljö

På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna.

Flexibel planlösning

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob?

 

Läs mer om projektet

Har du fler frågor och funderingar på livet i Brf Kvarnen i Svedala? Nedan finns mer information och tveka inte att kontaka vår mäklare för snabb service!

Brf Kvarnen

Intresset för våra bostäder i Åkerbruket har varit enormt stort och nu startar vi försäljningen av vår femte etapp. Kvarteret Brf Kvarnen kommer att bestå av 14 bostadsrätter på 105 kvm, i radhusform. Tomternas storlek och utformning varierar. Vill du ha stora ytor med plats för lek väljer du en gavellägenhet. Alternativt finns små, lättskötta tomter för dig som vill ha minimal skötsel. Här bor ni i ett barnvänligt område med bra pendlingsavstånd till Malmö.

Husen får en spännande och unik utformning exteriört, med klassiska fasader i rött slaget tegel med grå eller röd fog, på insidan får du en välplanerad bostad med upp till fyra sovrum. Tomternas storlek och utformning varierar. Vill du ha stora ytor med plats för lek väljer du kanske någon av gavellägenheterna. Alternativt finns små, lättskötta tomter för dig som vill ha minimal skötsel. 

Ljust och öppet

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till  övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

Flexibel planlösning

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder. 

En trivsam utemiljö

På framsidan finns en plattbelagd yta med plats för en liten trädgårdsgrupp. En låg häck avgränsar tomten mot gatan och öppnar upp mot den välkomnande entrén med tak. Både över och vid sidan av dörren finns fönster som ger vackert ljus in i bostadens hall. Till varje bostad hör ett kallförråd och bilparkering. 

Gavelradhusen har dessutom carport och plats för flera bilar. På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. Här kan du tillbringa många härliga sommarkvällar tillsammans med familj och vänner.

Unika bostäder

Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel. Varje bostad har höga materialval med bland annat två helkaklade bad/WC.

Din drömbostad!

Passa på att gå en virtuell visning direkt i telefonen eller via datorn innan du bokar en visning med vår mäklare. 

Välkommen hem!

Virtuell visning

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Du hittar all service du behöver i Svedala centrum, en mysig stadskärna med små charmiga butiker, en större livsmedelsbutik, vårdcentral och bibliotek. 

I Svedala finns flera skolor och förskolor. Aggarpsskolan, en helt nybyggd 4–9 skola med sporthall och två fotbollsplaner ligger nära. 2020 öppnar dessutom en helt ny förskola i området. Ett familjevänligt läge som underlättar vardagen, helt enkelt.

Svedala kommun har goda kommunikationer som ger närhet till det mesta. Med tågtrafik når du enkelt Malmö med vidare koppling mot Lund, Helsingborg, Köpenhamn och övriga delar av Skåne. Om du vill ta tåget österut går banan mot Ystad och vidare mot Österlen.

Det går bussar mellan Svedala, Bara och Klågerup till Malmö, Lund och Trelleborg. Tåg går mellan Malmö och Simrishamn med stopp på Svedala station. Du kan byta tåg på Hyllie station i Malmö och åka vidare mot Köpenhamn.

Information om tidtabeller, hållplatser och biljettpris hittar du i Skånetrafikens app eller på deras webbplats.

I Svedala finns idrottshallar, golfbanor och ett populärt fritidsbad. Området ligger vackert med bokskogar och böljande fält runt knuten.

I Svedala finns det flera restauranger och pizzerior.